maanantai 23. syyskuuta 2013

Kytkykoomikko (ärsyttää)

"Baby, ....i was born this way   ...nngääähh!!"
                                                                (pää kainalossa / olalla...)Itseasiassa olen jo ihan täys tätäkin kälättäjää !. Painu Savoon, vitun ...Savon-juntti !. Tuossa tyypissä on toisaalta jotain perin-juurin ärsyttävää, ...jotain määrittelemättömän, selittämättömän ja mystisen, ärsyttävää !.

Tuo on tuo "Ile" vähän sellainen, ....ärsyttävä ! ja mulkkukin !. Ja liian agressiivinen ja päällekäyvä ja rahea-ääninen, eli kuten sanoin ; kuin mikätahansa perus Suomalainen juoppo.

Ile kuulostaa ja näyttää joltain, mikä on paennut "Kakolasta". Ja toisaalta se näyttää sekä Ryssältä, että joltain hahmolta 1800-luvun alun öljymaalauksista.

Tuossa nappaamassani kuvakaappauksessahan se näyttää siltä kuin painava tukki olisi juuri pudonnut niskaansa kun se oltiin otettu tuosta varrestaan / kepistä (oikealla) pois. Oikeastihan sen kuuluu olla "kytkettynä" siihen koko esityksen ajan. Se menee ...sanotaanko "tuhkaluukkuun" tuo keppi ja energisoi Suomalais-koomikon ja myös tukee tätä, illan koettelemusten aikana. Ja sen kautta on myös mahdollista ikäänkuin "äänestää" juttujensa tenho, lähettämällä lieviä sähköiskuja siitä, suoraan koomikon anaalirauhasiin ja suolistoon. Ja vaikka tuon kuvan perusteella voisi luulla, että hän saa par´aikaa kyseisenlaisen shokin, ei! ei se vaan o näin, kato!!. Ei o!.
Se ei o niin.

Se vaan näyttää tolta!! koko ajan. Joltain jolla pitäisi olla koko ajan pitkähkö alumiininen keppi perseessään ja pari johtoa kans, mutteipä vaan o!. Ehkä sen "jutut" on niinkin kuivia / platkuja, juuri siksi !.


Eli Summa Summarum ; pitäkää koomikkonne jatkuvasti kytkettyinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti