lauantai 21. syyskuuta 2013

Pari "pointtia" neekeriydestä

Pari tällaista sivuhuomautusta ...neekeriydestä yms. Kun satuin tuossa näkemään jonkin..itseasiassa se oli sen lasten kala-elokuvan lopputekstit joita vilaisin, mikä äsken tuli, siinä soi joku Räppibiisi taustalla, ja tulin taas ajatelleeksi Neekerimusiikin olemusta. Eli, sen vallitessa, luullakseni, ihmisten mieli muuttuu lyhytjänteisemmäksi ja ajattelu yms, kapenevat, koska neekerimusiikki perustuu apinamaiseen rummuttavaan tympeään -rytmiin, eikä sisällä mitään aitoa kauneutta tai syvyyttä tai mitään ...valkoista !. Musta-musa muuttaa mielen muusiksi, ellen pahasti erehdy !. Se samaistaa daijun, neekerien mieleen, joka on Afrikassa -pölyssä ja hiekassa ja mudassa ja muussa liejussa kyyhöttävää, tyhjää ja pelokasta ja ei-mihinkään-etenevää -tietoisuutta.

Joten jo pelkkä neekerimusiikki tekee valkoissta asteen typerämpiä !.
Sitä huomaa itsekkin välillä nyökyttelevänsä päätään jonkin neekeribiisin tahdeissa ja olevansa suht ajatukseton ja tyhjä, muusta kuin tunteesta. Mutta kuvitelkaa olevanne vaikka Mootsartin konsertissa!, siellä tuskin kukaan näyttää kanalta ruoka-aikaan !. Siellä ei päät nyöky. Hävettää ihan.

Hävetkää tekin. Kaikki.Sitten eräs toinen asia joka on pitänyt teille höynille, tietämättömille Morlokeille jo kauan valaista ; neekereistä yms, valittaa eniten ja tykkää vähiten, ja niistä ymmärtää eniten ja niiden uhasta länkkäreille -me...älykkäät, poikkeavan älylliset ja usein introvertit ihmiset !!. Ei Morlokki Morlokin mulkkua noki !. Ei keskinkertaiset lantajuntit mitään siitä ymmärrä, miksi me "nuivat" tai "MaMu-kriittiset" yms jne jne, olemme näin kriittisiä, koska eivät ite vain kertakaikkiaan ymmärrä !!. Ja koska ovat ilmeisesti neekerien kanssa samalla tasolla, joten totisesti: miksi valittaisivatkaan !!?..
Ei ne häiritsekkään meidän valkeiden niitä typeryksiä, mutta meitä älymyksiä. "Meitsillä" on vain liian iso pää, omaksi hyväkseni, ja mm juuri neekerin puikulainen, pikkarainen, raivohullu apinan-kallo ottaa minua palloon ja rajusti. Välillä rajummin, välillä en jaksaisi edes välittää, mutta kun kaikki kaunis ympäriltä katoaa, on kai pakko korviaan lotkauttaa ja ...jotenkin reagoida.
Suunnattoman suuri osa ihmisistä on aina muutenkin autuaan tietämätön ...lähes kaikesta !. Mutta toisaalta ; säästäähän se heidät mitä suurimmalta määrältä myös tuskaa ja pettymyksiä ja pelkoa ja inhoa ja sen sellaista.
No, ...kännätkää rauhassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti