tiistai 10. syyskuuta 2013

Hatun-nosto Kokoomus-Nuorille !!

B R A V O !!!!!

Kuulitteko ?!!?. Bra-vitun-vo !!!.

En olisi ikinä uskonut joutuvani kehumaan Kokoomuslaisia tai mitään muitakaan Valtion osia, mutta nyt, ...nyt sai joku jotain sanottua !!. Ja tietenkin sai kaikki petturit, ääliöt, älykääpiöt, koijarit, rotat, luihut, nynnyt, kuppaajat yms, -takajaloilleen ja älähtämään.http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288597614913.html#comments-anchor
Tuossa kommenttiosastossa oli yllättävän paljon myös jopa ihan hyviä kommentteja, ja yksi aika pysäyttävä ;"Suomi on kaikki mitä Neuvostoliitosta on jäljellä" !!. Auts, ....au au auau...aika hyvin kyllä sanottu, mutta ilmeisesti niin hyvin, että alkoi ihan etoon.http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013090917463714_uu.shtml


"Kokoomusnuoret ehdottavat tuoreessa tavoiteohjelmassaan muun muassa Nato-jäsenyyden hakemista, vähemmistövaltuutetun viran lakkauttamista, pakolaiskiintiöiden poistamista ja eutanasian laillistamista.
Liiton tärkeimmät tavoitteet liittyvät talouteen. Maan taloutta pitäisi heidän mielestään tasapainottaa esimerkiksi poistamalla euromaiden tuet, verotuksen progressio ja kehitysapu."

Ahahahaaaa, ouuuu mään !!. Liian hyvää ja järkevää ollakseen totta / toteutuakseen !!. Mutta siinähän se ongelma onkin ; tässä / näissä ideoissa, -on ihan liikaa järkeä !.
Ja kuten Tex Arcane on esiin tuonut, on ainakin Sapiens Sapiens lähes allerginen kaikelle missä on hippukin oikeaa, aitoa järkeä !. Ja kuten aina sanotaan, ihminen on emotionaalinen olento eikä mikään älyllinen järkeilijä, ja tällaisessa se tulee aina hyvin ja vääjäämättä esiin.
Ja taas kävi se saatanan ärsyttävä älähtelevä ämmä, Päivi Lipponen, ...älähtämässä !!. Ampukaa jo se lehmä saatana !!. Ampukaa koko vitun verta nenästään kerjäävä paska sakki.

"Rasismia !!"
 "Rasismia rasismia" huutaa Päivi Lipponen (kuvassa ^^), kun joku sisiliskoa ja Päiviä älykkäämpi ehdottaa jotain missä on jotain järkeä ja älyä ja mikä kannattaa, mutta mikä epäilemättä söisi mm "päven" valtaa ja rahoja ja vaikutusvaltaa ja "prestigeä" yms.
Kuten sanotaan, "se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa". Ja nyt nähtiin keihin kaikkiin on kalikka kolahtanut. 

Olen jo pitkään aikonut sanoa tämän ; kun puhutaan ja kirjoitetaan "kiihotuksesta Kansanryhmää vastaan"
niin, eikö tuon kyseisen hypoteettisen "ryhmän" tule silloin määritelmällisesti todellakin olla osa kansaa !?!? kyseisen maan Kansaa !?!?!.
Nimittäin esim, yksikään Muslimi, Somali, Neekeri, Ryssä, Virolainen, Kiinalainen, Japanilainen, ..tai Marssilainen, ei ole osa Suomen Kansaa, eikä Suomea, eikä ole koskaan ikinä olleet, eikä tule koskaan ikinä olemaan, huolimatta siitä mitä sekalaiset ylimieliset huseeraajat ja paskapäät sanovat ja julkisuudessa totena toitottavat !!!.
Mutta kuten sanotaan (lähinnä valehtelijat summuut saatanan luihut["pelurit"]) "jos jotain tarpeeksi kauan, valhetta siis, toistelee, se muuttuu todeksi!". Taisi Hitler muunmuassa tuon sanoa, ja sanoikin.

                                                                                                    * * * * * * * * * *

Mitä vanhemmaksi tulen ja selkeämmin kaiken näen, sitä enemmän olen Jay Jay Solaarin, kanssa samaa mieltä mm Valtiosta ja sen todellisesta olemuksesta !. Hän on mm sanonut, eikä valtiota tämän paremmin voi koskaan kukaan enää kuvata!, että "Valtion ainoa tarkoitus on viedä ihmisten kamat / skeida / roina", hän käytti sanaa "shit". Eli viedä sinulta kaikki!! tuhkatkin pesästä ja kalat vedestä !!, eli ryöstää sinut, ja sitten selitellä se, kuinka heillä on siihen "oikeus" koska sitä ja koska tätä ja milloin mitäkin. Ja kuten hän myös on sanonut, suurpiirteisesti ; "toisin kuin suurin osa ihmisistä luulee, ei Hallitus / Valtio koostu mistään Jumalan lähettämistä, maagisista olennoista, mistään ylivertaisista neroista (tms) vaan ovat vain kasa kusipäitä, jotka haluavat komennella ja ryöstää muita ihmisiä". Yksinkertaista, totuudenmukaista ja lähes eleganttia sanon minä !.
Ja kuten tässä meidän ihka omassa, kotikutoisessa kaustissa Nr 245, "KokkariNuoret kaustissa" (keksin tuon ihan itse!), esiin taas tuli / tulee ; ei Herrat tykkää, ei sitten yhtään!, jos ja kun Orjat saavat pienenkin toivonkipinän tai jotain aikaiseksi tai jos joku vain erehtyykin puhumaan heidän puolestaan jotain oikeamielistä, ikuista ja kunnollista / Hallituksen yms, Gangsterien / Nomadien vastaista !.

* * *

Valtiohan saa toki itse "kiihottaa" mitä "ryhmää" vastaan vain, ketä vain, milloin vain, nou fakin problem, mutta kun Orjat!! yrittää samaa, niin jo on Cthulhu irti, Hellvetti valloillaan, pahanilmanlinnut liikkeellä ja kaikki ämmät päätäänaukomassa ja joka saatanan Kommari älähtämässä ja Totalitääri tärisemässä !!. Haistakaa vittu koko sakki !!, muuttakaa ihan oikeasti vaikka johonkin, Mosambikiin, missä tuo Änthoni Bourdainikin juuri käyskenteli, katselemassa neekerien typeryyttä ja juhlintaa. Muuttakaa sinne, ja ihailkaa siellä ihan siitä iholta, niitä kaikkia "nätin värisiä".
Ja huomautettakoon, että vihaan sydän tulessa näitä meidän "omia" ´pettureita´ tai ihan vain komentelijoita / öykkäreitä yms, en niinkään neekereitä. sitäpaitsi, vaikkei neekereistä toki kukaan tällä planeetalla tykkää, mitä ideaa olisi vihata nekrua !?. Se on niin simppeli olento ja mitätön vihollisena, ettei siitä kannata sen kummemmin häkeltyä, mutta kuten Texkin on useaan otteeseen esiintuonut ; on Valkoisen pahin vihollinen aina toinen Valkoinen.

* * *

Minä linkkasin aikanaan, kauan kauan sitten, Ruukinmatruunalle (kun vielä luin sitä ämmää / siedin), sellaisen hienon hienon tekstin, jonka oli kynäillyt joku satunnainen Irkku, jossa hän kuvasi suht lyhyesti (n.3 blogi aukeamaa), mutta sitäkin ytimekkäämmin näkemyksensä ihmiskunnan Historiasta, ja tiivistän sen äärimmäisen lyhyeksi tässä ja nyt!!.

´ Kauan sitten ihmisiä oli kolmea eri tyyppiä

- Metsästäjä-keräilijät
- Maanviljelijät
- Nomadit eli Painmentolaiset

Metsästäjät metsästivät, keräilijät keräilivät, maanviljelijät ...arvaatteko jo??!!.... viljelivät maata !! aivan oikein !! bäng!. Ja tämä viimeinen kategoria, Nomadit, ...no, ne lähinnä, siinä missä syöttivät elukoitaan ja naivat, tekivät Mongooli-tyylisiä ryöstöretkiä ja muita väkivaltaisia iskuja näiden kahden muun ihmistyypin asuinsijoille.

Ja... ne ei ole paljoa muuttuneet itseasiassa, paitsi että keksivät Pirut jossain välissä, että "olisi paljon helpompaa vain asettua näiden muiden Herroiksi ja pyytää(käskeä) niitä tuomaan meille, jalkojen juureen, kaiken ja ilmaiseksi "tai muuten", kuin juosta ympäri planeettaa ja ryöstellä niitä" !!.
Ja tästä on tämä nykyinen maailmamme olemus saanut alkunsa, Paimentolais-ryöstelijä kategorian ihmisistä, jotka kekkasivat alistaa muut pysyvään Orjuuteen ja kontrolliin, sen sijaan, että olisivat jatkaneet sitä iänikuista paimenteluaan ja elukoiden liikuttelua ympäriinsä. Ja kuulemma juurikin tästä(ja onhan se nyt jälkeenpäin aateltuna ihan päivänselvää!) kertoo myös Akira Kurosawan elokuva, loistava sellainen, "Seitsemän Samuraita". Tuollainen muuten, ohimennen sanottakoon, on oikeaa elokuvantekoa, Vasuri-Hipsteri kakkakasat!!.

Siinä tämä on, loisteliaan ymmärrettävässä ja yksinkertaisen tiiviissä pähkinänkuoressa !!. Juuri siitä on tässä maailmassamme kyse, kaikkea "johtavista" anastajista ja ryöstelijöistä ja muista Beelsebuubin-lapsista, jotka päättävät joko ryöstää tai olla juuri tällähetkellä ryöstämättä, toisten ihmisten rahoja, omaisuutta, henkiä ja elämiä !!. Ja nämä saatanan ketkut, nämä vitun Rotat -kehtaavat !! aukoa päätään, ja AINA!!!!, kun joku Orja osoittaa vähänkään kykyä tai halua irrottautua tästä kontrollin kierteestä !!. Ja tietysti ; miksikäs helvetissä ei !?!?. Onhan se sentään niiden elinkeino !!. (Kuten Juutalaistenkin ; lois-elämä).

Tätä sietää ajatella, oikein ajan kanssa ja hyvin, ja hyvin paljon.
Sanoisin sen olevan todellakin totta, mitä hyytävimpään ekstenttiin.
Nähkää "Eliitti" näin, niin asiat selkenevät oitis !.

Ei ole mitään "Jumalaista Oikeutta Hallita" ei ole mitään tuollaista paskaa !!. On vain ylimielisten sosiopaattisten "ylimysten" oma härkäpäinen usko, omaan ylemmyyteensä, ei mitään Jumalaallista !!. Mitään Jumalaallista täällä ei ole.

                                                               " Sillä ihminen hallitsee ihmistä, vain hänen vahingokseen "* * * 


No...johan sai veret kiertään !.
Ja katsokaa tuota Kanervaa !! katsokaa, saatanan luihu !!. Äijä näyttää ihan oppikirja esimerkiltä Sosiopaatista, täysin häikäilemätön ja hävytön valehtelija ja juonittelija, ja näyttääkin suht ilkeältä. Silmät ovat sielun peili, älkää ikinä ohittako tuota toteamusta olenkohautuksella. Vanhat "sananlaskut" ovat aartehista arvokkain, ne "Vanhat" tiesivät jo kaiken !!. Kaiken.

Ilehän jäi ite kiinni valehtelusta mm, siinä "tekstiviesti kaustissaan". Siltä kysyttiin ihan suoraan lähetitkö (jollekkin ämmälle) niitä viestejä ?!?!?...ja Ile sen kun vaan kierteli ja kaarteli ja odotti, että kysymys vedettäisiin takaisin (mikä olisi kyllä ollut hyvin Suomalaista!) ja päätti sitten sanoa ; En !!. Ja niinhän se sitten taas oli, että oikea ja rehellinen vastaus olisi ollut ; kyllä, kyllä lähetin !.
Ja tällaiset tyypit "Hallitsevat Maailmaa" !!!. Onko jokin maailman ongelmista kovinkaan yllättävä tai suuri ihme, tämä valossa !?!?. Ihmisiähän on aina, kautta aikain, hallinnut juurikin ne kaikkein tyhmimmät ja alhasimmat ja nuhteellisimmat ja syntisimmät ja rikollisimmat ja häikäilemättömimmät ja ...niin ees päin. Aina !!. Ja tod.näk. tulee hallitsemaan vielä piiiiitkään. Kuten "Kim Dynastia" Pohjoista koreaa !!. Ei ne sieltä mihinkään nouse, ainakaan omin avuin !. Ja Amerikkaa se ei näy kauheasti kiinnostavan, koska tässä on tapaus jossa pitäisi ihan oikeasti välittää "toisten ihmisten vapaudesta", ja eihän se sellainen nyt saatana käy!!. Ei siellä ole edes öljyä mitä anastaa, tai siis eihän siellä mitään kauheasti kärsitä!!.

Tää on niin tätä !.
*huoh*


"Ei mitään uutta Auringon alla"

"Sillä hän joka on viimeisenä tässä maailmassa, on ensimmäisenä Isäni Valtakunnassa" ...: ) ....

No eniwei, kiitos ja snadi kumarrus Kokkari kakarat. Oli teistäkin jotain iloa ja "hyötyä", ainakin vähäksi aikaa. Kunnes vakiintuneet gangsterit vakiinnuttavat tilanteen, ja kaikki palaa entiselleen. TV:ssä on "Pultti Bois" ja ihmisiltä otetaan "Manit Pois" ja vapaus ei ole "kaikki mitä käteen jää" ja niin ees päin !!.


Historia toistaa itseään loputtomiin, tällä planeetalla.

siteeraan vielä lopuksi tämän verran sitä bunkkerissaan kyyhöttävää, lihavaa, Neadertal-mulkkua ; tämä kaikki olisi kovin kyllästyttävää ilman sitä, että tämän näytelmän näyttelijät vaihtuvat aina tasaisin väliajoin. (Tosin, ei päde Suomessa!![samat naamat, ihan samat, ihan aina. "Kunnes Kuolema meidät erottaa"]).

" Ja niin heille asetettiin työnjohtajia (Orjapiiskureita), heitä kovalla työllä rasittamaan..."


P.s Päivi ; luuttua lattioita. Olin näkevinäni, että ainakin "Lassila-Tikanoja":lla on eripuolilla Suomea, paikkoja auki. Ei muuta kuin hakemuksia sisään !!.

Hoi Polloi, hoi !! ; katselkaa Bigbratööria.
Ändi saattaa sanoa jotain hauskaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti