keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Gugge Strikes Back !

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201309240154742_uu.shtml

Ja sitten taas tätä !!. "Gugge" se ei vaan ota "eitä" vastaukseksi !! niinkuin EU:kaan. Montako kertaa tämäkin älykääpiömäinen ja täysin turha hanke pitää kipata nurin, ennenkuin se pysyy nurin !!?. Ja vielä tuohon paikalle ?! jos mitään, voisi siihen rakentaa itseasiassa Siljalle uuden terminaalin !!. Olen jo pitkään aatellut, että nuo on aika vitun karuja ja karmean näköisiä ja vanhoja saastoja, nuo molemmat Terminaalit, Siljan ja Viikingin. Mutteihän nyt niihin mitään voida laitta ja sijoittaa, koska se olisi jotain kotimaista ja hyöty ja ilo ja ihastus ja kunnia ja kaikki siitä -jäisi kotimaahan !.

Nyt alkoi tulvimaan muistoja mieleeni "Ruotsinlaivoista"...

Nekin on myyty saatanan, niile vitun Virolais-lehmille !. Aatelkaa miten huonosti Suomella täytyy mennä, että kaikki pitää myydä joko Viroon tai Puolaan !!. Tuohon Euroopaan "Kiinaan" !. Sinapit ja kaikki !.

- Minä en halua ostaa mitään, mikä on "tehty Puolassa" !!!-

Mutta Gugge pysyköön poissa, ja mitä kauempana, sen parempi. Ei kukaan siellä kävisi, kuin ehkä avajaisissa toteamassa, että "jep!! täyttä paskaa!, juuri niinkuin ounastelinkin!!" ja muutamat Hellsingin Herrat siellä jossain nurkassa, omassa pikku paskantärkeässä poppoossaan sitten jutku-herroineen, kilistelisivät vähän Shamppanja-lasejaan ja naurahtelisivat tämän tästä, toistensa tylsille ja tyhmille jutuille, kuin mainoksissakin aina.

Nämä Stadin Loordit, on vähän kuin jokin lapsi, vaikkapa...Bart Simpson, jolle ostetaan aina kaikkea, muttei se käytä niistä oikeasti mitään !. Kaappi notkuu erilaisista kuriositeetinomaisista tavaroista, kuten yksipyöräisistä ja sembaloista jne, mutta millään niistä ei ole mitään oikeaa virkaa.
Niillähän on jo se "Kiasma", muttei ne sitäkään käytä !. Eikä käytä kyllä kansakaan !. Eikä kai oikeen kukaan !.

Olin itse kerran siellä sisällän ja saatoin vain ihmetellä sitä sieluttomuutta, keskinkertaisuutta, totaalista lahjattomuutta ja tylsää paskuutta, mitä kaikki siellä sisällä huokui !!. Täyttä-vitun-paskaa !!.

Miten se voi olla niin totaalista rienaa teille, Raha-Mulkut, tehdä rahoillamme / -nne, jotain oikeasti kaunista, khuulia, sielullista, Suomalaista, kiehtovaa, järkevää, viisasta jne ?!.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti