maanantai 16. syyskuuta 2013

Julia Tyler, Steven Roberts

"Nii, ..nii, ...nii ja sit mä otin siltä Pallokalalta suihin, ...siis sen kalan suuhun!.."En tiedä, ...sitten, ...*myhäilee, ähisee*.. mitä tuo Roobertsin Julia, ...hetkinen!! tämähän on Stiiven Tailer saatana!!. Mitä se oikein niinkun yrittää !?. Se näyttää jo täsmälleen samalta, ihan identtisesti, kuin kaikki ne Hollywoodin piirteettömät ja persoonattomat ja sielunsa(??) myyneet "naiset", mitä siellä riittää, Botoxit huulessaan ja hippikrääsät lanteillaan. Stiiveni näyttää näköjään myös n.100-vuotiaalta Julia Robertsilta, joka on alkanut sulaa auringossa ja soittaa managerilleen....ähisten paniikissa ; "...hhhh*ähinää* hhhh....hh heee..hheii mään!....hhei mä sulan tänne..ööö onx tää joku SansetBulevaard vai mikä tää o..hhh...heei! pyyt..hei! ...pyytäkää, hei!..sitä Tonyyy..soittaas sille..Antwonille ja ksys..siis kysyy et, ...onx mu huulet valmiit !? hei!. Miss mennää hei, hei tää auringonjumala on kuuma...niink uumaaa,...hh hhheeyyy!!. *naurahtaa hysteerisenä*...hahahahahaaa heeii!!. Heeiii mään!! whazzap!?. jea, mä sulan..aim melting!! voisko sitä vihreet tahnaa levittää vaik tohon lattiaa, hhh*raskasta ähinää*..tai maaha hei, ni sit ei..mittää... ni....  ...jo romahtais... ja mut hei!! hei!! ...ehehehheeiii mä hei kierin nyt täs maassa kuulets! kuuletsä?! hakekaa mut ny vittuuuuuuu täältt.hhhh...hh heeiii..on aika sulaa    ....jääkää hyvästi, ....pirtelöö, tuokaam..mulle pirtsuuu vielä heii...."  jne jne kunnes hän lopulta suli lopullisesti !.

Toi otus, tuo hirvitus, tuo kahdeksankymmentäluvun "Cthulhu" näyttäisi syöneen, rohtunein huulin, jotain ihan vitun stydiä kamaa, ehkä niitä "Atomic Pepper" -chilejä mitä ne syö Nuijassa & Tosinuijassakin siellä ...Chilipaikassa!!. "Tulisinta ruokaa Mississippistä etelään" oli sen nimi.

Eniwei, tuo ...heebo, paitsi näyttää leidiltä, menee joka vuosi yhä oudompaan ja oudompaan suuntaan, ja voisin vaikka vannoa, että se yrittää muuttua naiseksi, ehkä jopa joksikuksi tietyksi niinkuin Michael Jackson ihan tasan tosissaan yritti muuttua Elizabeth Tayloriksi !.
 Aah, ...vanhat hyvät ajat, vanhat kunnon ysärihöynät.

Aatelkaa mikä maa, mikä valuutta ; että ihmiset ja muut, yrittää ..muuttua köyhästä neekeripojasta rikkaaksi vaaleaksi Juutalais-naiseksi tai tuo tuollainen ...rikas suurisuinen Valkoinen? mies yrittää muuttua köyhäksi ...naiseksi !. Fak jeah !.

* * *

Jos olisin Juulia, hakisin varmaan tuolle friikille, larppaajalle ja "stalkkerille" eli vaanijalle -lähestymiskieltoa ja jotain nilkkarengasta, jotta sitä voisi jatkuvasti seurata ja sen liikkeitä ja mielenliikkeitä. Tai järkkäisin sille jonkun "sähkökitara onnettomuuden" ja huokaisisin helpotuksesta, jollen olisi sulanut siihen mennessä.


Ps. Jos todella olisin Juulia, ...haluaisi joku nussia mun huulia !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti