maanantai 9. syyskuuta 2013

Ville ja Ellu

Katsoin Tuubista pari lyhyttä pätkää "Ville Haapasalo":sta ja ärsyynnyin. Inhotta moinen Ryssäin ylistys ja lipominen ja emuloiminen ja Lättäottain larppaaminen !!. Miksi Ville, miksi sinusta piti tulla karvanen Ryssä !!?. Miksi !!?!?.

Ja sitten toinen mikä minua sieppaa, on se saatanan "Elastinen", veekeri. Ja se sen vastenmielinen, vähä-älyisen oloinen typerä virnistelevä lärvä !!. Vitun veekeri !!.
Inhoan tuota kyseistä Fenotyyppiä / Somatotyyppiä (no, enemmän feno), se on yleistä mm, rikollisten parissa ja muun vastaavan pohjasakan, ja tiedän muutaman hahmon ihan itse, joilla on tuo sama lärvän muoto ja piirteet ja ...no, alhaisia ovat.

Mutta ehkä nämä ym esimerkit selittyvät sillä, että ; sitä mitä on syvällä sisällään, ja mistä purppuravirtasi oikeasti tulee, sinne veri vetää !!. Takaisin alkuun. Eli Ville lienee luultavasti johonkin extenttiin Ryssä ja "Elastinen" neekeri. Afrikkalais-Sapiens.

Se selittäisikin jo paljon.


Ja se helvetin Elastinen, valitaan vielä jatkuvasti joksikin "hymypojaksi" tjms, ....vittu se on pelkkä tyhjäpäinen typerys ja veekeri!!. Se-on-veekeri!! ei sitä kuulu ylistää vaan nauraa !.

Haistakaa kaikki Vittu !!.

Fuck You All !!!.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti