perjantai 6. syyskuuta 2013

Kimin Vesiodysseija osa.8


On tihkunut vähän lisätietoja Kimi Räikkösen nykytilasta !.

Räikkönen on ilmeisesti kadonnut, ajelehdittuaan ns:"Bermuudan kolmioon", n. 2-päivää sitten.
Hänen ei pitänyt olla sillä suunnallakaan, mutta kukaan ei tiedä miten tai miksi hän oli sinne ajelehtinut. "Hän ajoi ulos radalta" sanoi Maurizio Gigolo, paikallinen kalamies, ja myös kalastaja.

Muunmuassa USA:n merivoimat "kampaavat"kin nyt kuumeisesti merenpohjaa, yrittäen paikantaa, jos mahdollista, Kimin aluksen tai edes sen hylyn ja Kimin puoliksisyödyn ruumiin jämät. (Hänet oletetaan, kalojen syöneen)

Vaikka tähän kolmioon, on ennenkin laivoja, lentokoneita, juutalaisia yms -kadonnut, on tämä erityisen outoa jo siksikin, että kyseinen kolmio oli juuri, noin viikko sitten, "sheivattu". Ja kaiken lisäksi sää oli todennäköisesti kirkas ja hiivaton, eikä siellä mitään tunkuakaan tainut olla. Joten on todellakin hämmästyttävää, että miten Kimi on saattanut tällätavoin kadota !.

Mutta kuten jotkut ovat spekuloineet, hän on saattanut vain ajelehtia merivirtojen mukana johonkin ihan muualle! ei hän välttämättä edes ole käynyt koko seudulla !.

Saattaa olla, että hän on onnistunut kampeamaan aluksensa tekoälykön "Birgitan" pois kontrollista ja on jo pintautunut ja nautiskelee Kookos-koladaa jollain palmurannalla, alkuasukkaita nussien.

Tämä on taiteilijan näkemys Kimistä taltuttamassa paikallisia (saarelais) neekereitä.


Tältä tilanteen otaksutaan näyttäneen, senjälkeen kun Kimi "oli ottanut tilanteen haltuunsa".


Tämä "tieto" tai oletus siitä, että Kimi todellakin oli siellä kolmiossa, tuli Lattari Lättäpää-Igleessias nimiseltä radio-amatööriltä, joka "voisi vaikka vannoa, kuulleensa radiostaan Kimitystä ja vaimeaa ininää".

Jättiläis-Kalmaria on myös ehdotettu Kimin "katoamisen" syyksi, mutta on vielä liian aikaista sanoa mitään, kun ei ole vielä edes täysin varmaa onko hän todellakin kadoksissa vai vain "tutkan alapuolella".

Jäämme odottamaan tilanteen kehittymistä.

~Fin~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti