torstai 26. syyskuuta 2013

MäädVen...dokuments !.


Kakkoselta tuli tuossa tuo "Dokventures" vaimikäsenytoli ja joku kauhistelu leffa ruuantuotannosta, ja minähän menin katsomaan koko paskan !. Ja sitä seurasi vielä tuo, ilmeisesti ihan ihka-oikeasti livenä lähetetty keskustelu osuus.
Ensinnäkin, itse ruoka-dokkari oli kyllä ihan hyvä ja katsottava ja jokseenkin taas ajatuksiaherättelevä, vaikken paljoakaan syö mitään siinä nähdyistä asioista, ja olen jo vuosia ollut ns"tiedostava"syöjä. Onhan se aika, ...ankeaa ja kliinistä ja kamalaa ja mitä kaikkea, se teho-tuotanto, alhaistahan se on, ei siitä mihinkään pääse. Ja ahnetta!! niin ahnetta.
Ja osittain se juontunee maailman ylikansoituksesta, siitä että ihmisiä on jo niin vitusti, ettei mitään traditionaalista ruuanhankintamenetelmää voi enää käyttää primäärisenä lähteenä, paitsi tietysti maanviljelyä, mutta suunnattoman turvonnuttahan se on sekin. Tämä on siis yksi niistä, lähes loputtomista, kerrannaisvaikutuksista mitä "neekeröinnillä" ja "MoKutuksella" ja sensellaisella on, eikä sitäkään käy kieltäminen.


Mutta eniwei, itse leffaakin kiehtovampaa oli seurata näitä Maailmanmatkaaja itu-hippejä ja sitä mulkosilmäistä "kokkia" tai mikä helvetin jamppa sitten olikin, siellä jossain kellarisa, karjumassa keskenään ja toisilleen ja Skypellä ihan sinne Ameriikkaan saakka.
Huoneessa oli sellainen, snadisti, ....sanotaanko "raivoisa" -tunnelma ja hikinen ja hiljainen, eikä siitä haudanvakavuuskaan kovin kaukana ollut. Kuten on sanottu ; on Vasemmisto yhtäkuin Viha !!. Ja se paistaa aina läpi kaikesta, mihin ikinä "Vasuri" koskee tai minkä kanssa se on vuorovaikutuksessa. Ja nyttenkin aattelin jo, että "jaaha, saas nähä kuka noista käy ensimmäisenä jonkun noista toisista, kimppuun?".
Kun asettaa muutaman "Hipin" samaan tilaan raivoamaan, on ennenpitkää jonkinlainen käsirysy tai väkivalta "tilanne päällä" ja nyttenkin näytti siltä, että niitä pidätteli lähinnä kameroiden läsnäolo ja se, että olivat "live"-lähetyksessä !.
Tosin ne kaikki kommentit oli useita tunteja vanhoja, mitä siellä lainailtiin jostain Feisbuukista kai.
Siinä kun se kokki vetäisi sen "valmistamansa aterian" esiin, olisi herkemmin naurava kuin minä, ...nauranut !. Niin aneeminen ja kolkko näkymä siellä odotti !. Minä odotin jo, että sieltä paljastuu jokin herkullisen näköinen, höyryävä ja täyteläinen, uusi ja kiehtova kasvisruokareseptillä laadittu Gordon Rämsimäinen taidonnäyte!! ja hevosenpaskat!. Sieltä paljastui pari paljasta juurta ja jotain kuivia nahistuneita lanttuja yms, juuresmaan perus-tylsimyksiä. Jotain kiemuraisia-juuriahan se siitä piikkipallosta syötti näillä "arjen sankareillemme" ja niitä natustellessaan joko kukoivat tai mumisivat vaivautuneina, että "juu, ...ompas h-yää äääk". Muttei ne kovin kummoisilta kyllä näyttäneet, täytyy tunnustaa.
Se koko homma oli hyvin Suomalaista, kuvattu kellarissa kylmän syksyn vallitessa taustalla ja laman ja kaikenkarvaisen lässähdyksen, juontajina pari tajutonta ja kiiltävän kuulamaisen pään omaavaa Vasemmisto-höyryäjää, lyhtyjä joita ei oltu edes sytytetty!!(koska sehän loisi jo vähän sielua ja tunnelmaa!) ja "ruokana" kasa rutikuivia, köyhiä ja ankeita, asiallisen ankeita, juureksia ja ..juuria !. Köyhää ja aneemista kuin Pohjois-Koreassa. Eli Vasemmiston luvatussa Utopiassa / kotimaassa ! hahaha.
Siinä Riku myös osoitteli uhkaavasti, paksulla lihaisalla sormellaan, kameraan ja pakotti meitä olemaan kasvis-syöjiä ja jos jo sellaisia olemme, niin olemaan ..sitä enemmän!! lisää! intensiivisemmin!! "more intensity". Ja tuossa tuli juuri Simpsonit, jakso jossa oli lause ; "kaikki tuo lima teki tästä Karjusta mureaa" koskien villi-karjua joka oli nuoleskellut kiviä joissa oli jotain (ilmeisesti syötävää) limaa päällä ja elellyt sitten sillä ja Simpsoni-lapset söi sen Karjun !. Vähän samanlaista ravintoahan nuo "sydämmenpuolulaiset"kin(vasen) syö, nuoleskelevat kiviä ja sieniä yms ja tuomitsevat niitä jotka kuluttavat Karjuja !.
Itse en muuten Karjuja syö!.
Mutta mainitsin tuon "Simpsonit konnektionin" koska se oli kuin kettuiluna osoitettu näille kaikille "hipeille". Ja murea Karjuhan tuo "Mädvenzöös Riku"kin on, toki. Murea ja lihava ja näyttää vähän joltain Ryssältä tai joltain sinneppäin.

Mutta enihuu, yksi asia mikä nousi päällimmäisenä ja päällimäiseksi -mieleeni tuosta dokkarista, oli taas kerran ; "luojan kiitos en asu Amerikassa !!". Thänk faking kaad, etten asu siinä Neljännenmaailman perslävessä, anaalissa, peräsuolessa ja avannepussissa!!. Vittu mikä läävä siitä on sekä tullut, että tuleman !!.
Kuvottava paikka, suoraansanoen !! ja kuvottavammaksi menee vielä, ennenkuin se vihdoin romahtaa omaan massiiviseen "eeppiseen feiliinsä" ja ...luhistuu ja lässähtää virallisestikkin, osaksi "kolmatta maailmaa".
Vaikka kamalaahan sekin on!!, sen piti olla meille valkoisille se sellainen "luvattu maa", se uusi kansan / kansain -koti, valkoisten kansain, maa joka perustuu vapaudelle ja kaikelle khuulille ja kaikelle ...valkoiselle jne. Se kaiken kauniin koti, mikä on traditionaalisesti ollut  Italia, se uusi Atlantis. Mutta siitä tulikin sitten vain kaiken lihavan ja tyhmän, ja rähmällään olevan ja pinkeän, Meksikolaisten ja neekerien ja kaiken muun paitsi Valkoisten -koti !!. Jota juutalainen rotta, hallitsee, rautaisella otteellaan, mistä on unelmoinutkin sittemmin kun ensimmäistä kertaa valkoisia näki !.

Ei tässä kai tämän suurempaa pointtia ollut, tässä kirjoituksessa !, joten ...tämä oli tässä !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti