tiistai 10. syyskuuta 2013

Mika "Helvetin" Salo

http://www.iltalehti.fi/urheilu/2013090917468434_ur.shtml

Kuten olen sanonut, kaikki etenee, taas!!, kohti Geshtapon valtaa. Nyt on jo Mika Salokin merkattu "kuoleman junaan" -matkustajalistaan.
Suurin osa maailman ihmisistä vain on sellaisia, ettei ne kestä Vapautta, ja pyrkivät siitä kaikin tavoin eroon ja äkkiä!!, ja se passaa kyllä kaikille Geshtapoille ja Paimentajille yms.

Ja kuten myös olen sanonut, on Suomi menossa nykyään kaikenlaisissa asioissa, laadullista alamäkeä, joka olisi syytä muuttaa heti, tai Suomi voi pahimmassa tapauksessa päätyä näyttämään joltain niistä lukemattomista Ryssän-alusmaista, ja olemaankin sellainen, ja sitähän me emme halua !!.

Laatu vallitkoot, se on Valkoinen juttu, ja sen tulee aina olla Valkeiden-sfäärissä läsnä !.

Rauhottukaa ja ´pitäkää pää kylmänä, jalat lämpiminä´ ja ajatelkaa ja meditoikaa ja pohtikaa ja tarkkailkaa ja sitten joskus...toimikaa !. Eläkää simpanssit "herran nuhteessa" !!.

Ei saa olla paha, pitää olla mieluummin hyvä !!.
Vaikka Demoneitakin on olemassa, ja ilmeisesti jostain syystä, ....mistä näitä tietää.

KRP perkele !!.

....
..vaikken Salosta mitään tiedä, niin tuskin sen paikka nyt suoranaisesti missään "mustalla listalla"kaan on.
Alan vakuuttua ihan tasan täysin, että tällä planeetalla on vain ja ainoastaan yksi kykenevä ja oikea hallitsija, ja se on ne "Muukalaiset" !. Keitä sitten ikinä ovatkaan, mutta sanon, että jos joku, niin ne hallitkoon ja hallinnoikoot ja komennelkoot, ne on kai ainakin tarpeellisen älykkäitä ja päteviä. Ja karmivan näköisiä !.

Öitä !.


Kauniita unia, hirviömäisten Muukalaisten kuvia..
(ei Eufemismi juutalaisille!! huom.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti