sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Anita Hirviöinen

Nyt tulee sitten !!, nyt tulee jotain niin, niiiin hirvittävää, että ensimmäistä kertaa Blogini historiassa joudun pyytämään, ihan etukäteen, anteeksi !!. Joten, ...anteeksi !!.Pahoittelen syvästi !.


Eli kävin taas poimimassa tuolta "Alastonsuomi"-sivulta teille nähtäväksi, pari "Bellaa"...Suomalaista "nais"..."kauneutta"..."parhaimmillaan"...*älkää oksentako pliiz* (tai katsoko tätä missään julkisessa tilassa !!). Älkää !!.


Here we go !!...(i iz sorry, man!!)1)
Ei ihan ammatiporno tasoa, mutta.....hirveää.Mikä vittu tämä on?!?. ..ei kun oikeesti, mikä helvetin vittu tuo on ?!? 2)
*miettii, miettii* ..."miksei kenenkään muun äiti ole vihreä ja kurnuta?? ja miten tuon kärpäsen saisi tuolta katosta suuhun, mahdollisimman nopeasti!?".
 3)
"Joko se stöndiksesi lässähti??!. Mitä?? ai e..ai et halua enää elää...wai ? niinkö??"
^^Tuohon minulla on vain yksi sana ; EI !!. Just no !!.


"Bööööö!!. Joko pelottaa!??"
En haluaisi vetää tätä(ihanan puhtaan valkeaa vieläpä!) Haamua tähän, mutta tuo^^ toi tämän mieleeni !.
....eli siis, kelatkaa, jossainpäin "Stadia" ^^tuo, ..joku on ajatellut, että "hei, olisi hyvä ottaa kuva läskistä, mutta samalla littanasta kuin lankku, perseestäni kun rutakoin paskatkin"....
Siis osaako joku sanoa, että miten tuo^ on voinut missään olosuhteissa vaikuttaa hyvältä idealta ?!. Siis mitä helvetin vittua, saatana !!?. AlastonSuomi!! haluan tämän pois aivoistani, tämän näyn!! *silmäniiiii, saatana!*.                                "Sillä hän, joka itsensä alentaa, .....kuvaa finnistä roikkuvaa persettään!!.."


Kai tuo on aatelllut, että "ei vittu!! olkoon, luovutan !!. Mennään  sitten  ihan perille saakka!! ihan alas asti !!. Otetaan tästä kuvottavasta ja nöyryyttävästä ja luotaantyöntävän rumasta kropasta sitten kaikki irti ja samalla ärsytetään muita ja tahritaan niiden aivolohkot ja saastutetaan silmät ja pilataan seksuaalisuuksia, hähähähä häähää *prrröööts*...ei nyt...hähäh ähähä ähää!".

Oh´hoijaa...taas. Kyllä olisi joko kirveellä tai sitten, nyt hyvin houkuttelevalta tuntuvalla, Eugeniikalla töitä !. Nämä pitäisi poltaa!! ei siinä ole kahta sanaakaan !!. Ennen näitä ei sentään joutunut näkemään kuin lapsena, ja jos uimahallissa meni väärälle puolelle, mutta nykyään tätä saastetta leviää kaikkialle pitkin näitä elektroonisia tuubeja ja verkkoja ju muita. Hyi helvetti, taas !!.

Jos esim Ryssä, haluaisi De-Moralisoida Suomen Sotilaat, jossain hypoteettisessä tulevaisuuden sodassa, ei heidän tarvitsisi muuta kuin väläyttää tuo viimeinen / alin -kuva ja poks!! sinne meni miesten, ainakin näkevien, halu taistella!! saati sitten edes elää!!. Jos tuon saisi heijastettua koko taivaan kokoisena projektiona, voisi sillä suistaa koko kansan, murhaamaan itse itsensä !!. Ja täysin aiheesta, täysin aiheesta!!. (Juutalaiset, otitteko tuon ylös??! tässä se nyt on, se salainen ase, meitä vastaan !!. Tässä. Olkaa hyvät vain).


Tuollainen kehon "muoto" on muuten aina hämmästyttänyt ja hämmentänyt minua !. Miten, tuollakin kun on, niin voi olla -vittu polvissa ?!. Siis miten sekin on edes mahdollista !?!?!. Ymmärrän jos on syntynyt jonkinlaisena vittupolvisena-tynkäjalkana, mutta..muutoin !! wat the fak ?!?. Tuo(kin) on kuin jotain elähtänyttä, ruskeaa, venähtänyttä, Beelsebuubiaanista taikinaa, joka on valutettu sekä Maan pinnalle, että hyvin karkeasti ja ylimalkaisesti Ihmisen muotoon, meitä kaikkia masentamaan ja etomaan ja meidän mieliämme pahoittamaan.

Ja pahoitinhan minä jo, mieleni siis !!. Saatanan saatana!!.
Voi vittu, saatana !!.
jotain rotia, hei sitten.

En tiä sit, ...onko tuossa foto-tilanteessa yritetty "elävöittää Cthulhu" ??...tai jotenkin tavoittaa sen syvin olemus ja henki ?!. Vai mistä on kyse??!. Sillä ei kai kukaan voisi dementoituneenakaan ja pahasti päästään vammautuneena, kuvitella tuon olevan ...junou, en suostu tässä kontekstissa edes käyttämään kyseistä S-alkuista sanaa, mutta junou.
Meinasin liittää tähän linkiksi vielä PerLooks-gallerian, taas, mutta se olisi jo ollut ihan oikeasti liikaa ja olisin ansainnut vähintään jotain syytteitä, Juutalaisilta...tai siis  ...no, syytteitä. Ja ei näin yötä vasten sentään mitään tämän lisäksi vielä.

Mutta, summa summarumiksi, "kyllä hirviöitä on olemassa!!".


P.s Ei kai tuo vaan ole....eeeei !! eeei,   ei se voi olla!!. höh...no eihän se nyt saatana voi olla!! mikään, vai voiko, ...Anita Hirvonen...??
...voiko...?

: (

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti