lauantai 7. syyskuuta 2013

Big-bratöör !! 2

Olen tässä välillä vilkuillut sivusilmällä tuota "julkkis bigbrotheria", ja nyt siellä näkyi kyykkivän jotain läskejä luopioita, jotain Veekereitä...ja Ändikin lähti sinne "lavan eteen" näköjään huojuun.
Ja kuten olen halunnut jo pitkään kysyä tai sanoa ; miksi helvetissä noiden "räppäreiden" tarvii aina kyykkiä noin ??! kyykkiä kuin pidättelisivät paskaansa ?! ..jonka sitten siltikin, kyllä valitettavasti päästävät suustaan ulos !.


Ja toinen huomio ; tuossa missä Ändi ja Frederikki olivat siinä ...mikälie kiikkustuoli, piinapenkki, saarnatuoli, ...whatever, ..nin Ändi näytti siltä kuin olisivatkin olleet par´aikaa saunassa. Se oli ihan lässähtänyt ja punainen ja kuin juuri pökertymäisillään tai ehkä vain nukahtamaisillaan, tai ehkä se on semmoinen vähän ..."häppärä" aina ja pysyvästi, kunnes kuolema hänet vihdoin lässäyttää lopullisesti.

Ja Ändi myös vispaa sitä kättään ihan ihmeellisesti, tapa mikä on suppean kokemukseni / havaintojeni mukaan -yleistä kaikenlaisille narkkareille ja juopoille yms. Se on jotain siihen liittyvää motoriikkaa, en osaa selittää. ainahan Ändi rupee kättään pyöritteleen ja heiluttaan ja vatkaan, kun se nauraa tai yrittää viestittää sanattomasti, että jokin on hänestä huvittavaa.

Ja ne sen jalat, ...ne on aika kaposet. Mutta pystyssä se vielä pysyy.
Sitkee sissi.


Siinä se istui myös, sipsipussien keskellä, nakertaen kahdella kädellä yhtä sipsiä! ja yhdisti tyylillä Rolls aterian ja kaljan. Nais (nice)!!

Ja kävi ilmi myös kiintoisa seikka jota en ennen ollut Ändystä tiennyt, eli että se onkin päiväeläjä !! eikä yö.

****

Tänään näin / sain kuulla, ekaa kertaa myös "Hitlerin hyökkäyksestä Amerikkaan" !!. En ole ainakaan muistaakseni ennen kuullutkaan moisesta operaatiosta!!. Aika kekseliäs ja khuuli ja alhainen ja munakaskin veto Sakuilta !!, mutta miksi ei !?. Toimihan se runsaat puolivuotta!! ja jopa niin, että Ameriikan täytyi salata koko paska!. Ja hyvin salasivat sillä en ollut siitä pihaustakaan kai koskaan, kuullut. Ehkä se Saksan Suuri-Punainen, ei ollutkaan ihan se strateginen kompastelija mitä on annettu ymmärtää.

Eikä kukaan sellainen joka huutelee pää punaisena suurille joukoille Sakemanneja, muinainen onnensymbooli taustallaan saaden heidät hurmokseen ja Anglo-Saxit käyttäytymään kuin koira ennen maanjäristystä, neuroottisesti ja pelokkaasti ...ympäri huoneita käyskennellen, -voi olla ihan täysi kömpelys. Ei voi olla !.
Alan olla jonkinverran samaa mieltä Solarin kanssa siitä, että "Hitler oli nero" !!. Totisesti, kun asiaa oikein miettii ja pyörittelee päässään, kuten Veekerit lippistään, on se kai niin sitten, kyllä se kai jokin nero oli!! tai sitten umpi-typerä, mutta sitäkin onnekkaampi tai sitten taustalla häämötti jokin mystinen voima, Sallimus tai muu vastaava kohtalo tjms. Toisaalta kuten Tex on sanonut "se tyyppi haisi"!!. Kasvissyöjät haisee kai usein, ...en tiedä... en itsekkään syö merkittävästi lihoja, mutten kyllä tietääkseni haisekkaan !.


Se olis muuten, Hitler siis, mielenkiintoinen vieras tuonne Bikbratöör-taloon !. Sen minäkin katsoisin !! äbso-fakin-lutli !.
Vielä jos sais siihen samaan rahaan ja syssyyn tuon Ändin ja vaikka Ozzyn ja Marutei Tsurusen ja Mata Harin ja ehkä Yeltsinin, niin a-fakin-vot !!. Bämmm!!

Ändi sihisisi, että "siis antakaa bissee, kyl nyt ...siis hei helLve.."
Yeltsin : *makaa lattialla, koristen*
Ozzy:  *pyörii hermostuneen neuroottisena autistista ympyrää* ja hokee "where am i, where am i, i..oh gawd!! i´m ...oh gawd man, oooh. Maaaan !"
Marutei katselee tätä kaikkea kakofoniaa ja hulluutta taustalla, istuen stooalaisen tyynesti, kuin Daibutsun patsas, pehmeässä tuolissaan ja näyttää kohteliaan suvaitsevaiselta ja ymmärtäväiseltä, näiden mielisairaalan holhokkien psykoottista käytöstä seuraillessaan.
Hitler : ooooh!! Hitler sen sijaan ei tuhlaa aikaansa moiseen ilakointiin ja tyhjänpäiväisyyksiin vaan laatii jurona omassa sängyssään sangen painokasta tekstiä sisältävää kirjaa!!. Välillä esiin ponnahtaen, julistaen suu vaahdossa, tukka märkänä ja haisten pahalle ; gospeliaan tulevasta Utopiasta jonka on määrä kestää keskiviikkoakin kauemmas !!. Välistä raivoten rauhallisemmin ja välistä puimalla paksua lihaisaa nykkiään, Bikbratöör-talon lasisiin pöytiin, jotka antavat tämän moukarimaisen nyrkin massan alla periksi, hajoten fraktaalisiksi säpäleiksi, kuin Ozzyn hauras mieli.
Ja mitä tulee Harin Mataan, ...hän on jossain taustalla, odottaa!!, kärsivällisenä, hetkeä jolloin saa Hitlerin kurkusta kiinni ja viiltää sen auki leidisheiverillään ja uuttaa Hitlerin verestä vähän myrkkyä jota sujauttaa muiden talolaisten "drinksuihin", jotka he porsastellen ahmivat suihin..sa.

Ändiinhän se ei tehoaisi, muttei se muutenkaan olisi mikään uhka Harille, koska ei "orientoidu aikaan, eikä paikkaan".


Fak off !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti