lauantai 7. syyskuuta 2013

Maaorjat, Suomalaiset, kansalaisetMaa-Orjatkin olivat siis Vapaampia, kuin Nyky-Suomalainen !!!. Maa ORJAt !!.

Totisesti, nykyään ainakin Suomalaisia: kyykytetään ja litistetään ja simputetaan ja sumputetaan ja hyväksikäytetään ja säälittä kupataan sen kun keretään. Kaikkien mahdollisten asioiden hinta nousee, mutta ihmisten rahat hupenee, ja palveluiden taso siellä täällä lässähtää samassa suhteessa. Elämästä Suomessa on totisesti tulossa sietämätöntä, ja esim Hellsinki on taitavasti rahoitellut itsensä ulos Suomalaisten rahapusseista jo kauan sitten, ja iiihan sama, iihan sama linja jatkuu. Mikään ei muutu.

Tämä tällainen Hetero / Anglo / Jutku / Kaupallinen / Materialistinen jne -kulttuurin muoto on jo tullut kaiketi tiensä päähän, ainakin tällaisenaan. Ihmiset ja tulevaisuuden-näkymät on ajettu umpinaiseen piippuun, mutta silti koko ajan kuulee vain vaadittavan "lisää, lisää, ....lisää tätä samaa!" ja taustalla hurraa säälittömien ja älykääpiömäisten lammasten säestävä lauma.

"Eläkeikä ylös"
"Palkat alas"
"Nuoriso pakkotöihin"
"Ei ole kuin työ, ...työtyötyö,työtyötyö,työtöytöy öyöyöyöööö"
"Tehkää enemmän, valittakaa vähemmän!!"
"Neekerit ja Virolaiset tekisi saman, halvemmalla. Rasisti!"

jne jne Ad Nauseaum, eikä  kaukana häämötä tämäkään kuuluisa lausahdus / filosofia ; "joka ei työtä tee, ei hänen syömänkään pidä".

Tämä on kaikki vähän lähtenyt lapasesta, ja olisikin jo korkea aika vähän ehkä hillitä, kaikkea tätä "Modernia" ja jatkuvasti kohkaavaa hulluttelua. Ei täällä Pohjolassa missään Jäniksen selässä olla, vaikka sitä aina välillä toivotaan, joskus jopa minä itse. Mutta tämä tällainen verkkaisuuskin, kun sen oikein oivaltaa, on itseasiassa aika huippu juttu.Asunnot & ruoka, ...eli junou 2 tärkeintä asiaa, vesi ulosluettuna, on nykyään jo ihan toaalisesti liian kalliita. Kuten sanotaan, se mikä oli ennen Markan on nyt Euron, eikä sitä kaikki vieläkään edes tajua, sitä mieltää joskus vieläkin hinnat lähinnä Markkoina.
Kuulostaa jo nostalgiselta koko raha !!. Markka!, ...onko sellainen joskus todella ollut, oikeasti, olemassa ?... minähän muistan !! minähän kyllä muistan kum´minulla oli kesällä yhreksänkymmentä kaks, kaksi markkaa!! omassa käressä, oikeita markkoja...

Ja sitten heitellään vielä tuhkatkin pesästä, esim johonkin ...Kreikkaan!. Jippii-a-huuu ! jahuuu. Siellähän ne tekeekin hyvää, meille.
Siellä ne on hyvässä säilössä, ne meidän rahat !. Mitäpä niillä esim täällä tekisi !? hah!! ei mitään !.
Tai jollain helvetin Nokialla tai muulla sellaisella !??.
Tosin "Kansankokonasuuen" Jukkahan on sitä mieltä, että Nokialle kävi vain hyvin!. Mutta itse en ole tuon suhteen mikään expertti enkä paljon hullua hurskaampi, joten en osaa sanoa, voihan se niinkin olla.


Olen aatellut ja halunnut jo pitkään julistaa erästä visiotani / sanomaani, ihan täällä ilmaiseksi, mutta tyydyn vain vähän sivuamaan sen yhtä siivua, ja sanon / kysyn, että ; eikö todella voitaisi kuvitella ja todeksi tehdä, täysin erilaista elämää ja olemassaolon ja "järjestäytyneen yhteiskunnan" muotoa ?!?!. Miksei kukaan näy ymmärtävän, että olisi parempiakin ja realistisempiakin tapoja elää ja järjestyä !?.
Tosin, kuten itse mainitsin, on maailmanjärjestys yleisestiottaen "Spontaania järjestystä" eikä suunniteltua, joten onhan se vaikiaa mitä tahansa suunniteltua ja ajateltua ja visioitua ikinä saada ihmisten maailmassa toteutumaan.
Mutta miksei Suomessa oikein oteta ikinä huomioon näitä Pohjoisia, karuja, kylmiä, anteeksiantamattomia olosuhteita sen enempää ?. Miksi tehdä täällä samoin kuin tehdään muualla? koska "muualla" on eri ilmasto ja eri olosuhteet. Miksei kerrostalot ole paremmin lämpöeristettyjä? miksei työpäivät ole lyhyempiä, koska Suomalaisilla ei ole tarpeeksi energiaa puurtaa kuin mitkäkin Monsuunimaiden marakatit ?, ...miksei Suomalaiset järjestä asioitaan vähän enemmän kuten Japanilaiset !?. Jotka tekee kaikesta aina jonkinlaisen "jutun", ja ottautuu siihen "ihan täpöllä" !?. Näitä riittäisi, mutten ole itseasiassa tarpeeksi energinen, paneutuakseni niihin tämän syvemmin.

Ottakaa rauhallisemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti