perjantai 27. syyskuuta 2013

Pari valittua sanottavaaTässä on taas tätä modernia "Suomlantia". "Ignoorata" .... ihan oikeesti sitten hei, se on "jättää huomiotta" tjms, ei mikään "ignoorata" !!!. Ja eikö tuon seuraavan lauseen tulisi olla muodossa ; "Tutkimusten mukaan 80% lento-onnettomuuksista tapahtuu", -ei tapahtuvat !.


Sitten, ....olin taas, vasten parempaa tietoani, Uudessa Suomessa kuvottumassa ja ärsyyntymässä ja raivostumassa ja bäm! eteeni pyllistyi tällainen kommentti (mm) :

"Venäläiset ovat hallitsijakansaa ja he ovat vieneet sivistyksen kaikkialle, minne ovatkin sotiensa ansiosta päässeet" ....AAhahha HAHHahahaha, ahahhaaantakaa kun purskahdan hysteeriseen, mutta epäilevään ja räkättävään nauruun !. Samalla kuitenkin sisuksiani vääntää ja haluan yrjötä, ....en osaa oikein edes reagoida noin häpeilemättömään, peittelemättömään  -rähmälläoloon ja typeryyteen ja väärässäoloon ja sokeuteen ja Ryssäin-nuoleskeluun ja pedestalisointiin !!!. Vitun imbesilli !! ilman valkoisten jatkuvaa apua ja keksintöjensä luovuttamista näille lättäpäisille barbaareille ja ilman valkeiden-sfäärin jatkuvaa toisaalle katsomista ja anteeksiantelua jne, Ryssät olisivat sitä, mitä oikeasti ja todella ja vain ja ainoastaa ovatkin  -kasa väkivaltaisia juoppoja !.
Kyvyttömiä, alhaisia, typerää mongerrusta "puhuvia", haisevia, itsekkäitä, äöykääpiömäisiä, rikollisia, sivistysfoobisia tundra-apinoita !!. "Murmanskin Simpansseja". Ja tämä vitun nuija / tosinuija, tämä "Pekka Salo" menee ja ylistää näitä vitun ihraisia tampioita joksikin saatanan "sivistys / herra -kansaksi" !?!?!?!. Siis mitä hevetin vittua Pekka !! W-T-F !?!!. Mitä vittua !!

Ryssät ei ole sivistystä nähneekään!!, paitsi ne joilla on ollut varaa matkustaa, ....johonkin Ryssänmaan ulkopuolella, esim Britanniaan tai Ranskaan tjms.
Jotain rajaa sitten, tuollaisen aivottomuuden suhteen !! Pekat ja Jukat ja kaikki muutkin.


Kommentti oli tässä kirjoituksessa : http://mikkokangasoja.puheenvuoro.uusisuomi.fi/146835-suomalaiset-kuritettu-kansa-palvelua-etsimassa

Tässä on samalta äijältä, toinen hyvä kirjoitus, jonka aihe-alue on hyppinyt myös omille silmilleni :
http://mikkokangasoja.puheenvuoro.uusisuomi.fi/150340-suomalaisten-organisaatioiden-oudot-nimet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti