tiistai 3. syyskuuta 2013

S**tanan Guugle !!

Tästä on pitänyt räyhätä jo useita kuukausia, mutten ole vain saanut aikaiseksi.
Eli, kuten kaikki, sokeita myöten, ovat huomanneet, on Youtube ja kaikki muut Guuglen palvelut kiristäneet Geshtapo-otteitaan todella inhoittavasti viimeaikoina.
Otin nämä kaapaukset talteen jo kauan sitten, paitsi tuo uusin on ...no suht uusi.
Eli kuten aina, on "vaihtoehtoina" ; ei vaihtoehtoja !. Tyypillistä "Borg"-käytöstä : tehkää kuten sanotaan, tai muuten... !

Ja samallahan he pilasivat Youtuben koko käyttöliittymän ja olemuksen ihan tasan täysin ja totaalisesti !. Ainoa hyvä uutuus, on se, että nyt käyttäjällä on vihdoin se visuaalinen oma "Avatar", mutta siihen ne hyvät puolet sitten jääkin.

Ja sitten tämä !!. Juu, ...ei o pelkoa, että antaisin noille Tiedonkerääjille ja rohmuajille ja anastajille ja urkkijoille ja ....niin ees päin, Puh. Numeroani !!. Ei tosiaankaan !.
Kuten aina ; jos joku "tilini" anastaisi niin tekisin saman kuin tähänkin asti, eli aloittaisin vain uuden / jossain muualla, alusta !.

Minä luulen ja uskon ja tiedän ja uskon tietäväni, että nyky-ihmiset ei ole ehkä oikein vieläkään hoksanneet i-netin koko olemusta ihan täysin. Muunmuassa sitä, että tämä koko höskä ja paska on kotoisin U.S.A:n armeijalta !!. Joten ; miten yksityinen ja in bona fide, ja loputtoman antelias, luulet netin lopunkaiken olevan !?. Luulen, että netti on nimittäin, yksi kaikkien-aikojen tehokkaimpia ja parhaimpia ja yksinkertaisesti vain ; onnistuneimpia!! -tiedonkeruumethodeja ja urkinta ja vakoilu jne.

Luulen, että Netti on oikea Vakoojan unelma !!. Kaikenmaailman Gestapoiden ja Stasien ja KooGeeBeiden ja KooÄrPeiden ja Mossadien ja muiden luihujen kriminaali-psykopaatti-paskiaisten -unelma, oikeita "epäpyhiä äpäriä" !. Tämä on mitä ihanteellisin metodi, maailman herroille, "tutustua" "alamaisiinsa" ja läpivalaista kaikki ihmiset mitä maa päällään kantaa, täällä ihmiset antavat nimittäin kaiken tiedon itsestään yleensä ihan ilmaiseksi, pyytämättä ja yllättäin. Esim CeeIiAan ei tarvitse vaivautua senkummemmin vaklailemaan ketään, sen kun vain loggautuvat Feisbuukkiin tai johonkin IRC-Galleriaan tai vastaavaan, ja bäm! kaikki tiedot on jo pähkinänkuoressa siinä !! lärvän edessä !.
Ja nyt kun näitä kaikkia uusi, valtavia, "Datakeskuksia" nousee sinne tänne, kuin sieniä sateella, ei voi kuin pelätä ja vihata, ja todeta, ettei edes "Orwell" osannut ennaltamähdä ihan tämänluokan hulluutta tai SuurenSilmän Kaikennäkevyyttä !!.
Tähän ihmiset ovat kuitenkin jo onneksi vähän heräilemässä, ja alkavat ehkäpä edes vähän pihdata tietojaan, ja se on hyvä se !.
Kaikilla on ja pitääkin olla, "jotain salattavaa" !!. Kuten Maailmankaikkeudella itselläänkin !.
Älkää olko naiiveja. Vaikka se onkin Valkoisten "kansantauti".


That would, indeed, be great !!. ^^

Saatanan Google ja helvetin Microsoftit ja saftit summuut !. Kaikki pitää aina pilata !!.
Se on yksi niitä ihmis-elämän ainoita vakioita ; että kaikki pitää ennenpitkää pilata ja romuttaa ja tuhota ja "parantaa" ja "uusia" jne. Ihan kaikki!!. Jopa kokonaiset maatkin!!. Ja kansat !!.


P.s Ajatelkaa miten paljon vapaampi oli maailma ennen !!. Vaikkapa muinaisessa "Egyptissä" tai Villissä Lännessä tai muissa vastaavissa !.
*huoh*Ei kommentteja:

Lähetä kommentti