maanantai 2. syyskuuta 2013

Pyhä Saara

Johan taas pamahti !!.
Ai´jumalauta, että pitikin taas mennä silmänsä ja tajuntansa tonne sohaseen !! saatana!!!.

Eli menin taas, jostainsyystä, ärsyttämään itseäni katselemalla ja selailemalla ympäriinsä "Uusi-Suomi" sivustolla, ja ai´perhana, että kirpas !!.

http://ainoahelmi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/148286-maahanmuuttajien-kaytos-ihmetyttaa-ii

Eli tuollainen teksti oli kyseessä ^^. Täysin asiaa ja itsestäänselvää jnejnejne ymsyms... ja viel hyvin ´asiallisesti´ esitetyssä muodossa, ja näyttävän likan toimesta. Mutta sitten ; kommentit !! *vetää henkeä*

Miltei 500 !! kommenttia, kirjoitukseen josta olisi täysjärkisessä maailmassa kuulunut saada vain pari "ahaa, juu ei yllätä" tai "nii in nii in, näin se on" jnejne -tyylistä myötäilevää myhäilyä, mutta vaan ei !!.
Vaan, tasan ei !!. Vaan paikalle porhalsi oikea Armada Suvaitsevaisia yms Vasemmistovammaisia Marksisteja, ymmärtelemään ja omiaan sättimään ja lähinnä päätään aukomaan.

Varsinkin tämä, verta nenästään kerjäävä lehmä, "Saara Huttunen" *värisen inhosta par´aikaa*. Vittu mikä, jopa kulttuuriMarxisti-Feministi-MoKu-Natsi blääblääblää, mittarilla poikkeuksellisen ...alhaiseen verenpaineeseen auttava, tehoava, lehmätär !.
Ja mitä uskomatonta paskaa tämä typerä, pilallehemmoteltu saatanan käpyaivo suoltaakaan !!. Hän sanoi esim (aiheeseen liittymättä), että "hän saa rahansa / tukiaisensa(mikä nyt olikin) Valtiolta" eikä suinkaan miltään niin abstraktilta kuin "Veronmaksajilta"....
..

.....
......*hiljainen hetki* pyydän...
....
...
..
.

.......
...
...
..
.

Sitten, aloittakaamme :

(järjestys on täysin sekalainen)

Ensinnäkin, kyllä!, sinun pelkkä vitun lärväsi ärsyttää ja paljon !!. Ja toisekseen, en ole itse ikinä!! saanut miltään kotimaiselta, edes Hamppari-luokkaan kuuluvalta, känni tai muu -ääliöltä tuossa tilanteessa turpaan, vaikka ovat pariin otteeseen kyllä kyselleet mahdollisuutta sekä röökiin, että sytyttimeen. Minulta tosin ei ole yksikään Ählämi kysynyt juuri tätä kyseistä asiaa. Ja vielä, ei auta mitkään "sosiaali avut" kun kyse on lopunkaiken vain biologian suomista piirteistä, eli Rodusta yms, ja siihen päälle vielä lisättynä kaikki muu. Se ei siitä yhden eikä kahden "re-inkarnaation" aikana muutu miksikään.


^^ Tuossa oli vaan yksinkertaisesti pari hyvää kommenttia, jotka otin ylös ihan vain siksi. Etovaa, ja todella surullista. Tämä on ihmisten / apinoiden -maailmassa sitä ainoaa "kestävää kehitystä".


AhahaHAhaha hahahaaaaA !. Hyvä Atte !. "Tai ehkä tämä kommentti on laskettava typeryyden piikkiin.." hahahahaa lol HAhahaa !!. Juurikin noin on, olet täsmälleen oikeassa, ja mitä tuo karvanaamainen maitoinen, kasvis-hippi Wanhus ylipäänsä tuli tuonne ´pätemään´ ja esittämään taas jotain vitun Moosesta !!?. Mitä sielä auot päätäsi saatanan Vasemmistolainen tunari ja mulkku ?! omiasi vastaan, jonkun saatanan haisevan, kuvottavan, ylimielisen, rikollisen, sieluttoman, lakanaankäärityn, raiskailevan puikulakalloisen kamelin-nussijan takia ?!?!?.
Ja sitten ! sitten siellä on taas, haukkana paikalla "Saara Huttunen" !!. Jumalauta ämmä ; tuki jo se saatanan turpasi !! ennekuin joku muu joutuu tukkimaan sen !!. Ja konttaa ulisten, takaisin keittiöön !. Tai vaikka Somaliaan, niin, itseasiassa tarkemmin ajateltuani ; Somaliaan ! konttaa sinne !!. Siellä saat ihastella kuinka kaikki ihanat ja puhtaat ja älykkäät ja vaikka-mitä osaavat, Somppu-könsikkäät työntelevät tahmeita rähmäkäpäliään sinun(kin) rannareihin ja valkeaan pimppiisi !!. Heheii !! jihuu !!. Wahuu !!. Sinne vaan, ei muuta kuin matkaan Saara!! Reise Reise !!.
Ja siinä tämä, ältsin viksu ja viisas ja viisaudessaan teihin matoihin! verrattuna ylivertainen, pyhä-Saara ilmoittaa ja niin ihqun "kasuaalisti", tuosta vain, miten toimia yksin...tuolla "kadulla", vieläpä jos olet tuollainen maidonvalkea ja nätti "Han-Suomalainen" friidu, ja vielä Stadin "Steissillä" (joka on yksi Suomessa sijaitsevista portaaleista rinnakkaiseen ulottuvuuteen, jossa asuu mm Morlokkeja, Mörköjä, Hulluja ja Syntisiä, Langenneita, Kaheleita Hiisiä, Tappajia, Raiskailijoita, Murhailijoita, sekalaisia jengiläisiä yms Demoonisia entiteettejä)  -kun joku tuntematon somppu päättää, että sinun on aika jakaa ranskalaisesi kanssaan !!. Nämä tällaiset "hyvät neuvot, ovat todentotta kalliit !".

Ja onhan se siis tiätysti, paljom´paljom sankarillisempaa Jeesustella ja neuvoa ja päteä ja päätäänaukoa ja hehkua sädekehineen, ja torua ja syyllistää uhria, myöhemmin netissä !!. Vieläpä kun ei itse ole ollut minkään uhrina, eikä tuossa(kaan) tilanteessa itse läsnä !. Kaikesta mitä tuo kusipäinen(ja Femakoksi tunnustautunut !!) ämmä sanoo, paistaa läpi se, että joko se ei ole kokenut periaatteessa yhtään mitään tai sitten se on niin pienimielinen ettei siihen tehoa mikään, sillä pienipäiset ovat usein kuten monet gangsteritkin ; hämmästyttävän pelottomia!* tai ehkä se on vain wanha-kunnon sosiopaatti. Mutta psykoosissa se on, se on fakta !.

Harvoin olen tuntenut näin vahvaa ja pakottavaa tarvetta käydä jonkun päälle, vaikka näitä netti lankoja pitkin, kuin lukiessani tuo ylimielisen sanelijan, nirppaturvan, Vasuri-Femakko vatipää paskakasan ääliömäisiä "kommentteja". Se haluaa kuten kaikki muutkin laisensa, myös kontroloida tiukasti meitä, jotka "kirjoitamme ja puhumme yms, Rasistisesti" ja, että "Suomi ei voi säilyä, yhtenä maailman vähiten ´Rasistisista´ maista jos näin saa jatkua/jos siihen ei heti puututa!!", eli jos esim....minä! saan jatkaa tätä tällaista kamalaa kirjoitteluani / ilmaista itseäni edes täällä ja näin.


Painu Saara vittuun ja ammu ittes !!. Vitun ärsyttävä pikku paska !.
Oikea Vasuri, no doubt about it !.


Jo tuo itse asenne, että ilmestytään omiensa(?) joukkoon ja räitään ne alimpaan helvettiin ja suositaan jotain ulkopuolista, on sinänsä outoa ja sairasta yms (jos oikein syvällisesti aatellaan). Mikä lie sen todellinen motiivikin on, ken tietää...

Yksi simppeli selitys kuitenkin on aina kun on kyse ns. Vasemmistolaisista, että ; heille Jumala on kuollut ja heidän uusi Jumalansa on sama kuin Anglo-Sfäärin eli Neekeri !!.
Ja jos vasemmistolaisen maailmankuvaa loukkaa, loukka häntä henk.kohtaisesti, sillä hän on yhtäkuin maailmankuvansa !!. Niillä on persoonallisuutta kuin Borgeilla konsanaan, eikä siksi(kään) kestä minkäänlaista arvostelua tai muutavastaavaa, omaa maailmankuvaansa kohtaan ja ottaa sen pelkästään henkilökohtaisena loukkauksena.

He ovat pähkinänkuoressa, summa summaarum ; eivät vain hulluja, mutta uskomattoman typeriä.
Paksu kallo, pienet aivot, kas siinä koko surkeus !.
* Kuten Tex Arcane on sanonut, on Vasemmistolaisilla suht laajalti aivovamma, "mantelitumakkeen surkastuminen" tarkalleen otettuna. Kun tämä aivojen osa on kuten Vasureissa, surkastunut ja periaatteessa siis kuollut / poissa pelistä, alkaa kyseinen eläin käyttäytyä hyvin uhmakkaasti ja ei-lajityypinomaisesti (kuten Muukalais-siepattukkin! :) ja ottaa suuren määrän turhia riskejä ja on lähes täysin peloton, luontaisen vihollisensa edessä (esim kissan tms). Kyseinen eläin tulee siis täysin umpi-sokeaksi ns. realiteeteille ja tosielämälle ja omalle kuolevaisuudelleen ja ajautuu psykoosin kaltaiseen tilaan, missä ei enää erota totta ja tarua, päätään perseestään. Olento menettää siis kertakaikkisesti kykynsä ymmärtää syytä ja seurausta, ja tulee eräänlaiseksi "Dodoksi" (dodo linnuksi) joka ei näy lainkaan tajuavan tai tiedostavan mitään konkreettisia uhkia yms.
Lisäys klo 05:24


Tuo Ähläm-Sähläm itse sanoi tuon !!. Nice !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti