perjantai 6. syyskuuta 2013

Kuplivaa suussa Kimi

Kimin kunniaksi on raportoitava vielä tällainen, useita vuosia vanha tapaus. Eli kerran kun Kimi asteli voittonsa jälkeen (Kasakstanin JiiPee) palkintokorokkeelle, tuli Keke Ruusberg !! ihan yöstä, yht´äkkiä, kuin salama kirkkaalta taivaalta ja huitaisi kullinsa esiin ja ruiskutti vaahtoavat mällit Kimin suulle / naamalle !!.

Ruusbärin kulli ei näy kuvassa johtuen sekä sen pienehköstä koosta, että kuvan rajauksesta.

Se miksi hän näin toimi, ei ole vieläkään ihan täysin auennut kenellekkään, tai miten hänen onnistui päästä turvatoimien läpi kullinsa kanssa, mutta yhtä kaikki ; näin siinä sitten kävi !.

Hän oli itse sangen voitonriemuinen ja hysteerinen, hän myös vaahtosi suustaan ja oli tummanpunainen ja tärisi. Hän huuteli painokelvottomia rivouksia ja manauksia yleisöön ja paparazzeille, Kimille hän tokaisi vain, että "kuinkas nyt luistaa??? häh, iit this!!hähää".

Keke hätistettiin senjälkeen läheiseen metsään, jossa hänen oletetaan edelleen lymyilevän (ja paikallispoliisi käykin aina aika-ajoin tarkistamassa tilanteen, josko hänestä saataisiin näköhavainto) , eikä häntä ole senkoommin juuri nähty tai kuultu.

"Joskus öisin, kun kuulen sellaista kaukaa kantautuvaa surullista ulinaa, kuin valaan laulua, ajattelen, että siinä!! siinä se nyt on, se on edelleen keskuudessamme" sanoo moottoriradan lähistöllä koko ikänsä asunut, nykyään jo 90v, rouva Hatti Babulouska.

Nii in, nii in, Keken-legenda elää yhä edelleen...varokaa vain !! lapset ja vanhat, sillä joku saattaa tulla ikkunan taa ..ja antaa k*llinsa vilahtaa !!.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti