perjantai 20. syyskuuta 2013

Pari linkkiä & Jutkuja

http://charltonteaching.blogspot.fi/2013/09/the-astonishing-triviality-shallowness.html

Modernin / nykyajan elämän mitättömyydestä, valheellisuudesta, keinotekoisuudesta jne. Lyhyttä ja aika ytimekästä.Sitten on näitä linkkejä, jotka on pitänyt jo kauan sitten laittaa tänne, mutten ole vain saanut aikaiseksi. Kaikki hyviä ja kannattavia lukea.http://www.counter-currents.com/2013/07/the-triumph-of-communism/

http://www.counter-currents.com/2013/07/why-christianity-cant-save-us/Ja sitten ajantasaista matskua.
Tein jotain, lähes ennenkuulumatonta, ja käväisin pitkästä aikaa RuukinMatruunan juttuja silmäilemässä !!.  Matruuna käsitteli jutussaan Valtakuntamme yhtä kusipäisimmistä mulkuista eli 2Mika illman"ia ja joku, nimimerkiltään "Juoni" -laittoi kommentteihin sekä pari hyvää kommenttia, että tällaisen ihan uskomattoman hyvän linkin!! : http://www.magneettimedia.com/katketty-tyrannia/    ja mikä ällistyttävintä ; oli Matruuna siis laskenut tämän linkin sisältämän viestin oikein läpi siitä surullisenkuuluisasta seulastaan ja pykäläviidakostaan ja umpikierosta Juutalaisesta päästään / kallostaan !!.

Kannattaa nimittäin lukea !!. Jos tuo ei tee sinusta Juutalaisten suhteen sangen ärtyisää ja "rotutietoisempaa", niin mikä vittu sitten tekee ?!. Jos tuo ei tehoa, niin sinä et ikinä tule luultavasti vihaamaan jutkuja, ja olet sikäli ihmiskunnan absoluuttista vähemmistöä, ja harvinainen ja outo poikkeama !. Whaz´wrong with juu ?!?!.

Tuota lukiessa (täytyy välillä pysähtyä ajattelemaan, ja viilentämään hermojaan ja ehkä huutamaan suoraa kurkkua ja hakkaamaan vaimoa tai koiraa tai mitä vain lähelläolevaa olentoa tai esinettä!![itse en tehnyt kuin kahta ensimmäistä!]) -tulee mieleen ensisijaisesti, että "kuinka vitun umpikiero, syntinen, alhainen ja satanistinen voi tuo saatanan, saatanallinen paskasakki Rotu oikein olla !?!?! !!??!!?!?."
Aidosti etovaa ja oksettavaa ja kuvottavaa sakkia !!. Kuolemaan joutaisivat, koko vitun lois-elukka lauma, kuten itsekkin näyttävät hyvin tietävän !.
Miten voi noin umpikiero ja kaikki rimat alittava röykkiö primordaalisia vitun Ameeboja olla olemassa !!?.

Lukekaa tuo ja ottakaa opiksi !! ottakaa oikein todella! ja lepuuttakaa sitten silmiänne ja eittämättä hermojanne, tässä !! : http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013092017514110_uu.shtml

Eli aika hyvin näyttäisi heidän "Suuret Suunnitelmansa" olevan toteutumassa, taas yhdellä pienellä ´yksittäistapauksella´ tai ´erillisellä askeleella´ tai miten vaan. Ja sitten se yks typerä saatanan mulkosilmäinen, miehen-näköinen Kristitty ämmä menee ja änkyttää nimenomaan, kuin kaiken tuon Juutalaisen käskyjen ja ohjeiden mukaisesti, että ;"meidän on haalittava lisää näitä murjaaneita, koska ne on niin meij´jän lähimmäisiä ja lälälälälälääää". "Autetaan Lähimmäistä" ..."käännetään toinenkin poski" ...ja kaikkea sitä typerää paskaa mitä Ristinusko on valkeille syöttänyt, eli sitä mitä jutkut omien sanojensa mukaan halusivatkin sillä aikaansaada. Hyvin on mennyt oppi perille !! hätkähdyttävän hyvin !. Ja ne vain nauravat ja halveksivat ja tungeksivat meidän maamme täyteen kaikkea mahdollista saastaa ja lisää ja lisää, ja saavat nämä puhuvat-päät, nämä vitun papukaijat, nämä hyödylliset idioottinsa -oikein vaatimaan sitä!! "kun kerran Kristinusko" ...ja blääblääblää.

"Rodut sekoittuvat" ja "50-vuoden päästä(70-luvusta!) olette kaikki sekarotuisia / Mulatteja jne" ....ei kovin paljoa heittävä arvio, täytyy myöntää !. Ja Amerikan Presidenttinä häärii se "Kommunisti, Marxisti, Musta-pantteri, valkoisia vihaava, puikulapäinen, typerä, sini-ikeninen neekeri-muslimi-homo-Kenialainen paskakasa" kuten JayJay Solaari sitä noin suurinpiirtein nimittää.

Ettekö totisesti näe, vai ettekö vain taaskaan halua nähdä, yhteyttä kaiken tuo, mitä tuo jutkupaska sanoi, ja sen mitä maailmassa todella tapahtuu kaiken aikaa -välillä?!. Ei ole tuulesta temmattua tuo puhe!! erityisen hyvin on onnistunut tämä rotusekoitus ja muu vastaava Valkoisten mitätöinti ja syyllisyyden pakottaminen valkoisiin, oikein todella hyvin !. Valkoiset hädintuskin uskaltavat sanoa sanaa "Juutalainen" julkisesti, peläten olevansa samantein osa Hitlerin Saksaa, jos niin sanovat !.

Lainaan tähän pari kipaletta tuosta tekstistä.

"Kaikki muut valheemme lepäävät ensimmäisen perusvalheen päällä ettemme ole kansakunta vaan uskonto.
Meidän suurin pelkomme on, että tämä valhe paljastuu, sillä kun suuri yleisö tulee totuuden tuntemiseen se varmasti toimii ja lopettaa meidät. (Toisaalta on kolme eri asiaa tarjota ihmiselle totuus, saada hänet ymmärtämään se ja lopuksi toimimaan sen suhteen. Totuudella ei ole mitään arvoa ellei ihminen jollain muotoa toimi sen mukaisesti). On käymässä ilmeiseksi, että herääminen tapahtuu, jopa täällä Amerikassa.
Olimme toivoneet, että kristillisessä Saksassa kohtaamamme hävitys, tekisi minkä tahansa meihin kohdistuvan aiheen hermostuttavaksi tabuksi. Mutta tässä vahvoin ottein hallitsemassamme valtiossa ilmenee elpymistä. Teemme suunnitelmia nopeaa maastamuuttoa varten. Tiedämme, että kun oivallus alkaa, emme voi pysäyttää sitä. Tuolla hetkellä kaikki vastatoimet meidän puoleltamme tulevat ainoastaan vahvistamaan kansan epäilyjä ja vetämään meidät huomion keskipisteeseen.
"
"Toistaiseksi olemme pelastuneet miekalta, ainoan vastaiskunne oltua jokin huonomaineinen aikakauslehti tai pienilevikkinen kirjanen. Niiden musteella ei ole tarpeeksi voimaa meitä vastaan. Mutta elämme jatkuvassa pelossa, että nyt pelkästään kirjoittelevat saattavat avata silmiänsä ja oivaltaa etteivät kynät ja sanat riitä muutoksen aikaansaamiseksi.
Historia on kirjoitettu verellä, ei musteella. Mikään kirje, pääkirjoitus tai kirja ei ole koskaan saanut ihmisiä järjestäytymään tai lopettanut hirmuvaltaa. Me ymmärrämme tämän ja propagoimme jatkuvasti ihmisiä kirjoittamaa kirjeitä presidentille kongressille ja paikallismedialle.
Olemme turvassa – edelleen hyväksikäyttämään, pelottelemaan, riistämään ja johdattamaan valkoista amerikkalaista harhaan, niin kauan kuin he ahkeroivat illuusion parissa uskoen, että suurta yleisöä voidaan kouluttaa painetun materiaalin välityksellä. Mutta piru meidät paratkoon sinä päivänä kun he oivaltavat aherruksensa turhuuden, laskevat kynänsä ja tarttuvat miekkaan.
Historia vahvistaa sen tosia asian, että kiihkeän vähemmistön halu toimia, riippumatta sitä kuinka pienestä ryhmästä on kyse, voi kaataa suurimmankin imperiumin. Liikkeet, jotka hallitsevat kohtaloa, eivät ole passiivisen enemmistön liikkeitä, vaan aktiivisen vähemmistön intohimoista voimaa. Tahto on voimaa, eivät numerot, vahva tahto tulee aina hallitsemaan massoja!
Olemme turvassa, niin kauan kuin meidän tahtomme on vahvempi, tai kun kansanne tahto on harhaanjohdettu, pirstaleinen ja ilman johtoa. Meitä ei syöstä vallasta sanoilla, ainoastaan voimalla”."
"Mielen kontrolli & ehdollistaminen
Kysyessäni josko juutalaiset tunsivat mitään uhkaa ‘hiljaisen enemmistön’ taholta, Rosenthal nauroi ajatukselle, sanoen:
“Mitään sellaista ei ole olemassa kuin ’hiljainen enemmistö’, koska me hallitsemme heidän huutonsa ja värinsä. Ainoa joukko, mikä on olemassa on ajattelematon enemmistö ja ajattelemattomina he pysyvät niin kauan kuin he pakenevat tiukkaa otettamme viihdeteollisuuden huumeeseen. Teollisuutta kontrolloimalla meistä on tullut työnjohtajia ja kansasta orjia. Kun päivittäisen uurastuksen paine kehittyy äärimmilleen, me tarjoamme hetkellisen mielihyvän varoventtiilin. Televisio- ja elokuvateollisuus täyttää välttämättömän hetkellisen tauon uurastuksen välissä. Ohjelmatarjonta on suunniteltu huolellisesti vetoamaan aistillisiin tunteisiin, ei koskaan järjellisesti ajattelevaan mieleen. Näin ihmiset ohjelmoidaan vastaamaan meidän käskyihimme, ei järkeen.”
Jatkaen ajatustaan juutalaisten goyiin (ei-juutalaisiin) kohdistuvasta kontrollista Rosenthal sanoi:
“Olemme kuohinneet yhteiskuntaa pelolla ja pelottelulla. Sen miehuus on olemassa vain yhdistelmässä naisellisuuden kaltaista pinnallisuutta . Niin kastroituna kansa on sävyistä ja helposti hallittava. Kuten ruunan on laita, heidän ajatuksensa eivät keskity tulevaisuuteen ja jälkeläisiin, vaan ainoastaan sen hetkiseen uurastukseen ja seuraavaan ateriaan.”
"Mutta mitäpä tuota siteerailla koko paskaa, lukekaa se tuolta jos kiinnostaa. Mainitsen vielä, että en usko Suomalaisten tulevan kovinkaan usein ajatelleeksi, että esim mainitsemani "Tuomas Embuske" on Juutalainen! samoin kuin tietenkin itsestäänselvät Ruben Stiller ja Ben Zyskowicz, tai se "Lore" Lorenz..jotain, ja räppärin rumilus "Uniikki" tai vaikka keitä muita, nähdäkseni myös "Jaakko Saariluoma".

Kysykää vaikka itseltänne, että jos ei ole totta, että jutkut yrittävät ulottautua halki koko maailman ja hallita sitä, niin miksi myös meidän mitättömän pienessä ja syrjäisessä maassamme on juutalaisia sekä ylipäätään, että vielä niinkin näkyvinä hahmoina!? ihan eduskuntaa myöden !. Mitä te teette maassani, saatanan paskasäkit ?!?!.

Ja tämä kommentaattori Matruunan blogissa toi myös tietoisuuteeni mahdollisuuden, että "illman" itse olisi jutku!. Ja johan pomppas!! yht´äkkiä se sen kusipäisyys ja provosoiva ärsyttävä pikkusieluinen totaalikontrolli-pyrkimys saikin selityksensä !!. Nyt snaijaan mikä se on "miehiään" !!.

...no eniwei, Matruuna itse ei juuri ole muuttunut, ihan samanlaista jankutusta ja loputonta "laintulkintaa" eli Juutalaisille tyypillistä sielutonta ja järjetöntä kiusaa, jatkuvien sensurointien ja niillä uhkailemisen ja bännien jakelun yms muodossa. Ketä vittua kiinnostaa lukea sellaisen juutalais-ämmän horinoita, joka ei muuta kuin haluaa kyykyttää miehiä ja kontrolloida keskustelua (eli ihmisten ajattelua ja mieltä) ja aika useasti jankkaa yhtä ja samaa asiaa ja samasta näkökulmasta ja käyttää mitä junteimpia ilmaisuja kuten "herttileijaa" ja muuta vastaava "täys-lantapää-vajakki" -matskua.
Uskon Matruunan olevan jokin niitä sellaisia rumia ja ärsyttäviä, käkkäräpäisiä, 100-160 kiloisia kälkättäviä keski-ikäisiä ämmiä, joka vyöryy pitkin sen legendaarisen "Metallisulatto-valimo-mikälie-vitun jalostamo"-työpaikkansa käytäviä, typerä positiivinen virne pysyvästi naamalleen pultattuna ja kekottavan joku ihra-munkki paksuissa sormissaan siellä jossain taukohuoneessa ähisemässä ja mumisemassa itsekseen.

jotain purjehtimistahan se sanoo harrastavansa ja veneilyä ja laivailua ja löntystelyä, mutta kysympä vaan ; miten ne purret kestää sitä jos se on niin lihava kuin luulen !?!?.


Matruuna ; on naurettavaa pitää blogissaan jotain vitun "pykäliä" ikäänkuin se olisi jokin pyhistä-pyhin ja sisimmistä-sisin...pyhä-blogi. Mutta se johtunee siitä, että kyseessä on nainen ja täten luonnon oma Totalitääri, kuten kommentoinkin kerran Suomen Blogos-sfäärin "Miltton Friidmanille" jota se oikein komppas !. Mutta sensuroi minusta paskat ulos, kun erehdyin käsittelemään "Juutalaiskysymystä" !! ja näinhän se yleensä menee valkoisten kanssa, ja luultavasti jutkujen itsensä. Saattaa olla, että myös Milttoni no ite jutku, sillä en näe mitään älykästä tai järkevää tai viisasta syytä Valkoisille, puoltaa jutkua. Teillä ei ole siihen yksinkertaisesti syytä eikä varaa. Vittuako niitä puollatte, saatanan herkkäuskoiset paviaanit !?!?. Maatkoon niinkuin petaavat, ja lujaa !.
Pitääkö teidän saatanan Narrien, aina hosua peukalo perseessänne pitkin ja poikin -maailmaa ja ymmärellä milloin mitäkin vitun liitukautista nysä-aivoa ja typerää alhaista rotan-paskaa ja lässyttävää läskinaamaista....jutkua jne jne !?. Ei helvetti, että teille olisi todella, oikein todella!, löydettävä jotain tekemistä ja vähän visiota ja aimo annos mulkkua!! (munaa). Voisittehan te alkaa vaikka polttaan niitä juutalaisia tai kaivaa itä-rajan vallihaudaksi tai hätistää naiset Eduskunnasta tai tehdä....junou jotain muuta hyödyllistä !!. Mutta valkoisia ei yleensä tosielämä nappaa, kun tarjolla on Eskapismiakin, nythän julkaistiin se uusi GTA:kin!! jonka takia joku onneton jo ryöstettiin(epäilemättä neekeri-jengin toimesta) Lontoossa, ja puukotettiinkin päälle. Minä aattelin siitä pelistä, että "Wau!! tuo ei totisestikkaan kiinnosta meitsiä!! siis niinQ yhtään!!. Wau!!!". Ai zjast dount giv a fak !.


Juutalaiset : Hävetkää !!!. Hävetkää !!. Hävetkää !!. Shame on you !!. Hävetkää saatanan Paholaisen pikku-paskiais-kolonna, hävetkää !!!.

Shame on you !!!.
Hävetkää!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti