maanantai 16. syyskuuta 2013

Naaras-apinat

                      http://henrylaasanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/149491-kullankaivannan-kuriin-laittaminen-tie-kotihoidon-tasa-arvoon

Hahaa, saatanan naiset !!. Vittu te olette sitten alhaisia, jumalauta !!. Saakelin apinat ! ...naisten olisi syytä lähinnä tunkea banaani sinne rakoonsa ja kiivetä palmuun !!.
Mikä pettymys miehen elämässä onkaan naaras !. Tsiisus fak.

Ja vielä tämän kaiken sonnan päälle se, että Länsimainen Jumala = Nainen !! ja naarasta paijataan ja pedestalisoidaan ja huolletaan ja lellitään sen kun keretään!!. Ja toisaalta taas miestä lyödään ja haukutaan ja syrjitään kuin vierasta sikaa, joka on "tunkeutunut" tutulle purtilolle.

Homona on takuulla parempaa !!. Hankamäki on oikeassa ! ja siihen suuntaan Länkkäritkin on ehkä hiljaksiin kääntymässä.

Ja sitten on ne, ne sellaiset piirteet, jos näin voi sanoa, mitkä olen esiintuonut läppäilemällä tänne välillä niitä kuvottavia kuvia "Alastonsuomi"-sivulta !!. Hyi helvetin vittu!!!. Itseasiassa, ....on yhä vaikeampaa ja vaikeampaa keksiä mitään hyviä syitä olla Heterona tässä elämässä!!. Paitsi ehkä jos nappaa Japanilais-naaraan!!, ne vaikuttaa aika älykkäiltä, siis naaraaksi älykkäiltä!. Ja luontaisen nöyriltä ja näyttäisivät nauttivan jopa suuseksistä !yms.... :)

Naaras-apina on totisesti säälittävä elukka, ei voi muuta sanoa !. Ja jos naaras on tavallaan se "oletusarvoinen"-ihminen ja mies vain eräänlainen ..omaksihyväkseen liiankin älykäs, -lisäosa, niin ei ihme, ettei yksikään Muukalais-sivilisaatio halua olla tänne yhteydessä !!. Miksi helvetissä olisikaan !?!!?. Näiden saatanan narisevien ämmien narinaa ja jankutustako kuuntelisivat ?!. Fak nou !.

Mutta minä taas sanon, että ihminen, oikea ihminen, on nimenomaan juurikin mies!! ja naaras, on se mikä / kuka on se eräänlainen lisäsilmukka tässä yhtälössä, jonka kautta ihminen joutuu valitettavasti lisääntymään, jos niin haluaa tehdä. Toistaiseksi ainakin !. Voihan olla, että joidenkin vuosien / vuosikymenien päästä voimme jo lisääntyä jossain labrassa, niissä valtavissa vannoissa / tankeissa, missä ne mulkosilmämuukalaisetkin kuulemma itsejään kloonailee, kaikessa rauhassa.

Vaikka sangen kliinistähän sellainen olisi, ....surullisuuteen saakka.

Olisipa naaras parempi. Enemmän.

Haista luoja vittu !!...
...*huokaus*...
...miksi vaivautua...

Hävetkää !!.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti