torstai 12. syyskuuta 2013

Onnelani, Helvettini, kotini.

Käväisin anastamassa tällaisen huippuhyvän linkin, Texin sivulta. Kun kerran joku jotain hyvää löytää niin pitäähän sitä levittää !!.

                                http://bigthink.com/in-their-own-words/job-interviews-like-dating-are-an-exercise-in-irrationalityTästä ei tarvitse senkummemmin olla eri tai samaa -mieltä, tämä on kaikki jokatapauksessa selvää ja totta. Ja kuten kaikki mitä tex aiheesta itse kirjoitti !.
Eli periaatteessa "samanlaiset palkkaavat samanlaisia" eli keskinkertaiset palkkaavat toisia vastaavia ja näin varmistetaan mm, se että Suomi junnaa paikallaan kuten on miltei aina tehnyt !!.

Kuten olen sanonut, vallitsee täällä "Jantelaki", eli eskinkertaisuuden ja mitättömyyden ylistys ja konformismin ja konsensuksen kulttuuri. Ja se tukahduttaa kaikki meidät vähän ...älykkäät. Suomi on ahdistava maa.

Tämä on vain yksi tapa jolla typerien ihmisten, pieni-mieli ja typeryys esiintunkeutuvat. Ja jos on typerä niin miten sitä voisikaan ikinä osata edes palkata kunnollista ja jonkinväärtiä väkeä !?.


Suomalaiset on, ahdistavan ahdasmielisiä, typeriä, pienisieluisia, lantapäisiä, heinäkenkäisiä Ryssämäisiä juntteja.

Mutta kuten Konfuts...siis Bill Gates sanoo ; kannattaa aina valita laiska hlö, tekemään vaikeaa työtä sillä vain laiska (joka on usein synonyymi poikkeukselliselle älylle) ratkaisee sen helposti ja nopeasti.

Mutta Suomessahan ei osata kuin huutaa sitä keskinkertaisten lammaslaumojen Hoosiannaa ;"työtä! työtä!! työtä!! tee työtä!! tehkäämme työtä!!".

Se on ikäänkuin minisielujen kosto, meitä älykkäämpiä kohtaan, tässä koko elämässä. "Kun kerran en minäkään, niin et sitten sinäkään!!".
Yksi simppeli asia mitä mini-sielut ei kuitenkaan koskaan näytä tajuavan, vaikka olettaisin kissankin sen tajuavan, on että jos poikkeuksillisille yksilöille vain annettaisiin mahdollisuus toteutua, hyötyisi siitä (Heteroseksuaalisen ´prakmatismin´ tavalla) kaikki !!. Koko maa ja kansa ja kulttuuri ja ihmisten elämän kokemus, kaikki voittaa !! win-win-win !!.

Esim ; kulttuurissa ja musiikissa eritoten voisin sanoa vaikka, että aatelkaa miten paljon köyhempää olisi Suomen "musiikki skene" ilman Hanoi Rocksia ja sen sangen uniikkeja persoonallisuuksia "Ändiä ja Maikkia" tai miten paljon länsi olisi menettänyt jos ei Wernher von Braun olisi päässyt pullosta ulos, tai jos Teslaa ei olisi koskaan ollutkaan, tai Da Vinciä tai ....tarviiko tätä jatkaa !!?.

Tämä on kai sitä, mistä Hankamäkikin on puhunut jossain, sitä "luonnollista hierarkiaa", mikä lienee helpompi Homo-miehille hyväksyä, kuin Hetero-äijille.

Suurin osa ihmisistä on tietenkin keskinkertaisia, ja aikapitkälti keskenään vaihdettavissaolevia. "Expendables" toden totta !!. Mutta myös täysin uniikkeja ja korvaamattomia on olemassa, nämä em, olennot vain ei mielellään päästä niitä "apajille" ...syystä ja toisestakin.

Joku Amerikkalais kirjoittelija 20-luvulta, jonka nimeä en nyt muista, kirjoitti niin, että "keskinkertaiset ihmiset ovat luonnon omia ´Säilöjiä´". Eli syntyneet lähinnä säilyttämään sitä, mitä heitä ennen eläneet ja suuremmat sielut on aikaan saaneet, simppeli esimerkki olisi Elvis ja Rock´n´Roll. Tai Rembrandt ja tietty maalaustapa, tai ....se kuka keksi panna vaatteet ihmisen päälle ja kaikki muut ihmiset hänen jäljiltään !.
Mutta valitettavasti nämä samaiset mini-sielut ei ymmärrä, että näitä uudistaja sieluja, alalla jos toisellakin, syntyy useamminkin kuin vain kerran 2-tuhannessa vuodessa ja tuppaavat siksi(kin) blokkaamaan niitä sen kun pystyvät, peräsuoli pitkällä, ymmärtämättä mitä tekevät, luullen kuitenkin koko ajan tekevänsä jotain hyvää ja oikeaa ja yleishyödyllistä ja säilövää !. Aina sama laulu !. Ihan Aina !.

Ja aiheuttavat samalla sanoinkuvailematonta tuskaa, ja turhautumista ja vihaa ja sitäkautta myös epäilemättä aimo annoksen vihasta kumpuavia tekoja, ...esim "Breivik" tjms. (Tuo on vain esimerkki tekona, ei sikäli, että pitäisin Anderssia minään nerona).

Keskikertaisuuden motto, sanon minä, kuuluu ; "...no, koska niin nyt vaan on aina tehty".

Ja Suomi on tuossa, tuossa yhdessä lauseessa, pähkinänkuoressa !!. Yök !!.

Tämä maa tappaa kaiken kauniin ja se tappaa inspiraation ja jopa halun elää, eikä se johdu yksin tämän maan geoloogisista tai ilmastollisista yms, piirteistä.

                                        "..miks meillä niin on monta mielipuolta, miks vähän käyttäjiä Kanteleen..."


Muunmuassa siksi, että te vitun mini-sieluiset, tunteettomat imbessillit tukehdutatte kaiken älykkään ja kauniin kuoliaaksi !!. Ja sitten silmät pällellään pällistelette kuin jotkut känniset Ryssät, että mites tässä nyt taas näin?!...tai miksei meillä ikinä mitään ja kun noilla muilla aina vaan !??....

Ette ole sattunna ymmärtään, ettei ole esim mitään Ängriböödsejä, ilman vähän keskivertojamppaa tai jampatarta pätevämpää sälliä ?!. Jotakuta jolla on jotain vitun visiota!!? jotain oikeaa sanottavaa tai tarjottavaa tjms !??.
Mutta ei!!. Pitää tukahduttaa kaikki luovuus jo hyvissä ajoin, lapsena, jottei vaan mitään uutta ja innovatiivistä ja sieluullista ja kaunista ja khuulia jne, pääsisi syntymään ja setän valta kaventumaan. Ragediahan se olis !.
Töihinkin täällä yleensä etsitään jotain ; "nuorekasta, hymyilevää, ulospäinsuuntautunutta, pirteää, asiakaspalveluhenkistä" jne jne yms yms.... tuon kirjoittaminen ja lukeminen sattuu yhtä paljon!. Mikään noista ei osu minuun, mutta minua pätevämpää sälliä et löyä !!. Mutta eihän se teille mieleenjuolahtaisi!! se johtuu siitä, että te olette typeriä !!. It´s thät faking simpl !!.

Hyvin sanoi / kirjoitti Tex kyllä(vaikka boikotoin muutoin hänen blogiaan, suuttuneena siitä, että se saatanan fossiili sensuroi minua!!) kun mainitsi tuo kaiken, kuinka esim hän itse on palkannut väkeä täysin "normaalista"(typerästä ja lahjattomasta, keskinkertaisesta) tavasta poiketen tai itseasiassa ihan täysin päinvastoin!!. Nurinkurisella tavalla. Ja on toiminut kuin junan vessa, Tex valitsi hiljaisen, sisäänpäinkääntyneen, nörttimäisen nyssykän, junou....sellaisen "Beetan". Ja bäm! jälkeä ei voi verratakkaan niihin jotka on "hyviä puhumaan" tai osaavat myydä ja markkinoida itseään ja pitää kovaa meteliä jne- Ne on niitä "miljoona kaloja" mistä maailma valitettavasti koostuu, ja mitään merkittävää te ette koskaan niistä irti saa, ette koskaan.
Minun on vaikea ymmärtää ihmistä, niin typerää, joka uskoo ennemmin vetojuhtaan / työmyyrään kuin armoitettuun neroon, vähän laakeampaan sieluun tjms. Ei tulisi minulle nimittäin mieleenkään. Mutta minäpä en olekkaan mikään miljuunakala.

Kaiken tämän takia, ei Suomessa juuri ole eikä kai tule olemaankaan, mitään mitä Anglosfääristä pursuaa yli, muidenkin päälle ja kopiotavaksi ja nautittavaksi jne. Ad Nauseaum, ad infiniittum?.


Ja kysyn taas kerran ; kuka Suomessa edes sopii noihin töiden / työnantajien vaatimuksiin !?. Kuulostaako tuo työnantajien "ihannetyyppi" edes kaukaisesti realistiselta?!?!? kaukaisesti, kenties Suomalaiselta !?? tai milläänmuotoa järjelliseltä ihmiseltä ?!!.

Fak nou !!. Ei kuullosta !.


Ja tässä taas yksi piirre, mitä Suomlantilaiset eivät itsessään osaa muuttaa ja kärsivät sitten sen loputtomista kerrannaisvaikutuksista ja seurauksista. Ei osata tehdä mitään omaa tai mitään millään uudella ja aidosti edistykseenjohtavalla ja älykkäällä tavalla, joka ottaa jopa sen yhden niin epäsuositun piirteen maailmasta huomioon, mitä yleensä ei haluta huomioida ; eli Realismin !! eli totuuden eli todellisuuden !!.

Oikein : paikalliset olosuhteet !! O_0 !!?? käkäkäkäkäkäkäk käääääääk!! faaakk!. *päättäjän pää savuaa*

Ettäkö osattaisiin olla ihmisiksi ja soveltaa jotain omaa ja uniikkiakin kenties, ja järkevää ja huomioivaa ja huomioonottavaa ja kestävään...kehitykseen(siis oikean sellaiseen) johtavaa. Ei hellvetissä, fak nou !!. Näillä mennään, mennään näillä vaan!! näin on aina menty !!. Suu kiinni ja sekaan vaan, vittu joo!!! fak jeah !!.

Tsiisus, että minä olen täys tätä mitätöntä, haaleaa, valjua, onnetonta maata ja sen junttikansaa !!. Painukaa vittuun, niiden tuulipukujenne ja Alepan mainoslehtistenne kanssa, saatanan sontapäiset keskinkertaisuudet !!. Gou fak joorself !.

Kumpa tietäisin, missä Onnelani on !! voi, ...ja olispa se Ameriikkakin vielä entisensä veroinen ja jonkin arvoinen, nin vois ri-loukeitata sinne !!. Mutta ei!. Pilalla on jo Anglosfäärikin, eikä tällä pallolla kukaan muu tue mitään kekseliästä tai älykästä tai muuta vastaavaa, eikä Valkoisille ole helppoa lähteä kotoaan, oli se miten paska tahansa. Sitten sitä jää puun ja kuoren väliin jurraamaan, ad infiniittum ja totisesti ad nauseaum !!. totisesti !.


* * *


Kaikkea tätä vain pahentaa, ja paljon!!! tämä nykyaikaisuus ja sen naaraan pedestalisointi ja muu, typerysten palvonta ja sensellainen. Ikäänkuin olot täällä eivät olisi jo olleet tarpeeksi Hellvetilliset!! täytyihän sitä nyt lisätä saatana pökköä pesään. Ja ikään kuin täällä ei olisi akat olleet kukkona tunkiolla jo ihan liian kauan !!. Ja kuten Solaarikin sanoi "Homomiehet on ymmärtäneet Heteromiehiä paremmin / kauemmin, että naiset. pilaavat. aina. kaiken!!."

Jo Viikingit kutsuivat Suomea "naisten maaksi" !!. Voitteko uskoa, hahahahaha !!..."naisten maa"... naamallani kareilee yhtäaikaa aidosti huvittunut, mutta myös syvällisen masentunut ja pettynyt, lasittunutkin -virne.


....
..
Samanlailla kun ns.Kommarit yms keskinkertaisista kyyhöttäjistä koostuvat loputtomat kollektivistiset muulilaumat, naiset -pilaavat kaiken, ihan kaiken ja eritoten kaiken ylevän, kauniin ja älyllisen / älykkään ja viisaan. Eikä mitään muuta niin takuuvarmasti kuin kaiken Maskuliinisen ja tuon ym litanian.


* * *

KapteeninBlogi tähtiaika 05:41 12.09.2013
*huokaa*..tämä paikka on kamala. Mitään edistystä mihinkään täällä ei näy olevan tulossa, kaikki vain pakittaa tai surraa paikallaan. Täällä elävät olennot, vain vaativat kaikkia valumaan samaan muottiin, ajattelematta (kuten aina!) sen enempää tai syvempiä. Huoletta, murheetta.
Täällä on oltava pirteä kuin ilmapallo!! vaikka romahtaisi sisältä, ...ja on oltava yhtä älykäskin !.
Täällä saa vapaasti olla kaikkien kanssa samaa mieltä ja hyvää pataa !!. Hiphei, hurraa, hurraa, hurraa !!. Bileet ja paperisilppua, näin se vaan käy !!. Tästä se lähtee!!!. (vaikea sanoa mihin suuntaan, mutta ...se nähdään sitten!..


Kuten Amerikkalaisten sotilaiden Zipoissa luki, Vietnamissa ; "pääsen varmasti Taivaaseen, sillä olenhan elänyt elämäni Helvetissä".


* * * * * * * * * *

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti