sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Roustaavat Nykäsen !

Valmistautukaa jälleen kiemurtelemaan vaivautuneesti sohvallanne tai tuolissanne tai missä lie löhöättekkin, sillä Suomalaiset, pelkäämättömät ja mitä ilmeisimmin myöskin häpeämättömät -Koomikot ...ovat aikeissa "Roastata" Matti Nykäsen !!!.

Mutta älkäää suotta huokaisko turhautumistanne ja tylsyyttänne, sillä eihän sitä ole pakko katsoa !!. Herraj´jee.
Mutta niin se taas vaan menenee, että joukko ihmisiä jotka ei ole hauskoja, kerääntyy yhteen -olemaan tylsiä, vaivaannuttavia, jopa ärsyttäviä ja ehdottomasti ; ei hauskoja.

Niille ei ole tullut vielä mieleen, että kokoontua voi myös ihan kaveriporukalla, ei julkisesti, ja jankuttaa typerää soopaa joka ei naurata ketään, ei edes kännistä bimboa. Bimboa joka tykkää nauraa, ja nauraa koko ajan, koska sairastaa tautia joka pakottaa nauramaan koko ajan ja mitä tyhmemmille jutuille, ei edes se bimbo nauraisi. Jos mitään, saisi sen suomalaisella ständapilla tai roustilla hyvin, hyvin hiljaiseksi !. Varmaankin siihen pisteeseen asti, että ihmiset kysyisivät ; "mikä sillä on?!? hei!. Miksei se nyt naura..oumaigaad!..".

Mutta arvostan silti ajatusta, sanotaanhan sitä, että sehän se on se tärkeä...juttu, se millä on väliä !.

Mutta ottakaa minulta ilmaiseksi ainakin tämä neuvo ; teidän ei tarvitse koko ajan kirota ja sanoa "vittu" tai muuta vastaavaa alatyylistä epävarmaa hätäpaskaa. Se vain näyttää toteen, että olette "sivistymättömiä juntteja" ja paineen alla, koska tiedätte itsekkin, ettette ole tarpeeksi hauskoja !. Oikea hauskuus on nähkää vaivatonta, kuin hengitys !! ja yleensä täysin spontaania!. Ja roustatessa on tunnettava se, ketä roustataan, joten ottakaa Nykäsestä sitten kunnolla selvää.

Yleensähän nämä suomalaiset harrastelija-roustit on aina päätyneet siihen, että vähintään yksi tai kaksi "roustaajaa" ajautuvat ´esittämään(ja hyvin, hyvin[ihan vitun!] huonosti!) olevansa kännissä ja äärimmäisen sekopäisiä tyyppejä´. Vaikka ovatkin kilttejä kuin Kelan kasvattamat lampaat, ...mitä siis tietysti ovatkin.

Näen, että taas kerran yrittävät Härmäläiset olla angloja, ja yhtä huonolla menestyksellä kuin aina ennenkin.

Ottakaa vaan ihan kuulisti ja olkaa omia itsejänne, ja sanokaa vaan kaikkein intuitiivisimmat ja kauheimmatkin asiat(todennäköisesti totuus!) mitä mieleenne mäjähtää.
Nykänen on itseasiassa kyllä ihan oikeasti hyvä valinta Roustin uhriksi tai kohteeksi, olen itsekkin ajatellut, että se on yksi niitä joita Suomesta voisi roustata, ja toinen on tietenkin Ändi. Ja miksei Juhan-Af-Graanikin kelpaisi, jos joku saisi siitä edes näköhavainnon !.

Ja jos ei muuta, niin katselkaa "oikeita" rousteja, ja ....yksinkertaisesti ; matkikaa niitä, kopiokaa niistä kaikki mikä näyttäisi toimivan !. (Niin oikeat koomikotkin tekee!)

http://www.komiikkateollisuus.fi/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti