maanantai 9. syyskuuta 2013

Hotellit Kuntoon arvostelu

Voisin äkkiä arvostella, Gordon Rämsin uuden sarjan, "Hotell Hell" tai "Hotellit kuntoon". Ja tässä se tulee ; tylsää !!.
Yllättävän platkua, vaikka toisaalta ihan jeeskin, muttei niin iskevä kuin "Kurjat Kuppilat". Yritin tuossa myös, kerran, katsoa sitä kotimaista halpaa ja sielutonta kopiota "Kuppilat Kuntoon - Jyrki Sukula", mutten voinut!!. En kestänyt edes yhtä jaksoa katsella, niin kerrassaan väkinäistä ilveilyä se oli. Lähinnä säälitti ne kaikki siinä, sekä Jyrki, että "uhrit". Suomalaiset ei vain ole tottuneet tuollaiseen, ei kumpikaan osapuoli, eikä se ole Suomi-juntille luontaista, joten sitä ei ehkä pitäisi tehdä, tai sitten jos tekee niin kannattaa hommata joku aika paljon harvinaisempi ja järeempi ja ärhäkkäämpi -tyyppi kuin joku farmari-Volvoa ajava, lätkätreenikuski, sportti-isä kuten Jyrki.

Ensinnäkin ; kuka helvetin vittu on Jyrki Sukula !?!?. Huu-tö-fak is thät !?!?.

Suomalaisten tapauksessa, ne ketä siinä sätitään ja yritetään pelastaa, on lähinnä kuin vinttikoiria jotka tuijottavat yhtäältä järkyttyneinä ja aidosti hämmentyneinä ja toisaalta avuliaan surkeina -isäntäänsä (tässä tapauksessa Jyrki) kun se haukkuu niille. Ne näyttää vain ajattelevan ; "Isäntä! miksi mulle muriset, olenhan minä ihan khuul ja yrittänyt aidosti, ...älä murise, hei!! ethän murise!?. Ethän ?!".

Eikä Jyrkissä ole pisaraakaan siitä Rämsin tulisuudesta tai tiukkaperseisestä, ämmämäisestä Anglo-Saksoni tiuskinta-kyvykkyydestä, mistä se tunnetaan. Sitäpaitsi, ei sillä että Jyräkään mikään Mikki-Hiiri olisi(kai?), mutta Gordonihan näyttää olevan aika kookas kaiffari ja hyvässä lihassa, ja se sen uurteinen, brutaalin uurteinen lärvä -on omiaan jo kammottamaan ihmisiä. Kun taas Jyrki on siloinen ja iloinen, kuin puuteroitu vauva. Joskin vähän vanhahtavan näköinen.

Eikä Suomessa ole tuohonkaan, niinkuin mihinkään muuhunkaan ikinä, tarpeeksi tuotantokapasiteettia tai vain : rahaa !!. Joten Suomen-versiossa tehtävät muutokset jäänevät aina, aika paljon pienemmiksi kuin alkuperäisessä. Hyvä jos joku saa uudet verhot ja pari reseptiä, ja siinä se sitten onkin !. Ja nekin pitää varmaan ite maksaa, kun kamerat sammuvat (ja iso osa kamera-ryhmää, epäilemättä!).

Suomessa realistisempaa olisi : "Kesoilit Kuntoon - Kokki Kolmonen" tai "Ärrät Ruotuun - Matti Nykänen", junoun...jotain mitä täälä ihan oikeasti on, ylipäätään. Jotain paikallista ja inhottavuuteen asti realistista.

Masa ja Jykä voisi vaikka yhessä käydä Kesoileilla ympäri Härmää, Matti aiheuttamassa juopunutta kaaosta ja muuta häiriötä ja Jyrki heiluttelemassa käsiään "kuin Gordon" ja näyttämässä pätevältä, mutta kuitenkin samalla, sangen anteeksipyytelevältä / pahoillaan olevalta.

Kesoililla voisi vaikka, sitten kun se on uusittu, -soittaa avajaisissa "Rampe & Naukkis" -koskettimia ja suutaan. Joku känniläinen voisi vaikka hipelöidä seisovan-pöydän nakki-lajitelmaa, käytyään hutiloiden pisuaarilla ja oltuaan pesemättä käsiään. Katolla voisi remuta vaikka Ryhmä Hellvetin Enkeleitä, nussimassa kuollutta lehmää tai jotain, ja pihalla voisi notkua lössi Teinejä, "röökaamassa" ja räkimässä ja heilauttelemassa ottatukkiaan.
Ja kaikkea tätä selostaisi tietenkin ; tuulitakkinen Viivi Pumpanen (esim). Tai kameralle voisi huitoa se sekopää siitä muinaisesta "Hyvät, Pahat ja Rumat"-sarjasta, se mikä sekosi ja muuttu Muslimiksi, ...Simo Rantalainenko se nyt sitten oli !?. Taisi olla, ja nimen omaan menneessä aikamuodossa!, sillä nykyäänhän se on jo joku Ibn Bin-Laaden-Herzovitch.

Yksi khuuli sarja-idikseni olisi ehkä se, että kiinnitettäisiin se T.A Mikkosen kilipää johonkin sellaiseen Stiiven Hookkins -rullatuoliin ja pistettäisiin siihen sellainen hyvän kuvanlaadun omaava kamera, GoPro tai jokin, ja seurattaisiin sitä kun se ajelee ympäriinsä, kaupungeilla ja kujilla !!. Ei mitään selostusta tai musiikkia tai muuta vastaavaa, vaan vain ...todellisuuden omat äänet.
Vois sitä pari jaksoa katsella, en tiä...ehkä.

....
No, mutta eksyin aiheesta, eli siis tuo Gordonin uusi, on vähän valjuhko ainakin tähän mennessä, ja Gordonikin alkaa jo vähän vanheta ja harmaantua. Kohta se jo raivoaa jossain vanhainkodissa,  ...eikä varmaan syyttä, jos ruuasta on kyse !!. (perustuu "mutu tuntumaan" ).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti