sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Lakupiippu pannaan


http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288594655030.html

Taas on EU:n kommunistit ja totalitäärit ja määräilijät ja hääräilijät ja huseeraajat ja jokapaikanhöylät elementissään. Tähän on jo niin tottunut / paatunut ja puutunut ja nuutunut ja ryytynyt jne, ettei tuohon enää jaksa reagoida muuta kuin vain rasittumalla vähän ja huokaisemalla.

Totisesti etovaa "mikromanagerointia" ja ihmisten elämään puuttumista, ja ikäänkuin kaikenlaiset kieltolait olisivat joskus toimineet kovinkaan hyvin. Näillä tyypeillä lienee kaiken itsestäänselvän kuten ; tyhmyyden yms, lisäksi varmaankin liikaa ylimääräistä aikaa ja rahaa, eikä mitään khuuleja visioita siitä miten niitä käyttää.

Kuten jotkut aina sanovat, taitaa olla "Ruukinmatruuna" muistaakseni yksi niistä, "Neuvostoliitto oli liitto joka ...neuvoi!!". Mutta niin on totisesti EU:kin !!. Se on niinikään liitto joka "neuvoo" ja patistaa ja hätistää ja litistää jos ei muuta, mutta kovinkaan monia hyviäpuolia siinä ei varsinaisesti mielestäni ole.

Tämäkin on niin idioottimaista ja turhaa, ettei paljon typerämmästä väliä. En tiedä sanoa tarkkaan, missä ulottuvuudessa siellä elellään, muttei se kai ihan tää sama o, missä esim ; minä! asun.

Kaikki tällainen ylimääräinen ja tyhjästätemmattu ja turha, kielii siitä, ettei ole enää tai toistaiseksi!, mitään  oikeaa ja todellista ja syvällistä ja merkityksellistä tehtävää, ainakaan näillä kaikilla EU-byrokraatti vyötiäisillä.

Kohta ne vaatinee jo sitäkin, että housut täytyy nostaa kuten vanhoilla miehillä ; oikein kainaloon ja hiuksista saataville tulee tietyt tiukan tarkasti rajatut mallit, kuten Pohjois-Koreassa. Eikä mikään karkki / suklaa / muu -makeinen saa enää olla musta, saati sitten ruskea, koska O_0!!? herrij´jeeee ; sehän voisi tuoda mieleen neekerin !!. Ääääk!!. Ja koska, kuten kaikki EU-byrokraatitkin tietävät, on neekeri lähinnä eräänlainen "proto-ihminen" tai elukka, on jo se, että se pelmahtaa mieleen, lähes syntiä !!. Ja siksi pahaa. Ja siksi saatava pois sekä näkyviltä, että mielestä.

Ja mitä tulee tuohon itse tuotteeseen ; sehän on ihan ..hyvää, oikein hyvää!. Sitä ei ole kertakaikkiaan mitään oikeaa ja todellista syytä lähteä tuhoamaan, muuttamaan, tai poistamaan, eikä se myöskään takuulla opeta ketään tupakan tai piipun -polttajaksi. On miltei, kuin ne, ne siellä "huipulla", kokeilisivat ihan piruuttaan, että kuinka pitkälle voidaan mennä ja mihinkäkin suuntaan, ennenkuin ihmiset oikeasti reagoivat sitä vastaan. Tätä ei pidä hyväksyä eikä enää mitään muutakaan vastaavaa Natsismia, eikä mitään näitä naurettavia diktatuurista tuttuja rajoitteita ja mitä muuta sontaa nyt saattaisivatkin keksiä. Toisaalta olisi hyvä jos myös Eurooppa lähtisi mukaan Amerikan mahdollisiin tuleviin kemuihin, Syyriaan, ja saisi täten jotain oikeaa tekemistä, jotain mihin keskittyä ja saisivat jotkut heistä vähän taistelukokemusta ja sitäkautta vähän selkärankaa vaikka myllyttää Muslimeita vastaan siellä kotikentällään.

EU:sta olisi syytä päästä irti ja eroon, mahdollisimman pian.

Ja jos ei mistään muusta syystä niin sitten ihan vain siksi, että se olisi vaihtelua ja se virkistää !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti