lauantai 21. syyskuuta 2013

Aidols 2013

Taas koko Suomen ja muualtatulleiden lapset ja hörhöt ja lahjattomat typerykset ja mikä pahinta -veekerit!! on kokoontuneet ärsyttämään meitä älykkäitä-ihmisiä ja pistäneet typerille huohottajille, joita ovat, niin tyypilliset "bileet pystyyn" eli järkänneet taas ton Idolssin !!! jippii, jee, jahuu.

Heesosen Passu siellä taas virnuilee kuin pesunkestävä sosiopaatti, särmikkään sliipatun näköisenä ja joku typerä vitun-räppi kana aukoo suutaan ja "tuomaroi" ja se 70-luvun reliikki, tuo "keskenkasvuinen juippi" tuo parrakas ja muutoinkin niin karva..kas hippi-hevari "Jone Nikula" ärjyy siellä, kuin Lipponen aina ennenWanhaan ...kaikkialla. Tuomareista löytyy myös pari pesunkestävää nuijaa ja yhdentekevää "häsbiiniä" eli kehärakkia, eli Jussi 69 ja se....Rasmus tyyppi..Late ! Latehan se oli, niin. Vitum´pellet !.Se rumpu-apina on kuin jokin Stadilainen-Simpanssi ja se Late on kuin jokin typerä Homo !! tai harhainen Metro !. Kuin jokin tylsä ja naurettava ja lapsellinen ja nuijamainen, ....ärsyttävä pallinaama!! sitä se on !.

Ja sitten ne kilpailijat, ne kilpailijat... !!. Aiaiaiai, ai saatana, ai. Mitä on tapahtunut Suomi !? hei, kamoon män, what-the-fak-häppnt ?!. Mistä noita kaikkia neekerin-esittäjiä ja suun-aukojia ja muita suuhengittäjiä jatkuvasti löytyy !!??! Suomessa ?!?!?. Minun nuoruudessani, nuo olisi yksinkertaisesti joko hakattu, kuoliaaksi naurettu tai vain samantien poltettu !.
Eikö niillä ole enää nykyään mitään häpeää !?!?!. Ei !.

Ja suurin osahan "laulaa" tai hönkii tai jurnuttaa tai kurnuttaa tai pihisee ja ähisee taas, kuinkas muuten, -Englanniksi !. Eihän sitä tietenkään omaa kieltään tule käyttämän, sillähän saattaisi vaikka vahingossa ilmaista jotain todellista ja liian rehellistä, ja se voisi paljastaa sen, ettei niillä ole mitään oikeaa annettavaa tai sanottavaa. Tätä kirjoittaessa sinne ilmestyi jopa, joku "paksu leidi" lavalle, näämmä kiljumaan, ei laulamaan, -kiljumaan.

Lopetetaan sitten jo tämä hömpötys!!. Ei se enääN kiinnosta ketään !!. Uskokaa pois, näiden aika on ollutta ja mennyttä kuin 60-luku !.
Jos haluatte katsojia ja muita läähättäviä pervoja, katsomaan Tuubaanne, niin voisitte "skabata" vaikka siitä, kenellä on paras perse tai komein kulli tai piukeimmat tissit tjms !. Sellaiselle kyllä olisi tilausta !! katsoisin sen itseasiassa itekkin !!. Ja se tilattaisiin varmaan myös Japaniin, sehän olisi juur-eikä-melkein, niiden juttu.

Tai kisa missä kilpailijoiden tulee hätistää mahdollisimman monta Murjaania Suomesta ja mahdollisimman kauas ja mahdollisimman äkkiä !. Sen voittajasta voisi tehdä vaikkapa, ....uuuu...ai dount nou.. Presidentin !.

Tai sitten kisa missä sitä kissanraiskaaja-mulkosilmä-vasemmistopaskaa, sitä kaljua paskaa, hakattais pitkillä rautakangilla ja se voittaa kuka saa isoimmat veriroiskeet tirskahtaan siitä sen ankeasta ruhosta !!.
...Tai en tieä, ...onko tuosta niin kisaksi, mutta voishan tuon silti filmata...
..onhan se kuitenkin "Taidetta" !.
Mustajärven pallinaam...anteeksi, Pate, voisi vaikka "heittää hiivat" vielä siihen päälle / perään.

No, mutta summa summarum ; mitä isot edellä, sitä pienet perässä.
Tämän saitte 6-7kyt-lukulaiset aikaiseksi !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti