perjantai 13. syyskuuta 2013

Chiikin hurmaava gorilla

                                                                http://www.iltalehti.fi/viihde/2013091217480036_vi.shtml

Chiikki aikoo näämmä "pitää homman riilinä" ...tai jotain.

Mutta eniwei ; mikä tässä neekeri-eukossa on muka jotenkin upeaa ?! tai ilmestyksenomaista ?!. Samanlainen Gorilla kuin ne kaikki !. Näyttää samalta kuin suurin osa Afrikansarven neekerimiehistä, mutta pidemmällä tukalla.
Tuossa ekassa fotossa on kai tavoiteltu sitä kuuluisaa "Heinäkenkä neekeri chiirliider, ladossa" -luukkia...!?. Nuo sen neekeri-jalat on kuin palaneet sammakonreidet, ...ja yksinkertaisesti kamalat !.

..."poseerasi miss Helsinki kilpailussa..." ....kyseessä on siis Helsinki Nigeriassa, ei Suomen "Stadi" eli Helsinki. Neekeri / neekeritär ei voi olla "Helsinkiläinen".

Mutta summa summarum ; mieheltä se näyttää eikä upealta. Ja siltä kuin olisi jotain palanutta kumia tai jotain, mutta siltähän ne kaikki näyttää !, jopa ennen kuin kuolevat AIDSiin.

Auton perässä tuota pitäisi raahata, pitkin Helsinkiä ja vaikka... miksei Turkuakin, näkisi Gorillatar vähän Suomenmaan maisemaa ja saisi raitista ilmaa ja vähän liikuntaakin !. Tai iteasiassahan sen vois samantien raahata, vaikka laivallakin, sinne johkin Nigerian tai Zimbabwen tietämille.

Chiikki Se Se Sekos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti