maanantai 2. syyskuuta 2013

US. Ja veret kiertää !

Jos muuten haluatte saada verenne kiertämään ja ärsyyntyä oikein olan takaa, niin suosittelen kyllä ´trippiä´´ tuonne Uuteen Suomeen !!. Se on jo kokolailla hyytävää kertomaa, tämän katajaisen-junttikansa kollektiivisesta ÄO:sta, joka ei vaikuta paljon neekerien vastaavaa korkeampi olevan, ja selittää kyllä jo sitten ninQ todella, todella paljon.
Suomalaisethan ei ole varsinainen oikea kansa, eikä Suomi ole mikään oikea maa, vaan muutaman vihollisen puristuksessa kärvistelevä kauttakulku / jouto -maa, johon on aikojen saatossa vain kasaantunut jokseenkin sekalaista porukkaa ja muodostanut tämän nykyisen "Mischling rodun" ja kansan. Ja Suomalaisethan on myös lähinnä soturi / sotilas -kansaa eikä mitään kultuurin ja sensellaisen tuottajia, kuten esim Anglot ja Saksalaiset ja Ranska ja Italia ja Japani -laiset on.

Suomalaiset on myös jokseenkin "nuorta kansaa" eivätkä jo siksikään osaa ajatella, kuten kaikki nuo edellämainitut kansat / rodut, -rodullisesti ja sikäli realistisesti. Vaan ovat maailman sinisilmäisimpiä ja takuulla kilteimpiä ihmisiä.
Tämäkin jo ärsyttää tiettyjä omia sisäisiä ...ärsyttäjiä ja ärsyyntyjiä, kun omat tuntuvat liian lällyiltä ja pehmoisilta, eikä niistä saa mitään kunnon vastusta, koska pakenevat ojaan tai pöytäliinan alle heti jos joku vähän töytäisee, esim sanoo "rasistiksi" tjms. Olen huomannut, ettei sellaista ihmisapinat kunnioita joka ei pidä puoliaan. Pelkästään se jo antaisi teille moderneille "konservatiivi, oikeistolainen, traditionalisti" yms -reppanoille vähän sitä mitä näytte olevan vailla ja kaipaavan ; "riispektii" ja sitä, että vihollinen kunnioittaisi edes vähän, eikä keskittyisi vain aukomaan päätään kuten nyt.
Kuten näette, vaikka lienen jokseenkin ärsyttävä ja tuohduttava kaikenlaisille Vasureille ja MoKuttajille yms, ei niitä ole yhtäkään näkynyt täällä kommentoimassa, koska uskoisin itsestäni heijastuvan sellaisen varmuuden ja vastaansanomattomuuden, että ne ymmärtävät minulle saarnaamisen turhaksi ja sen lisäksi olev katalan älykäs viholliseksi !. Minut on paljon, paljon nihkeämpää argumentoida kumoon kuin suurin osa muista ihmisistä. Ja bäng! "ne" pysyvät poissa !!. Simppeliä !.

Kuten se niiden kanta-isä, suuri punainen Marxisti ; eli Aadolf Hitlerkin sanoi (ja oikeassa valitettavasti oli, johtuen ihmisten Mahciavellimäisestä perusolemuksesta) :

" Jokaista ongelmaa kohtaan, on otettava käyttön systemaattisesti yksipuolinen näkemys/argumentti. Ei tule ikinä myöntää,   että saattaisi olla väärässä tai, että ne jotka ovat eri mieltä saattaisivat olla oikeassa. Vastustajien kanssa ei   pitäisi argumentoida/väitellä, heitä kohtaan tulee hyökätä, heidän puheensa päälle huutaa ja jos heistä tulee liian   hankalia, heidät tulee´likvidoida´"

(Oma Suomennokseni)

Jos nähkää taipuu inttämään vihollisen kanssa, tai "väittelemään" tai "argumentoimaan" tai "debatoimaan" on jo hävinnyt !!. Ja antanut vihollisen määrätä kaapin paikan ja sen mistä puhutaan, ja miksi ja miten !!. Minä sanon sellaisille vain, että ; haistakaa typerät apinat pitkä vittu ja kuolkaa !!. Gou fak joorself !.

Ehkä moukkamaista, mutta realistista / tehokasta !!. Tämä on myös se syy, miksei Vasemmiston jatkuvaa voittoa Oikeistosta voida ikinä muuttaa, tai miksi Vasurit aina saa mitä haluaa ja etenee kohti Dystopiaansa jne. Ja Oikeisto vain katselee ja liennyttelee ja ynisee ja miellyttää ja mukautuu ja harmittelee ja toivoo ja uskoo jne jne jne jne ad infinitum, ad nauseaum.

Vasemmisto on siis ; Oikeistoa "katuviisaampaa" ja miksei olisikaan, sillä lähinnä kaduillahan ne elää ja asuu ja lähinnä siellä ja sieltä, vaikuttavat !!. Katuvarpuset, olisi niille yksi oiva nimitys, joskin vielä ihan liian kaunis ja hyvä ja hieno, ja ryvettäisi tuon lintu-paran, joten ei sentään !.

Tässä on taas, tämä jo useasti suosittelemani Blogi. Ja noteeratkaa ja lukekaa erityisesti nuo Oikeassa laidassa olevat ; lyhyet ja ytimekkäät Vasemmiston kuvaukset, sillä siinä, siinä NE ovat parhaassa mahdollisessa, lyhyessä nipussa !!. Paitsi, että tuo tyyppi on myös "Israelin Ystävä" ja matelee juutalaisten suhteen, kun taas minä : en !.

http://dissectleft.blogspot.fi/"Susien parissa, on käyttäydyttävä kuin susi"
-Yks Ryssä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti