torstai 19. syyskuuta 2013

Aamupäivän Uutisia

http://www.iltalehti.fi/nainen/2013091917314860_na.shtml

Tässä on tätä "seksuaalista vapautumista" par exellance. Kuljetaan pimppi auki, kuin haavi ja kalastellaan pleiboita ja valitellaan miesten seksinnälkää ja alhaisuutta yms. Surkeaksi mennyt, tämä maailma, ja yhä surkeammaksi on menossa.sitten oli se Uutinen, että joku Islamistijohtaja tai muu vastaava apina, oli mennyt valittamaan elinkautisestaan ja saanutkin sitten kuolemantuomion!!. Auuuu hahahaaha, ei olis kannattanu valittaa !.

Ja sitten, Gucci, kaikista maailman asioista!, on saannut aikaan pari ihan mukiinmenevää mekkoa / riepua / rättiä / lakanaa... nääs tsiigatkaas tätä....

...miauu..


Tämä ei siis ole mitään sarkasmia tai muuta vastaavaa, vaan tuo on ihan oikeasti kaunista ja khuul, ihanan ...kasaria !. Tai jotain... mutta positiivinen yllätys, näissä hautkytyyr piireissä.
Tosin, on mainittava kai ihan erikseen, ettei tuota voi sitten "Suomivalaat" pistää päälleen. Te ette voi tuohon valitettavasti pukeutua!. Tuo sopii tuolle, ...kaiketi aasialaiselle akalle, muttei kenellekkään joka näyttää valkoiselta mutavyöryltä, sellaisille tuo ei sovi, joiden suolisto roikkuu kummallakin puolella kroppaa, housujen ulkopuolella ja joilla on enenmmän kuin yksi tai maksimissaan kaksi -leukaa.
Sellaisten päällä tuo näyttäisi kai lähinnä joltain ...tekofuturistiselta ja naurettavalta -Kung Fu -pyjamalta tai jonkun saatanan sekopäisen lahkon uniformulta. Takuulla se näyttäisi joltain nahistuneelta 80-luvun reliikiltä, jota sinä pidät, koska yrität edelleen tavoittaa sitä nuoruutesi ihanaa kepeää tunnelmaa ja niitä omia mittojasi, silloin kun mahduit vielä XXL:lää pienempään säkkiin.

Tai sitten, tuo päällään, näyttäisi siltä että on töissä jossain salaisessa, maan-alaisessa Mustikoita!! käsittelevässä ...labrassa ja siellä pukeudutaan sävy-sävyyn, mustikanvärisiksi, ...ihan vaan siksi !. Mut ; älkää herranpieksut yrittäkökkään !!. Plz.

***

Eduskunnassa on pyörtynyt vaksi !! (Vahtimestari). Siellä on puhuttu niin paljon paskaa, ja niin totaalista paskaa, että nyt lähti vihdoin taju kankaalle !!. Jo oli aikakin !.

***

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288600827016.html

Ja sitten on taas Ryssät, jotka on ottamassa jälleen annetun paikkansa, järkähtämättöminä ja ylpeinä -Jurakautisina petoina. Nyt ollaan Homo-säveltäjä muuttamassa Heteroksi. Aika khuulia, aika khuulia, niin se käy...niin se käy. Näppäriä nuo Venäläiset !.
En ole muuten, ohimennen sanon, ikinä ymmäränyt miksi kaikki Aasialaiset rodut on niin totaalisen ja umpimielisen absoluuttisen Homo"foobisia" tai ...vihaavat Homo niin kyltymättömästi..!?!?. Mikä juttu se on !?.http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288600687220.html

Ja sitten on ; Jenni Vartiaisen "säväyttävä" tyyli.
...Mutta tuohan ei ole säväyttävä vaan tylsä ja tavallinen. Joka dooris, teininä ja tanttana, pukeutuu nykyjään noin. Latteaa, kovin kovin latteaa, niinkuin se sen uusi sinkkukin, Junat ja Muijat.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti