maanantai 23. syyskuuta 2013

Suomalainen-Afrikkalainen-AmpujaOttaa ihan mahasta lukea tuo !.

Ja voitaneen olla aika varmoja siitä, että tuo kyseinen "Suomalainen" on jokatapauksessa iholtaan vähän sellainen rusehtavampi kuin perus Virtanen tjms.

Vaikea vielä tässä vaiheessa sano mitä tuolla on tapahtunut, mutta ei kai kauas osu veikkaus jos sanon, että "siellä ovat taas seonneet, neekerit". Tai mistä näitä tietää, ...vaikka olisi se Juutalaisten Mossadi asialla !.

Olen nähnyt noita valokuvia muutamia, ja lähes kaikissa niissä on näkynyt ainakin 1 tai 2 valkoista ja useilla lapsikin sylissään, ....teki jo aika pahaa tsiigata, täytyy sanoa. Tuo ei ole mikään paikka valkeille lapsille, tuo Afrikka !. Valkoiset ja vielä valkea-hiuksiset lapset, todennäköisesti valikoituvat suht helposti tuolla noiden pimeiden villien kohteiksi, etenkin kun valkoisten metsästys on sekä paikallinen huvi, että käsittääkseni lähes täysin sallittu.Siihenhän kuulemma jopa miltei kannustetaan siellä !.

Kääntäen ; kuinkas usein olette paskahousu-läskipää-Suvakki-paskakasat kuulleet, että täällä Suomessa olisi vaikkapa, ...amuttu!! neekeri-lapsi !?. Tai joku "Somppu" ??! tai miksei "Kinkki"kin kenties ?!.
Ei muistaakseni ole vielä kertaakaan näkynyt moista otsikkoa, mutta silti te saatanan nirppaturvat kehtaatte aina aukoa sitä kaikkitietävää pientä päätänne ja änkyttää kuinka Rasistisia me Suomalaiset olemme !. Vitun paskapäät saatana !. Te kaivatte vain omaa hautaanne ja minä vain sanon sen. Te ette totisesti tiedä mitä te teette.

Kuvitelkaa jos Suomen Murjaanien määrä muttuisi joskus, ...sanotaanko 2-miljoonaksi, millaista elämä täällä olisi !!. Tällaiset uutiset lienisivät suht yleisiä siinä Suomrikassa.


No eniwei, häpeällistä Suomelle, että moinen otsikko edes on jouduttu laatimaan. Mutta luultavasti sataa niiden laariin jotka ovat halunneetkin tuhota meidät ja muut valkoiset.

Tuli muuten tuossa lueskellessani Ilta-lehden nettisivua ja otsikoita, mieleeni, että "harmi kun ei se Merkel ollut tuolla ja tullut ammutuksi" !!. Mutta kaikkeahan ei voi saada, C´est la vie.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti