perjantai 6. syyskuuta 2013

Patel´lärvä !

"Kelpaisko neidille seksi!?? häh? ...vai haluukko vain nuoleskella mun hampaita??!? ihihihihii öhöhöö"Hyi vittu !!!

Jukolauta, että tuo on RUMA mies !!. Saaaaatana !!. Alkaa ihan ärsyttään tuo vitun turven´nuija rumilus !. Tämäkin on yksi syy miksei Suomeen tee mieli samalla tavoin panostaa kuin ehkäpä, esim johonkin omaan mielikuvitus / tietokonepeli -maailmaan ; Suomessa on niin paljon niin hirviömäisen rumia "ihmisiä" !!.

Tuokin ^^ ...näyttää joltain lapiolla päähänlyödyltä, henkseleitään paukuttavalta, 2-metriseltä, vähä-älyiseltä, lantapäiseltä, maalais-muumiolta joka on joka hetki aikeissa raiskata jotain ...sinut tai jonkun kauriin tai jotain. Tuo on juuri niitä sellaisia elokuvissa nähtyjä "apureita" tai kätyreitä, mitä jollain ilkeällä City-noita-akalla on, joka vääntelee jengiä ryttyyn käskystä, ja hihittää. Sellainen totaali maalaistollo, jolla on rasvaiset hiukset jos niitä on ollenkaan!!, hampaat kelta-ruskeat, toinen silmä toljottaa oikeaan yläkulmaan, toinen vasempaan alakulmaan, siellä täällä muutama haiven partakarvaa, sellainen ylimalkainen köntyksen-ruumiinmuoto (kuten Vilkkumaan Mayalla) ja leveät hartiat, karmea iho ja ainakin yksi epämuodostuma, jo pelkästään kasvoissa !. Ja jonka suurin aarre onkin vain pieni, harmiton: soittorasia !.
Koska köntys on mieleltään vain lapsi ! kuten nainenkin. Aaaaww.

En epäile yhtään, ihan jo tuon kuvan / kuvatuksen perusteella, etteikö tuo "heittäisi hiivoja tuosta vaan".
Se heittäisi ne vaikka kissaan ja hörötäisi typerää maalaitolloa perverssiä gutturaali-naurua ja samalla söisi kissasta irtirepimäänsä karvaa.

Värisettekö inhosta ?!. Minä värisen, Hhhrrr*puistatus*.

Polttakaa Se !!...pidätelkää, pidätelkää !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti