maanantai 23. syyskuuta 2013

Katos poikaa !Wau !!. Will Smithin poika on mennyt tuulettamaan neekerin-viisauttaan koko maailmalle, käsittääkseni Twitterissä !!, ja julistanut, kuten kuvasta näkyy, että : "jos kaikki maailmassa jättäytyisivät pois koulusta, meillä olisi paljon älykkäämpi yhteiskunta". Wau !.

Olen hä-vittu-keltynyt !. miksen itse keksinyt tuota !?. Tuohan on ..niinQ... siis tuohan käy ...järkeen heeiii!!. Hetkinen?!,....siis mitäs vattua..
...tuohan on idiootti !!. Voi pojat, mitä menit neekeri-nuorukainen julistamaan !! ja sen piti olla juuri neekeri!!. Ei edes lattari-apina tai Eskimo, mutta neekeri !. Nyt ne alkaa jo tehdä itselleenkin hallaa siinä määrin, etten tiedä itkeäkkö, nauraakko, vihatakko vai sääliä vai mitä.

Onneksi siihen on ilmestynyt heti perään tuo toinen, selkeästi vähän villi-karjua älykkäämpi neekeris-mies ja uskaltautunut ihan sanomaan tuolle jäppiselle, että "hei, sinähän olet idiootti!!". Kiitos siitä, kiitos.

Jos on Haliwuud-neekerin jälkeläinen ja ...neekeri siis itsekkin, niin kuinka viksu sitä voisikaan, mitenkään olla.
"Hei!!, jos kaikki söisivät paskaa olisi meillä terveempi yhteiskunta!!"  fak jea mään, fak jeaaaa, wuuuu !!.
"Heheeiii! jos kissoja saisi laillisesti nussia, ...niin raiskailtaisiin silti mieluummin koiria ja ihmis-naisia...!!"
"heheeiii!! jos rakennuksia ei olisi ja asuisimme kuten Afrikassa asutaan, taivasalla, paistaisi Kuu öisin nahkaamme ja tekisi meistä Vuu Duu-jumalia ja viisaita ja valkoisia, ja vahvistaisi erektiota!!"  fakkin-ei-mään,, fakkin-ei !!.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti