torstai 26. syyskuuta 2013

Kimin ..Avaruusodysseija !


Kimi Räikkösestä on saatu vihdoin lisätietoa !!.
Hänet on paikannettu noin suurinpiirtein Jupiterin ja Maan väliin, ei kovin tarkasti, mutta kuitenkin. Kimi on vielä hengissä ja ärtyneempi kuin Juutalainen taivaassa.

Kimiä ei näillänäkymin tulla "nostamaan" (palauttamaan kotiin), sillä häntä pidetään tässä vaiheessä aivan liian vaarallisena ja ärsyyntyneenä, edes ylipäätään lähestyä. "Se olisi liian iso riski" sanoo nimettömänä pysyttelevä Anttoonio Raiskaaja, Kimin läheinen ...kolleega. "Hän saattaisi purra tai ruiskuttaa shamppanjaa, päällemme, ...tai puhua kovaan ääneen" hän jatkaa, ja puhe oli myös siitä, että Kimi voisi huitoa kullillaankin ihmisiä jos saisi siihen tilaisuuden.

Räikköstä suunnitellaankin nyt lähetettäväksi, ensimmäiseksi ihmis-koekaniiniksi ulos Aurinkokunnastamme, paljolti kuten Laika-koira aikoinaan, toimisi tämäkin suuntaa antavana kokeiluna.
Hänen terveydentilaansa valvottaisiin maasta käsin, hiuksiinsa piilotetun anturan välittämän datan avulla ja alustaan voi tarkkailla kukatahansa jolla on tarpeeksi vahvat kaukoputki tai silmälasin vahvuus, tai vainn pirun hyvät silmät !. Kimin alus näkyy taivaalla, yöllä siis!, sellaisena pienenä tuikkivana valopisteenä, ei sitä voi olla erottamattakaan !. Sitäpaitsi, lukeehan hänen aluksensa kyljessä "Kimi". (Saamiemme tietojen mukaan huom!.)

Itse uutinen ei yllätä ; Kimi on varmastikkin hyvin vihainen ja kostonhaluinen kaiken tämän rääkin jäljiltä, mitä hän on joutunut läpikäymään viimeisen vuoden sisään. Ensin hänet paiskattiin yht´äkkiä avaruusalukseen ja lähetettin "puhekiertueelle" ulos, avaruuteen!! sen jälkeen hän paiskautui takaisin maahan ja haaksirikkoutui Ahvenanmaalle! (karmeaa) josta hänet lähetettiinkin suht suoraan jo merenpohjaan!!. Ja juuri kun hän luuli koettelemustensa päättyneen!!, ajautui hän, vielä toistaiseksi tuntemattomasta syystä, Bermuudan-kolmioon ja sitäkautta takaisin lähtöruutuun eli Avaruuteen !!. Tämä ei totisesti ole ollut Kimin vuosi !.

Mutta kaikki päättyy aikanaan, paitsi kaikki paha ja tyhmä, joten pelkäämme, että Kiminkin-saaga on saanut surkean päätöksensä!!. Sillä vain ihme tai Hjallis, voi hänet enää pelastaa.

Siellä hän nyt kyyhöttää, yksin, raivoissaan ja takuulla kylmissään! jossain tuolla...avaruudessa ja ulisee vaimealla äänellään tai suorastaan Kimisee !. Hänen aluksensa inisee, eikä se kauaa kestäkkään, sillä sitä ei ole tarkoitettu avaruuteen vaan veteen. Joten tämä lienee hänen kisansa viimeinen etappi.
Jäähyväiset Kimille!!(mahdollisesti!) ...olit ....hyvin vaitonainen ja simppeli! ajoittain kai nopeakin. Pääsit jopa "Tumblerin" kyytiinkin !.

Bon Voyage Kimi !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti