sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Tää meidän TeeVee

Olen lueskellut näitä Suomen-Television ohjelmatietoja taas, ja en voi kuin hämmästellä sitä, miten voidaan esim se yksi ja sama "Inno"n jakso, näyttää periaatteessa kai joka-ikinen-päivä !!?. siis ....mtä helevettiä !?.

"Tippukiviluolasta viihtyisäksi illlanviettotilaks" (noin siinä lukee!).
Siis tuo ihan tasan täsmälleen sama jakso on nyt toistunut, päättymättömältä vaikuttavassa "luupissa" noin ...vuodenko verran ?! vai. Täysin uskomatonta!.

Ja nyt näytetään tänään jo kolmannen vai peräti neljännen kerran peräkkäin tuo "Havukka-ahon ajattelija" !!. Ja sitten ri-buutattiin (aloitettiin uudestaan alusta) "Kolmas kivi auringosta" juuri sillä minuutilla kun se pääsi loppumaan !!.
Ja on myös aloitettu pyörittämään "Futurama"a, joka on kyllä ihan jees, mutta vähän nihkeään aikaan, keskellä aamu-yötä..?. Ja tänään näyttäisi olevan luvassa sellainen katselunautinto kuin "Blondin kosto 2" !!. Wau !! fakin, wau !.

Luulenko vain, vai onko koko läntinen-maailma saavuttanut näissä "viihde-teollisuuden" asioissa eräänlaisen entropiamaksimin tai kyllästyspisteen !?. Ja nyt ei enää ole mitään merkittävää tekeilläkään, kuin satunnaisesti, ja kaikki merkittävät tekijätkin on jo, joko kuolleet tai eläkkeellä tai vain menettäneet otteensa / lahjansa tai halunsa. Kuten esim Jim Carrey, puur gai.

Nyt ei enään(sic) osata kuin pyöritellä näitä samoja vanhoja loppuunkuluneita pätkiä ja kaikkia mahdollisia alelaarien pohjalta löytyviä b, c, ja d -luokan leffoja.

...vai olenko vain tulossa itse liian vanhaksi...?!. Mene & tiedä.

Eikö se Muse ole niitä aika uusia bändejä?, ja Timberlaken Justiina niitä "tuoreita kasvoja" Haliwuudissa?!. Vai jämähdinkö todella ...liitukaudelle !?.

Fak !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti