perjantai 6. syyskuuta 2013

Suomalainen Liikesisustus

Tässä on sitten taas annos tätä, tätä kertakaikkiaan silmiähivelevän kaunista, suomalaista sisustus-osaamista !!. Oikein par excellance !.

Siis kattokaa ny!! vittu, miten hirveää !!. "Laitetaan tuonne reunoille muutama saniainen tai muita ruukkukasveja"..."joo okei"..."ja sitten vaikka yksi JukkaPalmu tohon keskelle huonetta, ja kaihtimet koko tilan leveydeltä" ..."joo, okei"...

Voin kuvitella, että tuon tilan on "suunnitellut" joko, joku rekkamies tai näitä auto-insinöörejä joku tai sitten joku keski-ikäinen "Sinikka"-niminen akka.

Tämä on jotain, mitä Suomalaiset ei näytä kovin hyvin osaavan, eikä kovin syvällisesti ymmärtävän. Eli liiketilasi nääx edustaa ...junou ; sitä liikettäsi ja sen sellaista !! ja samalla, mitä tulee ulkomaisiin vieraisiin, omaa maatasi, kansaasi, rotuasi ja blää blää blää....

Joten näihin voisi panostaa aika paljon reilummin ja paremmin kuin mitä olette yleensä tottuneet tekemään.
Tuo kuva on siis käsittääkseni Uudenkaupungin "Mersutehtaalta", mutta näyttää pikemminkin joltain Kesoilin eteiseltä.
Ja tuo, tuon äijän, takki !!. ...Voi hevosen perse !. Se sitten taasen, on kuin joku Ryssäläisen huoltsikka-työntekijän paikallisesta "Alepa":sta ostama, kauhtunut kammotus !!. Koettakaa nyv´vähän petrata näissäkin asioissa !!. (Miksi pitää työskennellä 80-luvun tuulitakissa !?!?).

Ei saa näyttää miltään  vitun Ryssältä tai joltain Slaavilais-paskalta tai joltain Balttian-neekeriltä yms, vaan on näytettävä siistiltä ja huolitellulta ja khuulilta jne jne kuin Yenkkiläiset / Anglot, -firmoineen päivineen !!.
Ottakaa niistä mallia.

Yksi esimerkki mikä tulee tässä kontekstissa mieleeni, ja illustroikin suht hyvin mitä tarkoitan, on se "West-Coast Customs" eli "Länsi-rannikon Räätälöij´jät tai tulli" mikä on siinä "menopelit kuntoon"-sarjassa ja oli aikanaan siinä "Pimp my ride":ssä.
Toki niiden uniformut, sikälli kun niillä niitä oli, ei olleet mitkään khuuleimmat mahdolliset, mutta niillä sentään on jotain visiota ja jokin "oma juttu" siinä itse firmassa, siinä liiketilassa / rakennuksessa. Tämä ehkä on osa sitä mistä esim tämä Suomen-Blogosfäärin "Miltton Friidmani" aina jaksaa muistuttaa, eli ettei Suomalaisilla ole Business osaamista tai älyä, eikä tuota kiistääkkään sinällään voi, mutta Milttoneille ja muille sellainen "näkökanta" tietoon ; ettei kaikki ihmiset halua samoja asioita ja samoista syistä, joten joltain toiselta on täysin turha edes odottaa jotain, mitä joku muu tekee helposti ja kyvykkäästi, kuin kala ui.

Kuten olen sanonut, Anglo-Saksonit ja juutalaiset on materialistisia rotuja ja materiaa ja resursseja hamstraavia joukkoja, ja niitä motivoi nimenomaan juurikin mani ja mammona ja sensellainen, siinä missä minä taas sanoisin Suomalaisten olevan piirun verran "sieluullisempia" tai "henkisesti orientoituneempia". Jo tämän fundamentaalisen eron takia, ei Suomalaisilla ole samaa "bisness vainua" kuin em. kansoilla.


Mutta jokatapauksessa, tuo on yksi asia mikä tekee minut lähes epätoivoiseksi, tuo ettei Suomalaiset kertakaikkiaan osaa edes sisustaa niitäkään vähiä virmojaan ja yrityksiään ja työpaikkojaan yms, mitä täällä on !. Ne päätyy hyvin usein yhä nykyäänkin, tällä "disainin aikakaudella", -näyttämään tuollaisilta totaalisen sieluttomilta, aneemisilta ja suorastaan luotaantyöntävän säälittäviltä, kuin tuo kuvani esimerkki, joka ei missään nimessä ole edes sieltä kauhtuneimmasta päästä.

Tuokin on kuin joku Säästöpankin konttori, circa 1986...

Nykyaikainen arkkitehtuuri ja sisustus, vielä oikein lisää pökköä tähän pesään !. Ikään kuin Suomalaiset ei olisi ennen osanneet tehdä kaikesta, mahdollisimman kalseaa ja tylsää ja kylmää ja steriiliä jne, mutta nyt nykyään se on vielä ihan "mast häv" !. Se vain korostaa Suomalaisten omaa luontaista taipumusta kaiken kylmän ja tylsän suuntaan, ja siltä olisi katkaistava siivet hetimiten !!.

Sanottakoon, että yksi, kaksi tai jopa "muutama" nykyaikainen rakennus ja sisustus sinne-tänne on kyllä paikallaan ja vain korostaa siten kaikkea aidosti kaunista, ympärillään. Toimien sääntöä korostavana poikkeuksena. Ja onhan niissä joissain moderneissa pytingeissä kyllä sitä sellaista "Bleidrannerin khuuliutta" ja muuta Skifi-moskaa mitä niillä kai ajetaankin takaa, kunhan ne eivät nouse ainoiksi saatavillaoleviksi ja dominoiviksi, sillä silloin on Piru irti.


Tämä kaikki kalseus ja absoluuttinen mitäänsanomaton tylsyys, juontanee osittain juurensa myös Ev.Lut.Kirkosta tai mistä lie Hihhuleista ja heidän loputtomasta luonnonvarastaan ; eli äärimmäisestä typeryydestä !.
Siitä sellaisesta ihan ihka-aidosta ja tinkimättömästä Orjien-etiikasta ja Bushidósta mitä Suomalaiset on opetettu rakastelemaan ja kunnioittamaan ja papukaijan tavoin toitottamaan, koko ajan. Siitä, ettei saa ikinä olla onnellinen tai itkeä tai taipua tai osoittaa mitään merkittävää inhimillisyytä tai sielullisuutta tai persoonallisuutta tai kekseliäisyyttä tjms. Eli toisinsanoen, taas kerran ; Jante-laista !!.

Lisäksi ; Suomalaisille työ / työpaikka yms, ei ole samanlainen "juttu" kuin se on Anglosfäärissä, missä se on totisesti se sellainen "juttu" jolle omistaudutaan ja josta pidetään huolta ja tehdään jotain suurta. Täällähän sitä ei toki tarvitse siinä missä, tuolla Sfäärissä, koska täällä Valtio pitää "huolen" jokatapauksessa, täällä ei tarvitse asua käsittääkseni kadulla. Vaikka onhan täälläkin jokunen koditon höynä vaeltelemassa ympäriinsä, mutta en tiä...sitten..onko se jokin "valinta kysymys" ...?.
Ja ylipäänsä varmaankin juuri tuo Wanha kunnon Vihtahousu eli Valtio, on myös yksi ylimalkainen syypää kaikkeen tähän mitättömyyteen ja lässähtäneisyyteen yms. Mutta en ymmärrä niitä joilla on joku oma bisness tai firma tms, eikä jaksa saatana sen vertaa panostaa siihen, että tekisi siitä jotain aidosti khuulia kuin Nintendo Mariosta ja Zeldasta tai Yenkit siitä mustasta koukuttavasta juomasta ja ...vaikka niistä työmiesten housuista.
Joko ne tyypit ei vain välitä tai sitten ne ei todella vain osaa !!. Olen nähnyt sitä itsekkin, koska olen (vaikka itse sanonkin!) poikkeuksellisen älykäs ja monilahjainen yms, junou ; pretty fly for a White guy, -kaikkea tuota kyvyttömyyttä ja lättänäpäistä yninää mistä Suomlantilaiset koostuvat ja pari MaMuakin olen joutunut siihen kategooriaan lätkäisemään, ja pahaa teki. Esim yhdessä paikassa se jouduin olemaan minä!! kun "keksi", että "hei!!..tännehän voisi ottaa jotain muitakin lehtiä kuin kaksi viikkoa vanhoja paikallis-uutis lehtiä tai jotain kauhtuneita vanhoja "Apu"ja...".
Aatelkaa miten tyhmä täytyy olla, jos ei saatana sen vertaa osaa ajatella asiakasta tai ....yhtään mitään!!, että jonkun työntekijän tarvii "innovoida" joka-vitun-asia, sieltä "ruohonjuuritasolta" asti !. Aatelkaa !.

Suomalaiset vaikuttaa ulkopuolisista varmaan aika pitkälti samanlaisilta, koulituilta ja ehdollistetuilta hauveleilta kuin Pohjois-Korealaiset ja jotkin typerät ja kyvyttömät Ryssät, tosin niilläkin on enemmän sellaista "..tehdään jotain ihan itse!!.." asennetta kuin Suomalaisilla. Suomalaiset on tottuneet odottamaan kaikkea ja kaikkeen ja kaikessa ja aina!! kaikessa !! ... -lupaa Valtiolta tai yksinkertaisesti Toimintaohjeita, joka on omiaan lässäyttämään kaiken kekseliäisyyden yms.

Sillä mitäpä muuta Suomi on kuin pelkkä Valtio !!?.

Kuten olen sanonut, Tämä  Ei  Ole  Oikea  Maa !!!.

Kaiken, koko elämän tavallaan, pitäisi "mennä niinkuin Strömsössä". Siinä se on aika hyvin pähkinäisessä kuoressa !.


Uskokaa pois ; Te ....Voitte....Tehdä....Asioita...Itse...!!! !!!P.s ..Itse !!!Ps.Ps Ihan Itse !!!.

~D I Y~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti