tiistai 24. syyskuuta 2013

Työttömät kyykkyyn !

Ovat aikeissa sitten, pakottaa Työttömät väkisin, ei vain ottamaan vastaan periaatteessa mitävain työtä, mutta vielä matkaamaan suunnattomia etäisyyksiä sen takia. Hävetkää, saatanan kiusaajat, litistäjät, kyykyttäjät !. Hävetkää !.

Itse en ottaisi piruuttanikaan tuollaisessa tilanteessa vastaan mitään työtä, ...ryhtyisin vaikka johonkin niistä Vasemmiston perusosastrategioihin kuuluvista -lakoista. Nälkä, syömä, juoma, kusi.... -lakkoon.
Tai ampuisin jonkun päättäjän!!, ...ja eihän ne muuten teitä Suomalaiset, kunnioita ellette te ala ammuskelemaan niitä kuten Jenkit / Anglot ja jutkut yms, ovat aina tehneet ja te kaikki, ihan kaikki, tiedätte tämän. You all know this.

Todella epä-inhimillistä ja yhä pahenee. Kaikki on totisesti menossa ihan ..uuteen -suuntaan, ja siihen samaan mihin yleensä eli alaspäin. Kaikki kurjistuvat, köyhtyvät ja ärtyvät yhä enemmän ja enemmän ja sitten nämä paskakasat siellä kaiken ytimessä, ne oikein syyllisyydestä ryvettyneet, kusessauitetut vitun-rotat vielä kehtaavat levitellä käsiään ja raapia päätään ja ihmetellä huulipyöreänä, että "mitäs tässä nyt taas näin kävi? miten näin voi käydä?" jne jne.

Ette ole ilmeisesti kuulleet simppelistä nyyttonilaisesta fysiikasta..?. Jokaiselle teolle on aina vastareaktio / teko !! ja joko yhtä voimakas tai sitten jopa voimakkaampi !. Vähän niinkuin pomppisi trampoliinilla! mitä lujempaa osut liiniin, sitä korkeammalle pomppaat ! simppeliä !.
Mutta ihmisten "johtajat" ovat aina olleet niitä extroverttejä-psykoottisia sosiopaattisia gangstereita jotka kuvittelevat, että voivat leijua luonnonlakien yläpuolella ja syyttää aina vain uhrejaan, kuten kaikki muutkin rikolliset ja pahuuden eri versiot. Sellaisia ne on, on aina olleet ja tulee aina olemaan. Eikä tämä tilanne teidän seassanne, Maapallon-apinat, näköjään ikinä muutu !!. Ei koskaan, ei koskaan, ei koskaan....

Suomalaiset ; todella vihaavat toisiaan !!.
Tämä on vain yksi pintautuma ja esimerkki siitä, heti kun mahdollista, tallotaan muut maan-rakoon ja haukutaan päälle ja jos kaikki lävähtää päin omia silmiä (kuten kuuluu ja olettaa saattaa) huudellaan apuun Poliisi ja syyttäjät ja juutalaiset ja naiset ja koko "yhteis"-kunta !. Saatanan loiset !.
Pöyristyttävää sakkia, nämä "ihmiset" !!!!!!. Helvetin lieskoihin te joudatte koko vitun sairas röykkiö!.

Alhaista Hallitus, todella todella alhaista !!.
Tuollainen tulee kostautumaan, ....kaikki palautuu tekijään, ...ennenpitkää !. Jopa niihin jotka luulevat vetävänsä höplästä koko kosmosta ja viivyttelevät sen kun kerkeevät.


Tässä teille lättäpäiset Samojedini, simppeli kaava (jota te ettte ymmärrä, kunnioita, sovella todellisuuteen tai muutoin seuraa) : mitä enemmän te ahdistatte ihmisiä, sitä enemmän ne ahdistuu, mitä enemmän ahdistaa jo ahdistunutta sitä varmemmin se joko romahtaa tai räjähtää. Ja jokatapauksessa "yhteiskunnan" ´tuottavuus´ kärsii ja tällaiset teot, lahjakkaita yksilöitä, -karsii.
Haistakaa taas kerran piiiiiiitkä paska, koko Valtiovalta !.
Helvetissä siinneet öykkärit !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti