perjantai 13. syyskuuta 2013

Uutisvirtaa

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013091217478930_uu.shtml

Vitun Fazer !! senkun nyt vaan myönnätte, että te olette menettäneet otteenne ja mielenkiintonne !!. Niinkuin niin moni muukin, sekalainen toimija, viimevuosina. Vittu mitä näpertelyä ja selittelyä !!. Ei siinä selitellä, kun siinä korjataan saatana jälkensä ja pahoitellaan ja niin ees päin.
Fazer on totisesti Rikastettu.   Fazer is Enriched, beyootches !!.http://www.iltalehti.fi/viihde/2013091217481447_vi.shtml

Mikä siinä on, että näitä sekalaisia neekereitä / murjaaneita vetää puoleensa kaikkinainen kaaosa ja kuolema ja kamaluudet ja alhaisuus ja saastaisuus ja rikokset jne !?. Nytkin kyseessä on Suomessa asuva hiekka...murjaani, joka päätti, että "...ei vittu hei!! mun elämä täällä on kyllä ihan liian tasokasta ja turvallista ja hyvää ja hygieenistä ja loisteliasta, nyt on äkkiä päästävä johonkin...alas!!. Nyt lähetään hei, mennään rikollisten murhaajien ja raiskaajien kaiffariksi ja pakenemaan Poliisia!! ja kylvetään Gangeshissa, paskassa ja jätteissä ja ihmisten(apinoiden HUOM!) jäänteissä..."

Sellaista se on, veri on vettä sakeampaa ja vetää sinne mihin se on aina vetänyt, ja näille kädellisille, mikä tuo sitten onkin, se vetää aina johonkin konfliktiin, yhteen tai toiseen !!. Ja se päättyy usein kyyneliin tjms.
Mutta täytyy sen verran "antaa kunnioitusta, sikäli kun se ansaitaan", että on tuo hartiaton räätälin rääpäle sentään käynyt aika rääkkiä läpi!!. Ja ilmeisesti kestänyt sen ja selvinnyt kai jopa hengissä !. Tai sitten se on oikeasti jo kuollut, muttei TV-Yhtiönsä vain uskalla myöntää sitä ja piilottelee sitä kroppaa jossain tuotantopäämajansa takkahuoneen vaatekaapin komerossa. Mistä se sitten löydetään joskus, sanotaan nyt suurinpiirtein, ...vuonna 2031 !!. Eli sitten kun Aira Samulinista aika jättää ja ne muukalaiset palauttavat Jimmy Hoffan ja Sedu avaa uuden yökerhon, ....Utsjoelle.http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013091217481230_uu.shtml

Ja sitten on tämä, mikä on meille sama kuin Suuressa Maailmassa hiekka-ählämien pomminräjäytysten jälkimaininkien valokuvat ja muut sotakuvat ja väkivallan seurausten kuvaukset, eli -Aslakkien tai Jänkhien kolarisumat !.
Ja vielä Ambumalanssilla !!. ...ei helvetti sentään...näitä !!. Mikä juttu tää on !!??. Eikö ne osaa saatana olla käärimättä itseään jonkin puun tai pylvään ympärille kaikilla mahdollisilla moottoriajoneuvoilla ??!!. Pitäisikö niiden kenties tyytyä kulkemaan niillä Poroillaan !!??. Alkaa olla sitten aika legitiimi kyssäri !.
Se olisikin ainoa asia mihin ne ei niitä porojaan käytä !!.
Niitä valokuvataan, nussitaan, risteytetään, niitä tapetaan huvin ja urheilunkin vuoksi, niillä pelotellaan lapsia ja Etelän-Variksia, niillä hätistellään pahojahenkiä(Ryssiä), niistä tehdään ruokaa ja ruokailuvälineitä ja pöytäliinoja ja esinahkoja. Niistä kootaan näyttelyitä ja niistä veistetään puukkoja ja pistimiä, niistä saa myös mattoja ja kalusteita ja hajusteita, niistä valmistetaan kenkiä ja kantoja, niistä saa sarvijauheita ja lentokoneita, niillä soudellaan selillä ja niillä lämmitetään Kotia(sanasta Kota). Mutta niillä ei perkele kuljeta !!. Se olisi saatana jo liikaa!! jotain rotia sentään !!...jumalauta !!!. Saatana !!.

Niitä myös pelotellaan koirilla ja Antti Tuiskulla ja niitä orjuutetaan kaikin keinoin, mutta niillä ei kuljeta.

Mutta todennäköisesti evoluutio on jo törkkinyt Niils-Aslakkia siihen suuntaan, että sen olisi myös kuljettava tällä yleishyödykkeellään, porolla. Porosta saisi mitä mainioimman Napapiirin-Ambulanssin ja Poliisi Maijan ja paloauton ja ...vain mielikuvitus on rajana !!. Kuten Suomalaisilla Ständap koomikoilla !!.


http://www.iltalehti.fi/terveys/2013091217480340_tr.shtml

Sitten ällistyttävä uutinen ; valmishampurilainen on ravintona, täyttä paskaa !!. O_0 !!??. Tätä pommia lukiessaan täytyy ihan istua, ...lattialle.
Tämä tukee myös sitä "Medianvahtikoira"n hienoa näkemystä, jonka mukaan nykymies muuttuu naiseksi sekalaisten hormoonien ja muovien ja muiden aineiden vaikutuksesta.
Tämä myös selittää sen, miksi niillä jotka näitä ahmivat eli lähinnä sellaiset karvaiset tietsikkanörti-naiset(siis miehet) joiden maha ja nahka ja silmäluomet roikkuvat ...kuin lerpahtaneella Al Pacinolla, jotka kyttäävät kyyryssä 24/7 tiesikkaa ja käyvät välillä mikrolla, lämmittämässä uuden muffinssin ja nappaa kaapista pari pulloo kolaa kyytipojaksi !. Tämä sen selittää miksi niillä on tarvetta usein, myös rintsikoille !. Tämä siis muuttaa sinut hiljaksiin, naiseksi !.
Toki, tuen kyllä tuota elämäntyyliä, mutten tuota ravinto...pyramiidia...?.http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013091217480717_ul.shtml

Ja sitten meillä on vielä Perjantain kunniaksi, viikonlopun murhamysteeri.
Eli Mäddyn katoaminen.
Ota tuostakin taas selvää, ....tuo akka ainakin näyttää ihan kajahtaneelta ja vähän Michael Jacksonilta. Mutten tiedä sanoa,....juuta enkä jaata... alan jo taipua sen kannalle, että nuo on itse joko tappaneet tai kuoliaaksi toheloineet, jotenkin, sen lapsen ja hätäpaskana kekanneet koko sieppaus rulianssin. Mutta voihan se niinkin olla, että joka huu haa on todella sen siepannut... visainen tapaus.
Haluaisin joskus, suuresti, ratkaista jonkin tällaisen tapauksen, vaikka sen Buudomjärven mysteerion tai jonkin vastaavan. Mutta Politzei antaa hyvin naftisti infoa näistä julkisuuteen, joten ei siitä voi alkaa omaa tutkimushaaraansa, kun ne omivat kaikki tiedot itselleen !. Antakaa edes jotain, c´mon gimme sumthin !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti