perjantai 27. syyskuuta 2013

VesaKänniLäskiKeskinen VKLK

http://www.iltalehti.fi/viihde/2013092617540125_vi.shtml

Siinä on jopa Rehelliseen Suomeen, harvinaislaatuista rehellisyyttä !. "Olen läski alkoholisti" sanoo Vesku. Sitähän se kai sitten totisesti on, ja näyttää...paitsi toki läskiltä juopolta, niin myös lasittuneelta kalalta. Siitä näkee ihan selvästi mitä se syö!, kalaa! paljon paljon kalaa!!. Se syö sitä niin paljon, että kalat on alkaneet jo vaikuttaa Vesan fenotyyppiin ja muuttavat sitä. Ja miksi se imee aina noita paksuja, läskejä poskiaan sisään?! sen kun ny annat niiden vaan lerpahtaa!! kamoon mään !.

En tiedä onko sille tehty jokin, ..."posken ohitusleikkaus" vai mitä, mutta tuo sen poski näyttää samalta kuin mummoni ...sanotaan nyt vain, että "torso". Kamalaa!. Mikä kamalannäköinen mies.
Se neekeritär mitä tuo sitten nussiikin tällähetkellä, todennäköisesti pidättelee kauhistustaan ja kyyneliään, eikä oksennuskaan ole pois suljettu, ja toivoo, että Vesku alkais käyttää päässään paperipussia aktin aikana. Eikä se itseasiassa muutenkaan pahitteeks olisi.
Siitähän vois tulla tuon sellainen "juttu", sellainen tavaramerkki, siitä sen tunnistaisi aina heti ; "hei kato!! tua menee se Vesa Keskinen!!! wwaauuu".

Paperinen pussi päässään. Sehän olisi paitsi hyvin hyvin stailia (siis junttien stylee hei, Stadin Spedet!) niin myös mitä sopivin asuste juopolle!!. Sillä ; piilotetaanhan Amerikassakin aina kaikki alkohoolit paperisiin pusseihin, eikä niitä näytetä tai saa näyttää, -julkisella paikalla !. Ihan sama juttu vois olla toi Vesan outo, ruma, hämmentävä ja lasittunut -lärvä. Eritoten pitäisi kyllä jemmata noi sen silmät!! vittu mikä "thousand yard stare"!!. Se näyttää, noi sen silmät, siltä kuin se olisi jatkuvasti veden-alla !. mtä vttua!?!?
Vaikka tiedä häntä, ehkä tuo kuva onkin otettu jostain ...jonkun siis tälläsen "akvaarion" tjms, ulkopuolelta ja Vesa onkin nimenoaan siellä sisällä, vedessä. Se vaan näyttää äkkiseltään siltä kuin tuo olisi jossain juna-asemalla, mutta se saattaa olla vain heijastus jostain sieltä taustalta.

...Tai sitten se killuu viinassa !!. Juoppojen omassa formaldehydissä, hyvässä säilössä ja pidossa.

Noi sen silmät verestää niin, että ovat kuin Tomaatit !.
Järkkyä !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti