torstai 26. syyskuuta 2013

Turun Toverit


Waaaaaauuu!!!!!. Siinä on otsikko jota ei ihan äkkiä olisi uskonut näkevänsä!. "Maahanmuuttajaryhmät" siinä oikein sanotaan!! Suomeksi!! kissankokoisin kirjaimin !!. Wwwaaauauuuauauaauauauuauu uu u u uu u!!. Tämän on oltava ennakkotapaus!! muistakaa tämä päivä ja tämä otsikko !! tästä kaikki alkoi. Tähän päättyy nyt se 1960-2013 "MaMu / MoKu-aikakausi" !!!.

Ja joku oli tuota juttua tuolla IS:n sivulla kommentoinut heti ymmärtäen, "tuollaista on nuoruus, kansallisuuteen katsomatta" se taisi miltei sanatarkasti virkkaa.....
...paitsi, ettei se ole totta!!. Ei "kanta-Suomalaiset" mielestäni kovinkaan usein muodosta isoja lössejä, keräänny turuille ja toreille ja ala sekä rähistä, että vielä sivallella veitselläkin toisiaan. Kyllä se on enemmän ehkä Mustalaisten ja joidenkin MaMujen juttu kö meidän valkeiden ritarien.

Asiasta voisi vääntää sellaista hierteishuumoria, että "voisihan noista räyhääjistä muodostaa uuden Tepsin!! ei siitä vanhastakaan mihinkään ole ja lätkässähän pärjää aina ne kaikkein agressiivisimmat karjut, kuten Kanukit!!. Eli jäälle vaan, uudet, paremmat, modernit Turun  Toverit".

Fak jeah !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti