keskiviikko 28. elokuuta 2013

Yön & Aamun tähtiraportti

Kapteenin Blogi, tähtiaika 05:26 20.02.2013

Olen havainnut spray-deodorantin käytön hedelmäkärpäsiä vastaan, tehottomaksi ja "kounter-produktiiviseksi" tehokeinoksi. Tämä kyseinen elämänmuoto joka on tälle planeetalle hyvin tyypillinen, on äärimmäisen sitkeä ja runsaslukuinen ja mitä ongelmallisin hävittää tai voittaa.
Sen sijaan, että olisimme saaneet kaikki kärpäset yhdellä sprayllä / suihkeella, haisee koko kämppä / komentosilta nyt Huugo Bossilta, eikä se mielytä minua lainkaan ja muutkin miehistön jäsenet ovat ilmaisseet mielipahansa. Eritoten hra.Data meni jumiin tapauksen johdosta ja hra.Dork täytyi houkutella alas, kattoelementistä johon hän pakeni tai muutoin kiipesi vähämielisten traditioidensa ja primitiivisten vaistojensa ajamana.
Ongelmallista tässä metodissa on mm, joutua nukkumaan parfyymin utuisassa tuoksussa, joka on huomattavasti vähemmän miellyttävää kuin luulisi ja enemmän päihdyttävä. Ja se käy myös kurkkuun.
Vaikka olemmekin kohdanneet yhtä sun toista, monia erilaisia lajeja, rotuja ja vihollisia, vain Borgit ja muu vasemmisto ja Klingonit ovat ikinä osoittautuneet näin hankaliksi, ...pähkinöiksi purra.

Odotan pikaista ja kekseliästä ratkaisua ongelmaan ja määräsin Datan, hänen virottuaan, keksimään jotain originaalia, mutta hänen ehdotuksensa olivat suoraansanottuna ; järjettömiä !.
Hylkäsin mm hänen ehdotuksensa "tuulettaa alus, avaamalla ilma-lukko" ja "käyttää Fotonitorpedoita hyönteisparven kuningattareen" yms. Uskon, että Datan ehdotukset järkiintyvät jahka hänen virtapiirinsä puhdistetaan tästä myrkystä(parfyymistä) täysin.
Raportti päättyy tähän.

~Kapteeni P.P.H~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti