torstai 29. elokuuta 2013

Helvetin Anglot ja Saksonit !!


Olen halunnut jo kauan lytätä Anglo-Saxit oikein kunnolla ja aattelin nyt ja tässä tehdä sen!!, tai ainakin yrittää !!.

Vaikka he sanovat aina olevansa jotain vitun Pyhimyksiä ja äärimmäisen henkisiä mulkkuja tai uskovansa siihen Juutalaisten Ristinusko -Jumalaan, niin todellisuudessa kuitenkin Anglo-Sfääri on tämän maailman materialistisin sfääri ja oksettavuuteen asti sellainen !!. Jos Amerikkalaiset tai Englantilaiset tai ketkään heistä, jossain hyviä ovat, niin se on ; loputon materian ja resurssien hankinta ja rohmuaminen !!. Eikä mikään muu !!. Aloin kirjoittaa tätä nyt 28.02.2013 klo 22:43 ärsyyntyneenä tuosta saatanan Änthöni Bourdain Maailmalla ohjelmasta, missä se piehtaroi läskissä, Tequilassa ja pekonissa, noiden irstaan lihavien Meksikaani sontaniska paskakasojen kanssa ja sen yhden lihavan ja Neandertaali-sukuisen ja keltapäisen ja Tequilaa hikoavan juntin Rokki-tähden kanssa. Vittu saatana !!.

Siinä ehdittiin jo mainita tuo, minulle aukeamaton ja käsittämätön, Yenkkien ja ylipäätään Anglojen rakkaus Pekoniin!! siinä se Rokkari uumoili, että sillä on hyvä "käännyttää kasvis-syöjiä".... ja hevosen paskat !! sanoo "Kapteeni" !!.
Jos ei tykkää lihasta eikä sitä syö, niin ei sitä syö silloin missään muodossa, missään, koskaan, ikinä, mistään syystä. Siksi kasvis-syöjiä kutsutaankin "kasvis-syöjiksi" !!. Vitun typerä, keltainen lihapulla !!. Saatana !!. Fak juu !!. Saaaaatana !!.
Vittu saatana!!.

Minua ärsyttää suunnattomasti tuo "Sfääriläisten" tapa mussuttaa ja sössöttää ja saarnata ja "valistaa" ja "opettaa" omaa "Gospeliaan" muille, esim juuri "henkisyydestä" samalla kun pekonin-rasva valuu paksun suunsa pielistä ja allaan kumisee muinainen Inkkari-hautausmaa, ja sekalaisten murjaani / lättäotta -siviilien, sodissa kaatueiden, haamut valittavat taustalla.

Ja tuossakin vaan tehtiin, hihasta vedettiin, saundträkki-biisejä tuolle tyypille !!. vittu saatana!! miksi niillä on aina ja kaikkea eikä meillä ikinä mitään ??!!. Täällä joka-vitun-asia on niiiiiiiiiIIIIIIIIIIIiiiiiIIIIiiiin vaikea kuin se vain voisi, missään mahdollisissa olosuhteissa olla, ja kaikesta on puutetta ja pulaa ja nuo vitun rasvapäiset läskit neandertaalin-apinat lilluu linnunmaidossa ja rahoissa ja materiassa ja muussa vastaavassa paskassa !!. Saatana !! Saatana!!.

Ja nyt täällä puhutaan ja kirjoitetaan jo siitäkin, että tämäkin vähä mitä meillä on ; otetaan pois !!. Eli tulossa on "elintason lasku, kaikille" .....

....mitä tunnen, sitä en pysty kirjoittamalla ilmaisemaan, mutta sanotaanko, että olen yhtä aikaa loputtoman pettynyt ja kihisen raivosta ja katkeruudesta !!.
Minun nähdäkseni ME, Suomalaiset, ehkä enemmän kuin mikään muu maa, kansa tai rotu, maailmassa ; olemme olleet sille Ristinuskon Jumalalle mahdollisimman uskollisia ja aina niin mielin-kielin, mutta mitä meille on siitä koskaan koitunut hyödyksi ?! mitä helvettiä olemme koskaan hyötyneet loputtomasta uskollisuudestamme milloin millekkin ihmisten tai "Jumalten" hevonpaska  ihanteille ja sopimuksille ja edikteille ja dogmeille ja hienoille paperilapuille tai käskyille ja kehotuksille  ?!??!. ....olemme aina yhtä vitun ruti-köyhiä ja mitättömiä ja ainaisen paineen alla tuon vitun barbaarisen, sivistymättömän ja primitiiviseksi-ikuisesti-tuomitun läskipäisen, typerän, omahyväisen, idioottimaisen, ahdasmielisen, vastenmielisen, ruman ja typerän kielenkin omaavan, kusipäisen naapurin takia !!. Olemme saaneet itse lähinnä känsäiset kädet, loputtoman "takakireän" vihaisen yhteis-persoonallisuuden ja kurjuutta ja puutetta ja katkeruutta. Sen olemme maailman mielestä "ansainneet" !!.

Ettei tämä kaikki vaan kertoisi muunmuassa siitä, että kuten se yksi jutku (eli siis Ravage) sanoin ; "me(juutalaiset) tiedämme / ymmärrämme kyllä täysin sen vaurion / tuhon, minkä aiheutimme teille (valkoiset) langettaessamme niskaanne tämän vieraan, ulkomaisen uskontomme(Kristinusko)..."


Tässä on Suomi, pähkinänkuoressa !. Tässä !


Ehkä nuo saatanan Anglot on sitten vain, ...jotenkin ...onnistuneet säilyttämään jotain alkuperäisen valkoista, siellä Ristinuskoisen itsensä taustalla ja täten menestyvät / menestyivät, kuin huomista ei olisi, materiaalisesti ja levittäytyivät kaikkialle koko maailmassa, kielineen, mielineen, tapoineen, vaatteinenn, disaineineen(mm vaatteet), keksintöineen päivineen.
Sanoohan Raamatun Jumala Raamatussa toki, että "..minä autan niitä, jotka auttavat itse itseään.." vai oliko se Jeesus?, mutta toisaalta eikö se ole periaatteessa sama asia, Raamatun Jeesus / Jumala on yksi ja sama hahmo, käsittääkseni.

Hän ja faija ovat yhtä.

Ja totisesti ; Anglot ovat "auttaneet itseään" muunmuassa anastamalla muiden kansojen maita ja mantuja ja mausteita ja silkkejä ja rahoja ja elämiä(elämä) ja memeettisiä lokeroita ja vaikka mitä "you name it !"

Tavallaanhan ne on kuin Ryssätkin ; puhuvat ja lupailevat yhtä sun muuta, ja samaan aikaan tekevät toista !!. Usein vieläpä täysin päinvastaista !.  "Juu juu, kjyllähän mje tässhä oljemme hjengishiä, juu juu, mutta antakaa vjain rahojanne niin voimme olja yhä hjenkishempiä..."


                                                                                                  * * * * * * 

                                                                                       Jumala asuu Amerikassa !

Katsokaa kaikkea tuota henkisyyttä !!. WAaauuuu !!. Vallan spiritismiähän tuo on !. Sheer fucking spirit, man !!.

Puhasta uskontoa !!. Näin se käy ja -vaan on.

Vitun Heterot imbesillit, sanon minä !!. Laajentavat vain ja aina ja kaikkea ja tukevat ja pedestalisoivat(jalustalle nostavat) neekeriä ja mitä lie -murjaania ja hukuttavat näin koko maailman tähän "Monikulttuurisuuden" eli Monirotuisen Monokulttuurisuuden paskakasaan ja valtameret muoviin ja ihmisten päät typerään keskinkertaiseen materialistiseen sontaan !. Fuck you America !!. A BIG fuck you !!.

Typeriä lihavia pilallehemmoteltuja juntteja ne on, eikä mitään ihmishahmoisia jumalia !!. Yrittäkää nyt jo saatanan läpäistä se kallonne tällä simppelillä totuudella !!. Sitten ne inisevät ja ynisevät ja porua vääntävät ja ärhentelevät kun niille esittää jonkin yhdenkin poikkipuolisen sanan tai mitenkään kritisoi tätä autuuden tyyssijaa eli Kwa:ta eli Amerikkaa. Ulisevat kuin jokin rikas-lihava-poika pihamaalla, että hän on vaan niin hyvä ja te muut niin surkeita ja huonoja, hän on "simply the best!" eikä siitä kuunnella mitään mutinoita !.

Miksi maailma / luoja, suo aina voiton ja maineen ja kunnian, kaikkein alhaisimmille ja itsekkäämmille ja kovaäänisimmille ja ahneimmille ja väkivaltaisimmille jne jne ?!. vai eikö sielä taustalla häärikkään mitään henkeä vai onko tämä, tämän jutun koko idea, vai mitä ?.

Mutta jokatapauksessa, kuten Hankameän Juselius(Jukka) on kirjoittanut, (tosin en tarvitse mitään Hankamäkeä tätä kirjoittamaan, jotta tämän tietäisin) että "vain häviäjistä voi tulla filosofeja, voittojat pysyvät ikuisina bimboina" ja näinhän se ihan tasan täsmälleen 100% on !.

Miettisivät vaikkapa juurikin tätä, ennenkuin puhuvat jostain pyhyydestä ja Jumalasta ja muusta vastaavasta, miettisivät vaikkapa Jeesuksen, sangen hyviä ja visaita sanoja (joita jälleen kerran, en tarvitse ketään minulle kertomaan, koska olen kyllin viisas ymmärtämään asiat itse!) ; "sillä hän joka on viimeisenä tässä maailmassa, on ensimmäisenä isäni valtakunnassa".

                                                                                                   * * * * * * 


Sitten, voisin liittää tähän samaan syssyyn vuorisaarnani siitä miten Suomalaiset aina matkii ja kopioi ja emuloi ja simuloi Angloja kaikessa, aina. Kaikessa !. Keksimättä, tuntematta, muistamatta, ylläpitämättä ja uudistamatta, mitään omaansa !.

Aina kun ihmetellään mm, sitä miksi Suomalaiset ovat niin loputtoman masentuneita ja näyttävät juuri haudastanousseilta Zombieilta kun heitä joku suurenmaailman dokumenttiryhmä kuvaa, niin tarjoisin yhdeksi vastaukseksi sitä simppeliä tosiasiaa ; ettei meillä ole erityisesti mitään ilonaiheita, mitään mitä muilla ei olisi, mitään ylenpalttisia rikkauksia ja mahdollisuuksia elämässä, meillä ei ole Anglosfäärin aarre-arkkua, josta ammentaa loputonta vaurautta ja mahdollisuuksia. Joten miksi helvetissä me iloitsisimme ?!?!?. Mitä iloa tässäkin perslävessä oikein on ?!?1. Älkääkä leikkikö tyhmää !. Te tiedätte tämän kaiken (toivottavasti) itsekkin.

Taivas on Braziliassakin ja vesi on sinistä Kiinassakin, ainakin paikoitellen!, ja metsäkään ei ole mikään niin hirveän harvinainen ilmiö tässä planeetassa !. Eikä kännisistä ahdasmielisistä, visiottomista junteista takuulla tule puutetta esim juuri tuossa naapurissa, joka onkin niidenlaisten luvattu-maa !. Perunoita löytyy jopa Ruotsista ja sipulia saa myös Espanjasta, ompa jopa neekereilläkin pölyä ja mutaa ja muuta maa-ainesta ja eksoottisia hedelmiä ja eläimiä. Siellähän ne kaikki oikeasti kiinnostavat ja khuulit elukat onkin !. Meillä on vain nämä tylsät perus-tason eläimet.


Meillä ei ole hirveästi elämässä mitään liikkumavaraa tai mahdollisuuksia toteuttaa yhtäkään visiota tai unelmaa tai suunnitelmaa. Jos sitä ei ammu alas loputon byrokratia ja muu keskinkertaisten vitun-myyrien punkeilu kaikkialle, niin sitten sen torppaa Jante-laki ! ja tehokkaasti ! tai sitten sinut vain yksinkertaisesti imee kuiviin tämä mitätön vitun risukko, tämä "kuiva, karu maa (Chisun lyriikoita)" tämä joutomaa nimeltä Suomi. Tai sitten siihen ei riitä raha tai markkinat ovat liian pienet, tai Ryssät on vähän erimieltä tai EU tai Anglosfääri tai joku naapurin ääliö, joka haluaa puukottaa sinut jottet saisi jotain mitä sekään ei ole saanut. Tätä ei kovin moni asia lopunkaiken erota niistä loputtomista kolmannen ja vielä neljännenkin -maailman maista, missä vallitsee loputtomasti se yksi ja sama olotila, ne samat saatanan ongelmat ja samat syyt ja seuraukset ja syylliset, eikä millekkään silti pystytä mitään tekemään !. Vittu, että turhauttaa !.
Täällä vaan Herrat kähmivät ja kahmivat, toisten(kin) ihmisten rahat ja elämät ja vapaudet ja mahdollisuudet ja komentelevat vielä siihen päälle, ja jos ei muu tehoa niin paikalle lähetetään Kuninkaan Vartiat, Hovin Oikeus, Nostoväki, Samurait, Sankarit, Suomen Kirkon Papit eli ; Poliisit !. Ja ehkä ne snadisti alemman esheloonin(komentoketju) pamput eli Vartiat !! tai VartiJat. Sieg heil !.


Silti tästä pitäisi vain nauttia ja kaikesta aina kiittää ja kumartaa ja varoa ettei vaan ikinä loukkaa ketään tai kenenkään vitun lättäpäisen Samojedi-neekerin tunteita, tai muuten !!. Ainakin ostrakismi odottaa !.
Matele ja maksa !! siinä on tämän "maan"(raakileen / näennäis-maan) oikea ja virallinen Motto !!.

Ruotsalaisetkin tuntuisivat olevan yksi näistä Ikuisista Ongelmista, kun eivät voi olla puuttumatta meidän "Mongloolien" asioihin, ja totta vie! kuka ties osaammeko me edes persettämme pyyhkiä itse tai kenties sitoa kenkäin naruja yhteen !. Onhan se kyllä hyvä, että Hurrit huolta pitää!!.

Tässä "maassa" ei saa mistään ikinä mitään merkittävää sanoa, sillä tänne mahtuu kerrallaan vain se yksi ja ainoa, kiveenhakattu, absoluuttinen ja kumoamaton Virallinen Totuus !!. Joka on sama ilmiö kuin kaikissa niissä neljännenmaailman helvetinrei´issä ja perslävissä, missä kyvyttömät loputtomat laumat ja parvet neekeriä ja Muslimia ja muuta murjaania, ähkii ja röhkii, ähisee ja pihisee, kapinoi ja rähisee, niska limassa, aina tehden jotain mikä onkin lopunkaike ei mitään.

On tottavie ja totisesti kuin kenenkään muun yrityksistä elämässä, visioista tai unelmista yms, ei ikinä tulisi mitään kuin Anglojen !!. Se näyttää todella, todella siltä, miltä sen tulisikin näyttää jos Texas Arcane oikeassa on eli kuten hän on sanonut "ei Neadertaalin geenejä = ei magiaa!" eli kaikki kykeneväisyys ja älykkyys ja luontainen hyvyys ja lahjakkuus yms, löytyy vain  niistä joilla on tarpeeksi suuri latinkin näitä "alkuperäisen Ihmisen"geenejä !!. Ja minun nähdäkseni suomalaiset koostuvat, fenotyypistään päätellen, suht pitkälti vain Cro-Magnoneista ja muutamasta Sapiens Sapiensa simpanssista. Ja mitä ne totisesti tekevät ? ; seuraavat johtajaa !! tai neandertaalia, kumpikin käy sillä kumpikin on tuo tyhmän ja yksinkertaisen otuksen silmissä se saavuttamaton ylähyllyn hahmo, Zeuz vallan !!. Tai jokin muu vastaava yli-Jumala, jota nyt vain on seurattavaa, koska veri käskee !!.(Oletteko ikinä ihan "aikuisten oikeasti" muuten miettineet mistä tämä ihmisten Orjamaisuus tulee?? mistä tämän Veri on peräisin?. Se on yhden tulevan kirjoitukseni yksi aihe!).


Mutta eksyin jo aiheesta, eli Suomalaiset siis seurailevat ja kopiovat, kuten kaikki muutkin!, aina Anglosfääriä kaikessa. Ja tämä saa mitä typerimpiä ja myötähävettävimpiäkin muotoja, sillointällöin. Yksi esimerkki ollen ; Valkoinen Neekeriys eli Veekeriys ja toinen vaikka.... "Kuppilat kuntoon Jyrki Sukula" missä Jyrkkä kärvistelee ja irvistelee ja yrittää ärtyä sen kun kehtaa, muttei se Suomlantilaiselta lättäpäältä vain tule luonnostaan!!. Ei se niin-vain käy !!. Nääks.
Suomalaiset ei tuppaa ymmärtämään yhtä sangen simppeliä asiaa, kaikessa tässä kopio ja plagiaatio -kiimassaan ; kaikki todellinen ja todella merkityksellinen(esim taide) tulee sisältäpäin ja on verevän aitoa ja rehellistä, yksinkertaista ja virtaviivaista ja yleensä ärsyttää muita ihmisiä suunnattomasti. Ja joskus tulevaisuudessa päätyy ehkä johonkin T-paitaan, jos sitäkään !!. Se ei ole Heteroa vaan Homoa !!. Jos olette siis lukeneet Hankamäen loisteliaan Magnum Opuksen ; Enkelirakkaus, jonka on löydyttävä jokaisen sellaisen speden kirjahyllystä joka kehtaa väitellä olevan sivistynyt tai edes elukkaa ylempi !. (Ja ei, ei, en ole mikään Pseudonyymintakana piileva Hankamäki, mutta se on ihan oikeasti hyvä ja sangen valaiseva kirja!["Homofoobikoille" se tulisi pakkoluetuttaa!]) 

Mutta "eniwei", jos katsotte ulos maailmaan ja tarkastelette Angloja nimenomaan tämä Tex Arcanelaisen maailmantulkinnan läpi, piirtyy maa-planeetan rotu-suhteista aika helvetin ällistyttävä ja järkiinnyttävä ja kaiken paikalleen loksauttava kuva!!. Se on johonkin mittaan kuin heräisi vuosien horkasta / krapulasta ja näkisi miltei ensimmäistä kertaa, ja se on ällistyttävää jo, se.

Suomalaiset ei näy ollenkaan ymmärtävän Memetiikkaa jos edes Genetiikkaakaan ja asettavatkin itsensä jokseenkin alttiiksi tuohoutumiselle, kuten moni Historian kansa joka on jo tuhoutunut, kosiskellessaan Sfääriä ja siihen sisältyvää Sfääriä Sfäärissä ; eli Juutalais-Sfääriä. Tuo nippu ylimielisiä mulkkuja typerine ämmämäisine maneereineen ja tuo lauma kuvottavia rottia, samassa = epäterveellistä ja suoranaisen vaarallista.  + Loputtoman itsekästä ja ahnetta ja myös tarpeeksi kyvykäs yhteenliittymä niitä hamstratakseen !.
 Mutta mitä tulee siis siihen, että Suomalaiset yrittävät pukeutua Juutalaisen tai Anglon -nahkaan !?. Siitäpäs vasta kiehtovaa pöllöilyä seuraakin !. Esim Muzaakin puolella siitä seuraa kaikenlaista ympäripyöreää lallattelua, kuten esim ; 
http://www.youtube.com/watch?v=BzBNIagJv3M    joka on toki kyllä ihan hyvä moderni, kepeä Rock-Pop biisi ja ihan khuuli filmikin, mutta kovin platku ja sieluton ja mitätön ja sisällötön jne. Ja kuten niin moni muukin, sortuuu yhdessä vaiheessa kirjaimellisesti pelkäksi lallatteluksi, kun ei ole mitään muutakaan, merkittävää, sanottavaa.
Ja ylipäätään aina kun Suomalaiset menee ja tekee, peräsuoli pitkällä, jotain tällaista Anglojen-emulaatiota, päättyy se, jos ei kyyneliin, niin siihen, että tekeleestä tulee se vääjäämätön ulkokohtainen sieluton ja totaalisen mitäänsanomaton(kirjaimellisesti) humpuukinen turhake!. Sellainen pelkkä laulu-suoritus, muttei mikään oikea ja inspiroitunut itseään tai maailman kauneutta tai Jumalan-suuruutta tai jtn ilmaiseva syvällinen ja sikäli oikeasti "sanomallinen" laulu !.
Ja ainakaan tietääkseni, ei nykyään ole enää yhtäkään oikeaa runoiliaa ja taidemaalareitakaan ei kovin merkittäviä ole, kovin montaa. Edes sellaisia jotka osaisi teknisesti todellakin ; maalata !!. Mikävain Marakatti osaa lääppiä pensselillä taulunpohjaa tai se voidaan ainakin sellaiseksi koulia, mutta oikeaa taidetta voi tehdä vain Oikea Taiteilija !!. Eikä tämä ole mikään vitun "maku-asia" tai mielipide, tai näkökulma tai maailmankatsomus tai uskomus yms, vaan Fakta !. 


Kuten ei laivaakaan voi rakentaa mikään Siwan-kassa vaan ainoastaan oikea Laivanrakentelija !.

Toki kaikkihan osaavat jonkunverran räplätä ja räpeltää, ofcourse!, totta Mooses!, mutta se on eri juttu kuin "se aito ja oikea asia".

Suomalaiset eivät siis Summa Summaarum, ole ilmaisseet juurikaan Itseään!! sittemmin 50-60-lukujen kun taiska lauloi vielä "Haltin Häistä" tai oli edes jotain tuollaista,....."Pohjoista" ja omaa. Eikä Suomalaiset osaa eikä uskalla liiemmin tehdä mitään uniikkia esim siinä saatanan Arkkitehtuurissa !!. Vaan tyytyy tähän päälleliimattuun Ryssäläis-Ruottalais-luukkiin johon on sekoitettu myös aimo ripaus sitä sellaista Uniikin Suomalaista, 60-70-lukujen Kommunistista ja Änkyrä Ankeaa Stalinistista, ahdistavan tunkkaista laatikko-arkkithtuuria ja betonilähiöitä, kaiketi Á la Corbusier(pala Helvetissä, saatanan läskipää!!).

Suomalaiset ei siis periaatteeessa osaa keskittyä lainkaan elämään omaa elämäänsä, tässä ja NYT !!. Oman nokkansa alla vaan hourailevat milloin mistäkin, tämän planeetan päältä, löytyvistä Maanpäällisistä Taivaista ja kauniin vihreästä ruohosta tuolla ja täällä ja siellä. Thaimaan sitruunaruohotkin....aijai..aaaaahhh.

Yksi piirre tässä Englojen (!!) matkimisessa ja muussa matelussa, mikä on luojan kiitos, lähes kaiketi tyystin -kadonnut, on se ettei nykyään enääN tehdä mitään Suomenkielisiä versioita Englanninkielisistä biiseistä !!. Ei enää mitään vitun "Maantieltä Taloon(son of a father)" tai  "Tsingis Kaani" yms, omaa rähmälläänoloa ja lahjattomuutta korostavaa sontaa !!. Nykyään kopioidaan "vaan" se itse idea ja sävelkulku ja soinnut ja nuotit ja nimet ja tyylit ja ulkokuoret ja melodiat yms, mutta lyriikat?! eheheeii !! sehän oli varastamista ja varastaminen on väärin !!. Raamatusshan se kans lukee!!.
Eihän Anglanninkielisetkään mitään saatana, varastele !!. Ne vain, ...assimiloi muiden piirteitä itseensä ja ...."let´s call that a day" !.


                                                                                      * * * * * * 
  
Yksi piirre muuten, mitä ette sitten saatanan narrit ja ilveilijät, IKINÄ!! lähde enää yhtään tämän enempää kuin mitä olette nyt jo tähän asti tehneet, kopiomaan ; on se loputon saatanan nauru ja kalkattavien, juuston-nakertajien hampaiden kalina, mitä näissä Anglojen-ohjelmissa aina on !!!.
Nytkin tuossa Änthony Bourdainissa, jokatoinen kuva oli ; kasasta äijiä huohottamassa ja käkättämässä naurusta, koska joku imbesilli lohkaisi mielestään hauskan vitsin, kuten esmes ; "maistuiko se kasvissyöjäsi kasviksilta?" ehehehehee heko heko, sinähän hauska mies olet !!. (Meksikolaishuumoria![kuten ihmisten hirttely sillanpieliin ja paloittelu ja kropan-osien sijoittelu tynnyreihin!...ja huumeiden kuljettelu, sinne tänne...])

Jukolauta, että se niiden loputtomalta vaikuttava ilo ja kepeys ja leikinlasku, on todella rasittavaa ja koettelevaa ja ärsyttävää -seurattavaa, ihan jo siksi ettei siihen voi oikein sinänsä itse samaistua. Minä itse kyllä, ehkä vähän keskivertojamppaa enemmän, mutta silti, on se jo kuin tosesta maailmasta. Psykoottisten virnuiljoiden maailmasta, maailmasta miltei vailla surua ja murhetta, (ei esim Suomesta).

Mutta sellaista nähdessään tajuaa meidän todella olevan ihan ihka oikeasti ja aidosti, aika helvetillisen syvällisen ja päättymättömän masennuksen kourissa. Me olemme Masennus, ihmisen muodossa. Eikä ihmekkään, mm kaikesa yllämainitusta johtuen.
Muttei sitä(kään) pidä silti mennä "feikkaamaan" eli teeskentelemään, sitä iloa. jos ei ole iloinen, niin ei ole, ei sillä mitään voi. 

Pitäkööt tunkkinsa !!.


Sillä summa summarum ; olemmehan me totisesti yksiä Viimeisistä Tässä Maailmassa ja onhan meidän Taivaspaikkamme varmasti jo varattuja. Jos pelkkä kärsimys kirkastaa ja ylentää, olemme me ja minä eritoten!, menossa itse Jumalaakin ylemmäs ja paljon kirkkaammaks !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti