sunnuntai 25. elokuuta 2013

Yöllinen lajitelma linkkejähttp://www.youtube.com/watch?v=d4wOTv-u9pQ

Löysin tällaisen, aika hyvän ´matsin´ jos tykkää tällaisesta mätkimisestä. Eli kyseessä on K-1:stä ja Por Pramukin Buakawi vastaan joku Japanin jäyhä, Takeda.
Tämäkin Japsi on yhtä jäykkä kuin se puu-jumala Miyamoto Musashi (joka on nimetty Samuraiden Samurain mukaan) joka ei varsinaisesti ikinä itse, tee, mitään. Mutta kiertää sitä nyrkkeily-areenaa / kehää / karsinaa ja ottelee iskuja vastaan, vähän kuin tosielämän Rocky. Tämä Takedakin, erityisesti kun Buakaw sitä vommii (heittelee) ympäriinsä, vaikuttaisi olevan jähmettynyt, jäykäksi ja taipumattomaksi kuin lankku. Tokihan Japsit tunnetaan snadista kankeudesta ja yleisestä jäykkyydestä, mutta kamoon mään, liiku nyt edes, saatana !. Silmät tuijottaa ylöspäin, tai melkeinpä kalloon sisään ja äijä on kuin kuolonkankea, ja pyörii Buakawin käsittelyssä ns. suorin vartaloin. Mutta eniwei, aika hyvä katseltava, vaikka itse kyllä kelailin vähän, mutta jos ei muuta niin kyllä tuon katsoo.
http://alttisalomaki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/147720-metsastajana-viljelijoiden-maailmassa

Ja sitten, oli niin poikkeavan hyvä ja oikeasti jo aika viksu kirjoitus ja vieläpä siinä rankkitynnyrissä nimeltä "Uusi-Suomi", että ansaitsee tulla tänne linkkinä säilöön !. Lukekaa tuo, saatanan juntit(erityisesti!!) lukekaa !. Noin se vaan (mm) on.
Hienoa Ana, hienoa....mitä tulee apinoihin, ihmisiin ja ihmis-apinoihin yms...
http://americanlivewire.com/humanzee/

...nyt ymmärrätte ehkä paremmin, ei vain ihmisten geenistöä ja menneisyyttä, mutta sitäkin, miksi on ihan jees kutsua tiettyjä otuja / yksilöitä yms "apinoiksi".
 Ihmianssi.

http://pelontorjunta.suntuubi.com/fi/Blogi/

Ja tuon piti kyllä viedä kyseisen blogin kirjoitukseen "kirkon katastrofi", mutta whatever. Ihan hyvä blogi, jota aina silloin tällöin käyn pitämässä silmälläni. Tsiigatkaa !.....tai älkää!. Huu givs a fak !.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti