torstai 15. elokuuta 2013

Rehellistä peliä !No nyt !! nyt se tuli, ihan Lahjahevosen suusta !. Näin se vaan on ja tällaista olisi poliittinen rehellisyys tai sen lapsen-askelinen esi-aste. Aika uskomatonta lopunkaiken, ....mitäpä tuohon enää voisi senkummemmin sanoa. Eli ensi-vaaleissa / seuraavissa, ei kannata tai tarvi lupailla yhtään mitään. Ei Suomalaiset ensinnäkään ole niin katuviisaita kaikenlaisten asioiden suhteen, nähdäkseni, että mitään mistään paljoa perustaisivatkaan saati sitten ymmärtäisivät.

Ja Suomihan on muuttunut juuri näiden samaisten pelurien tahdosta ja toiminnasta ja nyt ne kommentoivat omien tekojensa vanavettä ja seurauksia, levittelemällä käsiään ja raapimalla päätään ja julistamalla vain, että "näin se nyt vaan on, voi voi, mitään ei voi. Kaikki on muuttunut" jne.
Ja sitten uutisoitiin myös, että johonkin 2030-luvullekko se nyt ennustettiin, että silloin "Venäjänkielisten" (eli siis ihan vain Ryssien!) määrä ylittää Ruotsinkielisten, ja kun sen ynnää kaikkeen mitä muuta tässä nyt sitten "Venäläistyy" ja miten kaikki Ryssäläinen yleistyy yms jne jne, on se jo suht kammottava ajatus.
Suomi näyttäisi ikäänkuin luisuvan hiljaa ja äänettä, pimeyteen, katoavan vähin äänin syvyyksiin kuin Titanic konsanaan, joskus ehkä vielä sieltä palatakseen ja noustakseen korkealle kuin Zombie-Feenix tuhkasta.
Jos ei Ruotsi niin sitten Ryssä, jos ei Ryssä niin sitten EU, jos ei se niin sitten ...sitten keksitään jotain !.

Tai siis niin, sitten tietysti vaikka Muslimit !! hip hei !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti