torstai 22. elokuuta 2013

Asii Musulmaani muijalta !AhahaaHAHahah hAhahahHAHHAahAHahahaha !!


Ahah haha ahahahaaaa !! jne. Hienoa, hyvä "Muslimi äiti". Tämä käy jo niin totaalisen naurettavaksi, että Muslimin!! oli puututtava peliin !. Ja täten oltava se asian älykkäämpi osapuoli !!. Houliii fak !!.

Totisesti, kuinka aivottomina heitä oikein pidetään ?!. Sangen legitiimi kysymys!. Ja tämä taas paljastaa sen, mitä nämä ns "suvaitsevat" itse, ihan lopunkaiken, siellä syvällä ja sisimmässään, ajattelevat muista roduista ja kansoista ja maista ja kulttuureista yms.


On ihme, etteivät ole tarjonneet neekereille asuntoja puista tai sorakuopista (missä ne Afrikassakin asuu) tai ajaneet läpi laki, joka pakottaisi "Ulkomaalaistaustaiset henkilöt" asentamaan apupyörät "Kebabbi Mersuihinsa" tai vain Mersuihinsa. (Kebabrahalla tienattu Mersu = Kebab-Mersu, sanon MINÄ!!)

Tai, etteivät pakota kaikkia vähä-mielisiä Asiaattisia rotuja edustavia killisilmiä käyttämään sisällä villakypärää ja ulkona liikkuessaan lämpimällä-ilmalla täytettyä Kimonoa ja kulkemaan liekassa, jota siis pitelisi tietenkin joku Sossu-Tantta. On myös ihme, jos ei "ulkkiksille" opeteta esim vesiklosetin käyttöä, ....toisaalta se saattaisi kyllä olla ihan sellainen, juttu paikallaan ns.

Mutta summa ja summaarumikin vielä ; rauhottuisitte nyt vaan. Ja hommaisitte jotain huomattavasti parempaa tekemistä, kuten esim vapauden ja totuuden vapaata ja yhä enenevää virtaa, Hoi Polloin saataville. Ja veden parempaa puhdistusta ja ...vaikka tehokkaampaa luonnonsuojelua, mutta sellaista missä on jotain vitun järkeä. Yrittäkää saada ns. audienssi, niiden "lautasmiesten" pakeille tai rakennetaan suuri muuri tuohon itä-rajalle ja vaikka sinne pienelle länsi-rajallekkin. Ideoita minulla riittää kyllä, mutten totisesti anna niitä täällä teille likaisille elukoille, ilmaiseksi !!. Älkää nähkö edes sellaista unta !.

Toisaalta, voitaisiin ajatella jalostaa olemassaoloon sekä uusi kissa, että ihmis -rotu. Ehkä jopa näiden yhistelmä !. "Kihmissa" voisi olla sen örvelön nimi !.

Wazsever !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti