lauantai 31. elokuuta 2013

Uutisista hyvää huomenta

http://www.iltasanomat.fi/terveys/art-1288594604186.html

Nyt selvisi sekin, miksi nämä kaikki tällaiset lantapäiset juntti-metsämiehet yms, on niin takapajuisen tyhmiä : niiden ruokavalio eli tapetut elukat tekee niistä jo lapsena ns."kehareita".


                                                                                                      * * * * * * * * * *


"kutsun teitä taikavoimat ; nämä hirvittävät eukot kumotkaa!!"


^^ Ei hevo´helvetti !!. Voiko enää paljon kamalampaa olla, voiko enää paljon rumempia ämmiä missään nähdä !?!?. Toki tuo tankoa puristava likka nyt vielä menee, mutta nuo wanhat eukot !!. Mikä tuo ensinnäkin edes on, tuossa oikealla ala / etu-kulmassa !?. ...ei ihme, ettei nykymiehet halua tehdä lapsia, ...ainakaan omanrotuisten naaraidensa kanssa, eihän noita saata edes katsoa!!. Saati sitten astua !.
Tuo muija tuossa taustalla, on sekin kyllä vielä jees, mutta nuo 3 noitaa, ne, ...ne on jo aika hirveää nähtävää.                                                                                                      * * * * * * * * * *


Sitten vielä vähän Galluppeja / mielipiteitä.

Enempää noita en jaksa nyt pistää, vaikka niitä on ihan sutena, mutta tarkoituksenani nyt jokatapauksessa oli tuoda näytille sekä Kansan mielipiteitä, että se kuinka se mitä Johtajisto yleensä tekee on periaatteessa suoraan kaiken tuon täys vastakohta.
...huomautettakoon, vaikka täällä tuppaan puhumaan lähinnä yksin / itselleni ja tietenkin minua syynääville Geshtapoille, että ; tämä Blogaaminen alkaa jo kyllästyttää suunnattomasti ja tuntua lähes velvollisuudelta. Joten jos olette, lähinnä täällä kai käy se Tuplis ja ehkä Aakula joskus pyörähtämässä, joskus ihmetelleet tämän sylkykuppini / ryönä-ämpärini -tason laskua tai sekalaista lässähtelyä niin etsikää ei enää !.

Vastaus on simppeli : olen vain päätynyt "tuottamaan sisältöä" kun kerran Blogin aloitin, velvollisuudentunnosta minimaalista yleisöäni kohtaan !. Toisaalta, joskushan tämä on ihan sika-siistii ja toimii jokseenkin sinä, minä minä tätä halusin käyttääkkin eli "terapiana" tai raivokoppina, mihin tulla huutaan, koska kaikki Virallinen Valtamedia sensuroi ihan tasan 100% kaiken!! mikä ei käy Viralliseen Totuuteen ja Zeitgeistiin(ajan henkeen).

Mutta summa summarum, olen ajautunut siihen niin yleiseen ja säälittävän pateettiseen umpikujaan, mihin niin moni muukin "blokaaja", joita minä olen lähinnä laimeasti nauranut, syvällä sisälläni, vaivautumatta kuitenkaan oikeasti "nauramaan ääneen".
Eritoten vituttaa, jo itseänikin, tuo "kimin saaga" jota en osaa enää lopettaa, kun sen menin kerran aloittamaan !!. Jo riittää sekin skeida!! saaaatana !.
Ja nyt kun joku mainitsi tuon Kimi-jutun, niin on pakko sanoa / kysyä, että kun lukee Iltiksistä noita oikeita ja alkup. otsikoita, niin joskus herää kysymys ; että ruokitaanko tässä nyt minua ja saagaani? laatiiko ne niitä oikein tietoisesti minun ruuakseni?! tehdäänkö niitä todella minua ja blogiani varten ja silmälläpitäen?!?. Nimittäin niin ällistyttävän sopivaa syöttöä ne usein on olleet, Ei niitä tarvi edes muokkailla sen kummemmin.
Eikä tuossa koko Saagassa edes ole mitään erityistä ideaa, saati minkäänlaista järkeä !. Kunhan, ´panen menemään´.

Toki siinä on se idis, että näin pienessä pläntissä kuin Suomi, Kimin kaltainen, suht yhdentekevä pamppu pääsee päteen, lähes absurdeihin mittasuhteisiin asti ja sitä myös toitotetaan joka torvesta ja lävestä, ad nauseaum, ad infinitum. Olen saanut tehokkaan pinta-kyllästeen sekä Kimiin, että esim Selänteeseen yms. Eikö täällä todella mitään muuta ole ?!.

Kyllä sitä nyt taas, päästään oikeen kunnolla jankkaamaan, että "jatkaako se Selänne vai eikö se jatka ja miksi jatkaa ja miksi ei!? " ...Teemua väheksymättä ; pienet on piirit ja huolenaiheet tai visiot ja lopunkaiken ketä se kiinnostaa tai mitä helvetin-vitun-väliä silläkin on mitä joku lankkuleukainen Jänkhä äijä tekee??!. Luisteleeko se vielä ympäri lätkä-kenttää vai vetäytyykö se lähinnä ravintolan-omistajaksi, kuten ne tuppaa kaikki ennenpitkää tekemään !!??.

Ajattelisitte mieluummin vaikka, että: mistä me teemme satoja miljardeja uutta rahaa / lisää rahaa?? ja miten me voisimme ensimmäistä kertaa Historiassamme olla antamatta niitä paniikissa jollekkin muulle?! miten me voisimme irrottaa Suomen Ryslandin eräänlaisesta kontrollista ja totisesti, myös Ruotsin vastaavasta?!. Tai kenties, että : miten on, kannattaisiko ennemmin viljellä maata ja rakentaa kestäviä ja kauniita taloja kuin piipertää pelkkien mobiili-pelien parissa? voisimeko kenties olla jonkin väärti Avaruudessa ? pitäisikö se saatanan Guggenheim-museo polttaa, jos se todella tänne väkisin ängetään?... jne jne yms.

Ei se Teemu tässä nyt niin hirviömäisesti paina, kyllä lopunkaiken. ...jos haluaisin olla nokkela, sanoisin, että ; "mutta Soini painaa".
Ja tietenkin myös, että : miten voisimme pitää kiinni absoluuttisesta sanan ja ilmaisun -vapaudesta!!!? ja miten voisimme lyödä sekä Anglosfääriä, että EU:ta polvitaipeeseen ja aika VITUN LUJAA !!??.

+ Minä ainakin tuen sellaista ideaani, joka muiden mielestä on kai lähinnä houre, että Itä-raja rakennettaisiin ihan todelliseksi ja konkreettiseksi, esim suurella, suurella muurilla. Juutalaiset siellä karsinassaan on jo senkin tehneet !!. Rakentaneet pirut muurin!! itsensä ja muiden Ählämien väliin.
Vaihtoehtoisesti, vallihauta voisi olla paikallaan ja hyvä ja kannattava.
Tai sitten minun tulisi vain yksinkertaisesti muuttaa maasta !.
Simppeliä.Ja mainittakoon vielä, että : toisin kuin silloin alkuinnostuneena ja uutuus-kiimani sokeuttamana sanoin, on se Jenni Vartiaisen uusi single "Junat ja naiset" itseasiassa aika helvetin tylsä ja platku ja mitätön ja periaatteessa pettymyksentuottava paskakin !!. Paitsi se hieno, Islantilainen, video, se on kyllä komeaa !....

On pakko vielä huomauttaa, että oletteko huomanneet tai osanneet tulkita ilmiölle syytä, että nykyään lähinnä naiset toimivat artisteina yms ?!. Ei ole juuri yhtäkään merkittävää mies-laulajaa / musiikintekjää, vaan pelkät akat ne siellä hoilailee !. Ja sitten on nämä tällaiset...

...lytätkää nyj´jo toi vitun päsmäri siällä !!.
Tokihan tuo pikkukuvan muija on ihan jees( :), mutta tuo kalapuikkoviiksinen juntti tuossa taustalla ...alkaa jo lähinnä väsyttään, siinä missä se ennen lähinnä ärsytti !!. Mutta ainakaan se ei ole nimennyt itseään miksikään vitun "Jimi jääpalloksi" tai miksikään muuksikaan vammailevaksi post-moderniksi keikariksi !.
Sitäpaitti, nätimmät viiksethän nuo kun esim Anna Abreulla tai mikävittusenniminytsittennykyäänonkaan Annalla. Ja muilla "Lattari"pimatsuilla.


Ajakaa naiset partanne !. (mutta muistakaa ; ajetut karvat palaavat kostamaan, kasvamalla vielä paljon pidemmiksi![ja reviiriään laajentamalla!]. joten ehkä ei kannatakkaan, jollette halua näyttää joko Juutalais-rabbilta tai ihmis-sudelta.)
ja jos "hyvin" käy, kohta saadaan taas viihdettä, kun Kwa eli Amerikka, menee ja ryvettyy ja kärsii taas yhdessä uudessa sodassa. Mutta käsittääkseni tällä "Charliella" on muitakin aseita kun Machete, bambukeppi, raa´at Rambutanit ja vitummoinen päättäväisyys, joten saattaa Kwalla mennä hetki "tilanteen vakiinnuttamiseksi". Nämä "tilanteet" tuppaavat kaikenkukkuraksi "epävakiintumaan" tai häiriintymään ällistyttävää kyllä, usein juurikin Kwan itsensä takia ja toimesta, suoraan tai suunnattoman ovelan välillisesti.

Minun suunnitelmani Ählämien typeryyteen / pahuuteen yms olisi yksinkertaisesti ; antaa olla!!. Jättäkää se "pölykulho" missä elävät, rauhaan / loputtomaan sotaan ja rakennelkaa vaikka niitä kuu-rakettejanne !!.

Mutta kuten sanoin ; Anglo-Saxonit ovat sotaisaa sakkia joka ei osaa elää ilman sotia ja konflikteja, sikäli kun näiden sotien taustalla ei häämötä se vanha kunno Globaali vihtahousu, Juutalainen !.

BTW...

...Kimi Räikkönen ; will return !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti