perjantai 16. elokuuta 2013

Uutisvirtaa 24h, osa.1

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288590223371.html
Ahahahahaaa, kerrankin hyvin kirjoitettu, hauska ja sieluullinen juttu !. Ja kuvattu elukkakin on mitä mainioin :)!. Kysymys kuuluu kuitenkin ; että miksi se kaivaa joka yö sen saman luolan !?. Aito mysteeri !.

http://www.iltasanomat.fi/yleisurheilu/art-1288590300162.html
Taas lisää vettä Ryssänvastaiseen myllyyni !. Vitun kuvottava, taantumuksen airut ja Homo"foobinen" ämmä !. Etovaa tuo Ryssien,  Homo-miesten vastaisuus ja kaiken kauniin ja khuulin. Kehtaavat vielä vaatia saatanan apinat jotain "kunnioitusta maalleen" yms. Hahah HAhah HA! vitun idiottit, apinat !!. Ei se ole ensinkään mikään maa, vaan suuri tunkio ja Gangsterien yms, "paratiisi". Ja toisekseen, kaikki Ryssässä, kuuluu parhaimmillaankin ...sanotaanko liitukaudelle tai ehkä juur ja juur varhaiselle rauta-kaudelle, ja silti kehtaavat aina puuttua ja neuvoa ja "valistaa" ja blää blää blää. Ryssät, minulla on teille uutisia ; kukaan ei ole koskaan tykännyt teistä tai teidän vastenmielisestä hevonpaska maastanne, eikä tule koskaan tykkäämäänkään !!!. So, you know ; fuck you !.



Ja sitten on tämä Egyptin tilanne. Aika päätöntä ja hännätöntä menoa, taas, ja minkähän helvetin tähen tälläkertaa!?. Ketä kiinnostaa, ne on vain Muslimi-kädellisiä ja niiden on vain tavanmukaisesti tietyin väliajoin, riehuttava ja rähistävä ja tuhottava ja tapettava ja sitten laannutaan taas hetkeksi ja ollaan ihan "all cool´n´shit".
Kuolleita on tällähetkellä käsittääkseni ainakin jo n.685 ja lisää tulenee...ja luoja yksin tietää kuinka moni on loukkaantunut eri asteisesti. Tää on taas vaan, niin tätä !. Tämä on tämä lähes päivittäinen tai joka-aamuinen lähi-idän Ählämi-uutinen ja siihen kuuluvat veriset kuvat, joissa "..Muslimi-miehet pyjamissaan harhailevat ympäriinsä ja tuijottavat tätä sotkua kuin känniset Meksikaanit.." kuten J.J Solari blogissaan kirjoitti. Tässä hänen täsmällinen sitaattinsa ja käyttämänsä kuvakin ! ; "It's how I start every day, with a picture of a building made out of solid concrete shredded like cloth and exploded skeletons of trucks and cars in the forground and dumbass Muslim men in pajamas staring like drunken Mexicans at the mess. One or more of them is always screaming at the camera."


LooooL !!. Tuo totisesti tuo mieleen "känniset Meksikaanit" !!. Hahaa !



http://www.iltalehti.fi/yleisurheilun-mm-2013-moskova/2013081517374937_ym.shtml
Ja sitten on taas näitä "Ruotsittaria". Juu juu...ja lämmin leipä. Ei näytä kyllä mitenkään, ...erityisen ..."petollisen Ruotsalaiselta" täytyy rohjeta julistaa.



Vai mitä mieltä olette ?!. Onko tuo ihan perus Gunilla tai Irina tai edes Björklund !?.

Iteasiassa, ja korjatkaa jos olen väärässä tai yltiö-"Rasistinen", mutta tuo näyttäisi olevan lähinnä-neekeri, a-merenigger, keksin tuon sanan juuri !. Mere Nigger, Merenigger, lähinnäNeekeri hahahaha !. Mutta eniwei, vakavasti puhuen, neekeri se näyttäisi enimmäkseen olevan. Eikä minua voi johtaa harhaan edes tuolla isolla Hurrien-lipulla !. Olen sen verran pisteliään tarkkanäköinen, että minua ette hämää !!.


Ja julistan vielä ihastustani tuossa yön-aikana näytettyyn Saksalais leffaan ...WonderWhore se taisi olla nimeltään, eli Ihme-Huora !!. Mikä fantastinen nimi !, Ihmehuora !. Ja ihmeellinen se huora olikin, voi pojat ! totisesti se oli ihmeellinen, se huora !. Ja se oli yllättävän hyvä kuva, on piiitkästä aikaa näköjään, lähes terapeuttista, nähdä niin vitivalkoinen ja Eurooppalainen leffa, jossa ei ole neekerin neekeriä eikä murjaanin murjaania eikä kai edes jutkun jutkua yms !. Vaan pelkkiä valkeita komeita ja kauniita Saxoneita, Saksalaisia, höyrypäisiä Teutooneita, ja ne kaikki sen ajan kledjut ja linnat ja vaakunat ja muu sälä ; khuulia !. Pitkästä aikaa, khuulia !.
Ja on myös hyvin helpottavaa saada pitkästä aikaa niinikää, kuulla jotain muuta kuin sitä saatanan Englannin-molkotusta !!!. Aaaaahh ihanaa, rentouttavaa, helpottavaa ja virkistävää vaihtelua tajoavaa Saksaa !!. Enkä olisi uskonut ikinä sanovani siitä Konekielestä, Machine-language, noin !.
Alan todella, oikein todenteolla, kyllästyä siihen saamarin englantiin ja olemaan samaa mieltä kuin kaikkien ihan Oikeiden Kielien puhujatkin, ja ne on olleet tätä mieltä jo vuosisatoja!, että ; Englanti on pelkkää tympeiden, typerien, mitättömien lantapäisten junttien, kuuma-peruna suussa molkotusta ja typerää sivistymätöntä, ääliömäistä kusipäistä, ärsyttävää mongerrusta !!. Kyllä näin on !!. Jänk-mai-duudl-dändy-thäts rait !!.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti