tiistai 6. elokuuta 2013

It´s raining spit, hallelujah...

Biiberin Justiina on klimppinyt "Faniensa" päälle. (pistin sanan, Fani, lainauksiin, koska se ei ole oikea, Suomenkielinen sana).

Mitä tästäkin törtöstä voi edes sanoa !?. Edes Zäksönin Maikhl ei sentään (tietääkseni!) räkinyt faniensa naamoille, kuin Eis Ventura ikään, leffassa "luonto kutsuu".

Onko jotain typerää, mitä tämä pässinpää ei olisi vielä ehtinyt tekemään ?. ...tämä on vain yksi loputtomista esimerkeistä, millaiseksi tämä "viihde-teollisuus" tai kulttuuri-ala, on mennyt nykyaikana. Toisin kuin ne jotka toimivat tämän maailmankatsomuksen tai filosofian tai elämäntavan pioneereina, nämä nyky-nulkit ei ole mistään kotoisin, koska he vain sattuivat perimään jotain jo olemassaolevaa mihin heillä ei kuitenkaan ole ikinä ollut mitään aitoa yhteyttä, eikä liiemmin ole heillä mitään merkittävää sanottavaa. Vielä.

Sitäpaitsi nykyäänhän se on kommunisti-kuution komentamana, kiellettyä sanoakkaan yhtään mitään yhtään mistään tai tuoda mitään merkittävää esiin tai tehdä mitään tähdellistä ylipäätään, joten sekin on yksi syy miksi nyky-ihminen oirehtii mitä kekseliäimmillä tavoilla. Ja sellainen paine, mikä nykyään vallitsee, purkautuu tavalla tai toisella, jokatapauksessa, siihen voitte saatanan myyrät kyllä luottaa !.

Takaisin asiaani, siis niin, ...nämä modernit "muusikot" summuut hitutötteröt on lähinnä yhtä kuin ne heistä laaditut pahviset, aidonkokoiset mainoskyltit. Pelkkää pahvia ja ilmaa.

Olen tarkoittanutkin kirjoittaa aiheesta jo aiemmin jotain, eli siitä miten tämä tällainen viihteen ja musiikin aikakausi on jäänyt valkoisille ´päälle´ ikäänkuin levy olisi jäänyt pyörimään, junnaamaan paikalleen. Eikä siitä ole vielä oikein osattu irrottautua ja erkaantua joksikin uudeksi, joksikin muuksi. Ei ole vielä muuksi muututtu.
Ja ihan jo siksikin, ...tai "täksikin" on koko ajan ja joka hetki joku jostain ja jossain, punkemassa alalle ja on jos minkälaista puliveivaria ja "nippelinpiplaajaa" ja ilveilijää yms hötöä. Muttei kuitenkaan, yhtäkään oikeaa laulajaa tai muuta muusikkoa eikä oikein mitään merkillepantavaa taiteilijaakaan, ainakaan juur nyt. Tai no onhan noita nyt pari, jos oikein pedanttiseksi ruvetaan, mutta halusin nuijia pointtini kotiin !.

        "you, i like you!" (Ace Ventura)

Kuvitelkaa jos joku Suomalainen artisti klimppisi vaikka jostain Kämpin ikkunasta alla vellovan fanimassa silmille, mikä helvetin haloo siitä tulisi !. "Arja Koriseva kukoi kaikkien kasvoille" lue tästä... jne. Ja viis otsikoista, olisihan se aika moukkamaista ja tahditonta yms. Ja näyttää toteen mitä kyseisenlainen artistin-painajainen aattellee faneistaan tai mistä vain.
Nykynuoret taiteilijan kekkanat on täysin ulapalla, ja sen kyllä huomaa. Mutta, että alkaa nyt klimppiin fanien silmille, ...ei eieieie,...empä olisi tullut itse ehkä ees aatelleeksi. Tosin maailmassahan on niinkin typeriä ja hysteerisiä ihmisiä(faneja), että varmaankin jättäisivät tuo jälkeen silmänsä pesemättä loppuiäkseen "koska Biiberi sylkäs siihen! oumaigawd! ihqudaaa!" vaikka se tulehtuisi ja turpoaisi ja verestäisi kuin tomaatti, ja lopulta sumenisi (siis näkökyky). Tai Biiberin todellisuudentaju !.

Näin siinä sitten kävi ! 60-70-lukulaiset !. Näin tää nyt vaan menee, kun alkuun saatitte tämän tällaisen "muusikon ja viihdyttäjän aikakauden" eikä nykyihmiset tiedä mihin revetä ja mitä tällä perinnöllä tehdä !. Olisitte jättäny vaan rahaa, sen ihmiset osaa mällätä ihan iisisti, mutta tää....


Näissä kaikissa detaljeissa on lännen-sfäärin lässähdys jo pähkinänkuoressa, tai ainakin sen suuri muutos. Menimme Mozartin 40:stä sinfoniasta, siihen kikkelibiisiin, siltä LMFAO:lta, missä ne hetkuttaa ketkuttaa pippeleitään ja laulelee "wiggle wiggle wiggle..." jne, eli suurinpiirtein "vemppu vemppu vemppu.." tai mitä ääntä sitten vemppuvasta ja heiluvasta kassista lähteekin.

Siittimet tanaan ja lavalle !! ...mut eix meiän pitänyt mennä tonne parvelle ja klimppiä noitten päälle ?!. No ...joo, mut ehtii sen sit siinä kun on paskannettu käytävälle ja kustaan sieltä lavasteista yleisöön, nin siinä välissä. Jaa, no O.K.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti