tiistai 20. elokuuta 2013

SiikeriNempsonit

Satuin eilen muuten vielä, mainittakoon, sohaisemaan silmäni Simpsoneihin ja järkytyin ja kuvotuin suht merkittävästi !. Siinä Liisa tai ylipäänsä koko perhe sai selville, olevansa osittain mustia !!. HAHahaha lol !!. Vittu mitä modernia, matelevaa, alentuvaa, munatonta roskaa !.
Eli oikein rutikuivasti kärjistäen, Simpsonit on nyt sitten nykyään Neekereitä !!. Tai vähintään Mulatteja !!.

Ei...hyvää päivää, kirves vartta...
Ehkä tuo käy jo oppitunnista siinä aihiossa, että on parempi luovuttaa tai lopettaa vielä kun on voitolla, eikä jatkaa loputtomiin ja lässähtää takuuvarmasti !!.

Olisivat ain antaneet tuon piirros-sarjansa olla, niin se olisi säilynyt hyvänä ja munakkaana, mutta pitihän sekin mennä vesittään ja mitätöimään ja pitäähän sitä siinäkin ymmärellä ja suvaita murjaanit ja marjaanit.

Myötähävettävän platkua !.

Ja toinen juttu vielä tähän samaan rahaan, tänään lienee merkittävä jakso Moottoripyöräily-Saippua-Oopperaa eli Sons Of Anarchyä. Ja uumoilen, että se susi-ruma juutalainen hirviö kellahtaa vihdoin sieltä johtelijan pallilta alas, ja hyvässä lykyssä jopa tapetaan !!. Haha hahaha aaaaaa, jeeees.

Se on muuten khuulimpi sen niiden selkätunnus ja nimi kuin yhdenkään tosielämän mopokerhon, mistä minä olen tietoinen, paitsi se Chosen Few on kyllä nimenä aika lähelle samaa khuuliutta.

P.s Älkää suotta näytelkö noita modernien-aikojen Simpponeita, älkääkä herran tähden sitten menkö ja katkaisko sitä MäkGaiveria taas kesken, viiden jakson päässä finaalista !!. Muutoin joudun ehkä polttamaan lähetin asemanne, missä se sitten liekään, siis missä päin Stadia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti