tiistai 13. elokuuta 2013

Tällaset pari uutistaHeheeii!!. Hienoa,  mahtavaa. Vihdoinkin Virolle on löydetty jotain käyttöä, oikein sopivaista, oikein sopivaista !. Asiaa.
Tämä on kuin omista megalomaanisista suunnitelmistani ; kipataan kriminaalit-hullut saarelle, johonkin, ja jätteet Viroon. Nyt olen vaikuttunut, täytyy sanoa, nyt on hyvä, nyt on hyvä.
Ei muuta kuin paskaa niille niskaan, siitäs saavat saatana. Käyvät täällä norkoilemassa ja tekemässä luoja ties mitä rötöxiä ja viemässä Suomlantilaisten orja-työt jne jne.Ja toinen uutinen...
Ei..e...ei... siis..ei vittu mikä sekopää !!. Ei vittu mikä sekopääää !. Hahahahaa vitun idiootti saatana. Mitä tuollakin vitun pilallehemmotellulla hamsterilla pyörii tuossa tyhjässä daijussaan ?!!. Ehkä joku puoli-kiinteä motti hevosenpaskaa, eikä mitään ylimääräistä.
Kuka helvetti muu, voisi saada edes moisen idean päähänsä, että esiintyisi mummolleen alasti !!. Kuin jokin pillereistä seonnut, dementoitunut, myöhempien-aikojen-Elvis.
Kai se vielä, vähän Rammsteinia mukaillen, heittää lopuksi satsit mummun silmille ja nauraa räkättää, syljeskellen vielä pappaa pärstään, joka katselee kauhuissaan ja epäuskon vallassa vierestä, näitä absurdeja ja surrealistisia ja kiistan-alaisia tapahtumia.

Kun on ensin klimpitty fanien silmille ja oksennettu ja paskannettu siivoojan roskapussiin, on tietenkin luonnollisesti aika serenaadata mummolle alasti. Ainakkin koherenttia jos ei muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti