keskiviikko 14. elokuuta 2013

Asumisesta

Kun puhutaan aina vuokra-asuntopulasta ja Maahanmuuttajista ja niiden asunnoista, ja "kotouttamisesta" yms, niin ajattelin tehdä muutaman huomautuksen. Ensiksikin, miksi tehdä suurella vaivalla ja rahalla asumuksia nekruille esim tai Musulmaaneille tai muille hiekan-nussijoille kun kerran meillä riittää niille niitä niiden luonnollisiakin asumuksia ja ihan sutena!. Nimittäin ; puita !. Jos neekerit ei asu Afrikassa, kirjaimellisesti kasassa paskaa eli paska-kasassa (hienosti sanottuna) niin ne asuu puussa !. Ja meillähän on metsää ja muuta vastaavaa plääniä vaikka lampaat söis ja muslimit räjäyttäs.
Ei muuta kuin, asuttakoon ensin kaikki Helsingin petäjät ja pihlajat ja kuuset ja tammet yms, ennenkuin rupeavat kinuamaan mitään ökylukaalia tai VIP-kohtelua. Niinkuin neekereistä leijonan osa  tuppaa aina käsittääkseni tekemään, missä sitten ovatkin, vaikka heillä on siihen kaikkein vähiten mitään oikeutta tai vastaavaa.

Kissalla on suurempi oikeus nukkua lavuaarissa kuin neekeri-ihmisillä valkeiden palatseissa, ja koiralla enemmän oikeutta paskantaa Yamahan pianoon kuin muslimeilla ruveta riahuun uudessa väliaikaisessa! isäntä-maassaan.

Toisaalta luulisin ja vahvahkosti epäilisin ja itteasiassa tiedänkin, että heti kun neekerille avautuu jostakin jokin luukku tai lukaali, niin se sen valtava läski ämmä pamahtaa raskaaksi !. Siinä on siis jälleen jo yksi syy pitää neekeri lähinnä kodittomana Huu Haana, ympäriinsä vaeltelevana rusehtavana haamuna, saastaisena kummituksena.(Eli "alentaa" se samanlaiseksi ruskeaksi paskaksi kuin ne Romanian-kerjäläiset).

Näille kaikenmaailman "moni-osaajille"(lol!) on tehtävä selväksi myös kaikensorttisia simppeleita sivistyksen piirteitä, kuten esmes ; älppäreitä ei saa syödä, kanaa ei voi paistaa sellaisenaan, pelkällä hellan levyllä, ulosteen roiskiminen ja viskely esim, konsertissa mielipiteen esiintuomiseksi on täällä periaatteessa kiellettyä ja vähintäänkin paheksuttua. Täällä ei liioin myöskään, Muslimit huom!, saisi naida serkkujaan eikä nussia navetan asukkeja, eikä oikeastaan edes piestä, peloitella ja teloitella vaimojaan! (vaikka tuo on kyllä jokseenkin täysin ymmärrettävä  taipumus, myönnettäköön).

Mutta eniwei, takaisin asiaan, jos käytettäisiin taas vähän(kään) järkeä, olisi Yön-Timojen asuttaminen mitä helpointa ja halvinta. (Tuo on neekeriversio "Bätmänistä" ; Yön Timo)
Kai niille nyt joku täälläkin pystyisi järkkään jonkun ison möykyn lehmän-sontaa tai kasan jotain aasinpaskaa, johon ne luonnollisesti sitten, vaistojensa ajamina, alkaisivat ennenpitkää kaivautua ja tehdä pesää. Ja Ählämeillehän ei tarvi käsittääkseni kuin säkillisen hiekkaa ja ne sekoaa !. Tai kaivaa jokunen hiekkamonttu ja ne on siellä jo, ennenkuin kaivuutyöt on edes saatu päätökseen. Kiljumassa Allahia ja nussimassa pikkuserkkujaan (siis pieniä[nuoria] serkkujaan) ja ammuskelemassa ilmaan ja ählämöimässä.

Eikös Lipponen asu itseasiassa puussa ?!, jossain päin Kirkkonummea ? ...vai muistanko väärin. No, kuitenkin varmaan on, että Toivolan Janilla on oma paska-kasa siinä Mannerheimintien varrella, siellä voitte piipahtaa jos siltä tuntuu. Sehän menee aina Taksin perässä töihinkin...
Älkääkä hei sitten vaan, epähuomiossa korjatko kumpaakaan, Jania tai taloa, mihinkään paskapussiin siitä !. Se ei Hellsingissä tule halvaksi, sekään. (Siis se kasa paskaa, missä asua, olla ja elää)
En usko, että edes itse Bill Gatesilla olisi varaa asua Hellsingissä tai edes lomailla viikonloppua. Joten sikäli täytyy Janille nostaa kyllä silinteriä, ei siellä ihan perus-valkeat jampatkaan kauaa kärvistele, tai ei niitä kauaa kattella. Mutta toisaalta, miksi ihmeessä kukaan muuttaisikaan Suomesta ==>> Hellsinkiin tai toisinpäin !?!?!.
Sädehtikööt siellä, kuin Japanilaiset Vukusiman sillit, Japanilaisessa suolassa. Ja piehtaroikoot siellä tulevan Guggensa pitkillä, koruttomilla, kalseilla käytävillä.

No....mutta nyt täytyy jo rientää, täytyy mennä jo, ja polttaa risti naapurin pihalla ja huudella sille haamu-puvussa hävyttömyyksiä !.

Fak ju all !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti