lauantai 17. elokuuta 2013

Kimin Vesiodysseija osa.2





Uusia tietoja on vihdoin tihkunut Kimi Räikkösen matkasta vedenalla.

Kimi on saamiemme tietojen mukaan ajelehtinut jo niinkin kauas kuin Azoreille ja on ilmeisesti jo parempaan päin, sanotaan, että hän olisi jopa ihan aidosti ja oikeasti hyvässä kunnossa.

Kimi on nähnyt mm paljon kaloja, koralleja, uponneita Ryssien sub-mariineita(sukellusveneitä) ja paljon muuta ihmeellistä. Kuulemma myös Michael Schuumahherin !! joka on ilmeisesti uponnut merenpohjan lietteeseen n. Atlantin keskinkohdan paikkeilla, leveä virne naamallaan yhä selkeästi näkyvissä. Ja Braatwursti taskustaan pilkottaen.

Kimi on saamiemme tietojen mukaan, "pyörinyt kuin väkkärä aluksessaan ja raapinut sen seinien sisäpintaa ja välillä pitänyt vuorisaarnoja, psykoottisia vuorisaarnoja, webbi-kameralleen, tajuamatta kuitenkaan, ettei se välitä ääntä". Hän ei ole myöskään vielä hoksannut aluksen WC:n toimintaperiaatetta vaan on tehnyt tarpeensa pitkin aluksen sisätiloja, joita ei paljon edes ole !. "Mitä olemme pystyneet hänen saarnoistaan huuliltalukemaan, on hän mm valittanut kuinka ´täällä on kamalaa ja haisee silli ja paska´ " sanoo yksi Kimin seikkailua valvovista tiedemiehistä Seppo Bruusteri.
Hän kertoo myös, että Kimi on pyörinyt usein alasti aluksessaan ja näyttäisi huutelevan jopa ohi uiville meren-eläimille ja pitävän myös niille näitä saarnojaan, myös pylllistelystä kaloille on ollut puhetta.

Kimi ei lainkaan näyttäisi nauttivan tästäkään matkastaan, vaan pikemminkin "näyttää siltä kuin hän olisi valmis tappamaan ensimmäisen vastaantulijan, heti jahka pääsee aluksestaan ulos" sanoo Seppo vakavana.

Kimi on myös useasti yrittänyt ottaa aluksen ja sikäli, kohtalonsa, omaan kontrollinsa, mutta alus toimii automaatti-ohjauksella ja on ennalta ohjelmoitu kulkemaan tietty reitti. Joten hänen peliin puuttumisyrityksensä ovat tuhoontuomittuja. Meille on myös välitetty tieto, että kartta Kimin suunnitellusta reitistä aiotaan julkaista ja olisimme ensimmäisten joukossa kenelle kartta toimitetaan, joten saatte sen nähdäksenne heti kun toimituksemme sen saa käsiinsä.

Kimille on aluksessa tälläkertaa takuulla riittävästi mm ruokaa. Siihen sisältyy mm keski-kaljaa(ehkäpä vähän kielenkantoja löysäämään) rapua ja hunajaa, papuja ja smetanaa, ruti-kuivaa hapanleipää, maitoa ja mehua, kikkeleitä ja sieniä ja pari Lampaanviulua. On myös mainittu mahdollisuus pintavisiitille, jossain matkanvarrella, mutta siitä ei ole tarkkoja tietoja vielä saatavilla. Kuka ties ; jos purjehdit itse ympäri palloa, saatat törmätä Kimiin henk.kohtaisesti !. On myös valitettavasti raportoitava, että Pohjois-Korea on jo uhannut pommittaa Kimin "heti kun hän pulpahtaa pintaan!!" kuten sikäläinen puolustus-hyökkäyssota ministeri  Kim Ill Pill sanoi Ap:lle. "Me pommitamme tämän Kapitalistisen luihun, tämän kaistapäisen terroristin, suuren ja rakkaan isänmaallisen vittupään Kim Kam Kikkelin kunniaksi !!" sanoo P-Korean nykyinen johtaja Pot Kim Hil-Potler.

Kimi on nyt siis jossain Azorien paikkeilla, n. 2km syvyydessä, neuroottisena, loppuunpalaneena ja ärtyneenä, mutta matka jatkuu ja jännitys tiivistyy !!. Kutkuttavaa kertakaikkiaan !.
Lisätietoja jatkossa.
~Fin~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti