torstai 29. elokuuta 2013

Alkuaine 115

Wau. Robert Lazarin jo 80-luvulla esittelemä "alkuaine 115" on sitten virallisesti todettu / myönnetty -olemassaolevaksi !!.
En ole ikinä, hetkeäkään epäillytkään koko miestä, enkä edes stooriansa kokonaisuudessaan, joten tämä on ilo-uutinen !. Mahtavaa ja toisaalta karmivaa.

On jotain, mitä ette totisesti tiedä, ettekä ihan ensimmäisenä arvaisikaan, Blogin-pitäjästänne, ja jotain mitä en nyt toistaiseksi ainakaan, paljastakkaan. Mutta liittyy samaan maailmaan kuin Lazar tarinoineen.

http://www.hs.fi/tiede/Salaliittoteorioiden+UFO-ainesosa+varmistui+oikeaksi+alkuaineeksi/a1377660057069?ref=tf_iHSisboksi630&jako=a89e480c2318ae2d979a264e4d254dd6


Tässä on vielä teitille tämä Robert Lazarin kertoma, itseni suomentamana ja ...suht lyhyeksi tiivistettynä :


Robert Lazarin UFO alus tietoja

 - koskettaessa tuntui kylmältä, mahdollisesti jotain metallia
 - 2-3 kerrosta joista alimmassa  3 anti-gravitaatio moottoria (liikuteltavissa yksin ja yhdessä)
 - polttoaineena ilmeisesti alkuaine / elementti 115 ( ei löydy luonnosta Maa planeetalta )    äärimmäisen   raskas aine
 - tämä aine on aluksessa jonkin reaktorin päällä ja reaktorin pohja on jonkinsortin hiukkaskiihdytin
   hiukkanen kiihdytetään suureen vauhtiin ja ohjataan sitten pientä tuubia myöden ylöspäin joka on
   kohdistettu kohti tätä elementti 115:sta ja tämä muuntaa elementti 115:sta,  tämä aiheuttaa  uudenlaista säteilyä joka tuottaa anti-materiaa jota ohjataan säädettävää tuubia pitkin alas
   joka reagoi kaasun kanssa ja kun materia ja antimateria kohtaa syntyy 100% energiaa ja tämä
   (lämpö energia) muunnetaan sähkövoimaksi itse reaktorissa ja tätä voimaa käytetään mm. aluksen    muihin, pienenpiin toimintoihin. Alus ei sisällä johtoja tms.

 -  nämä alukset näyttävät " valopalloilta " johtuen niiden teknologiasta, joka ionisoi / kuumentaa     aluksen ympärillä olevaa ilmaa ja tämä saa ne hohtamaan. ( sivutuote )


(Kaikki näissä aluksissa hänen mukaansa myös kierrättyy, eli Lautanen ei tuota periaatteessa mitään ylimääräistä, mitään saastetta tms. Lisätty 29.08.2013 06:03)

Suomensin tuon kerran katsoessani Robertin haastattelua Youtuubista, joten jos siinä on jotain häikkää, se johtuu siitä, että kuuntelin välillä pätkän, paussasin filmin ja blaa blaa blaa joten se ei ole ihan ihanteellinen tapa tutustua Lautas-aluksiin, sanon jo ihan itse.

Mutta ; WOW !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti