sunnuntai 18. elokuuta 2013

Kimin vesiodysseija osa.3


Kimi Räikkönen on juonut vettä !!!. Ja syönyt ruokaa !!.
F1-Formulailija Kimi Räikkönen on juonut vettä ja syönyt ruokaa, saimme tiedon varhain tänä aamuna. Eli Kimi on kädellään nostanut vesilasin tai ehkäpä pullon, huulilleen ja kaatanut siitä vettä suuhunsa ja nielaissut, tai ehkä vähän aikaa ensin kurlannut ja purskutellut sitä suussaan, mutta yhtäkaikki: vettä on nautittu !!.
Herätimme yöllä haastateltavaksi myös lähes itsekkin "legendaarisen" F-1 selvittäjän Matti Kyllösen ja kysyimme mitä mieltä hän on nyt tästä sansaatiomaisesta uutisesta.
"Oi, onhan se sellainen huima, huima juttu, jollaista ei ihan joka päivä tule vastaan, ei...ei tässä voi kuin*haukotus* olla äimänkäkenä.."  hän sanoo, samalla ilmeisesti vaimeasti pieraisten.

Eli siis Kimi Räikkönen on todellakin siis juonut vettä, siis ymmärrättekö?!! hän on siis, toistettakoon ; todellakin juonut vettä ja jopa syönyt, herranjumala, jotain ruokaa !!.

Kimi on myös ilmeisesti kääntänyt kylkeää aluksessaan, ei ...ei tätä voi enää uskoa todeksi !!. Tämä alkaa jo olla liian läkähdyttävää, uusia sensaatioita vain satelee ja otsikot täyttyvät ja kansa hurraa ja uutiskynnys ylittyy habituaalisesti, ....voi pyhä isä!!.

Kimi on siis niellyt maapallolaista vettä, suullaan, jossain tässä kuluneen yön aikana, aluksessaan jossaipäin merenpohjaa !!. Kyllä tässä on nyt kuulkaa sellainen pommi kyseessä, että huh huh ja huh hei, "hold the presses" ja torilla tavataan ...ei ei ei ei ei, ei tässä voi oikein enää, ei oi oi oi o oi mahtavaa, huh huh. Hallelujaah, hallelujaah, hallelujaah !!.
Kimillä on siis nyt vettä mahassaan !!! ja tietenkin myös ympärillään !. *suoraa huutoa* "jeeeeeeeeess,, auauu jahuuuuu" kuuluu täällä studiossammekin, ja kyyneleet valuvat pitkin raavaiden Hetero-miesten poskia, Kimi, Kimi on ....*ääni väristen* ihku.

Kimi hu ackbar, Kimi hu ackbar, Kimi hu ackbar !!.

*Bäng!*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti